Alta City Racer

Hyvää päivää ja terveisiä Hollannista arvon raati.

Olen tässä lueskellut mielenkiinnolla tätä sivustoa ja sattuman kautta päädyin itsekin yksivaihteisen omistajaksi. Kyseinen pyörä löytyi www.singlespeed.nl -kaupasta josta minulla oli alunperin tarkoitus ostaa Chargen Mixer -pyörä. Hankalasta saatavuudesta johtuen Mixeriä ei kauppiaalla ollut testaukseen, mutta Altan City Racer löytyi. Muutaman pikalenkin ja sopivan tinkaamisen jälkeen löimme kaupat lukkoon. Yhdellä vaihteella luulisi pärjäävän täällä erittäin alavassa maassa suhteellisen hyvin :slight_smile:

Ohessa kuva kyseisestä pyörästä.

http://www.ken-guru.net/pictorica/alta.png

Seuraavaksi pitäisi yrittää löytää “trendikkäät” pyöräilykengät joilla viitsisi kävellä myös ihmisten ilmoilla. Vanssin VMX:t kiinnostaisi, mutta tällä hetkellä kyseisen puljun webbikauppa kauppaa vain yhtä kokoa. Vinkkejä otetaan mielellään vastana.

Tot volgende keer,

ken-guru - 17:42, 29.6.2009 » Seuraavaksi pitäisi yrittää löytää "trendikkäät" pyöräilykengät joilla viitsisi kävellä myös ihmisten ilmoilla. Vanssin VMX:t kiinnostaisi, mutta tällä hetkellä kyseisen puljun webbikauppa kauppaa vain yhtä kokoa. Vinkkejä otetaan mielellään vastana.
[Tästä.](https://www.yksivaihde.net/old/1009)