Akuutti luukutus lanka

Myydään tarpeettomana Ridleyn mukana tulleet Forza Beaufort DB kiekot, joihin on lisätty custom grafiikoita suorituskyvyn maximoimiseksi (lähtevät kyllä asetonilla tms. Liuottimella, jos eivät miellytä); “Holy Gucci!!!” Ja “A.C.A.B.” (All Cyclist Are Beautiful).

Saaneet kanttarista pikku kolhun, mutta litkut pysyy kyllä sisällä. On suorat muuten jne.

Eli Paketti sisältää Stansin teipit, yhden Stansin venttiilin; mallia kevyt, Shimanon 10 -Lehtisen pakan, millä on rullailtu PK-lenkkiä korkeintaan 1000km, sekä jotkut jarrulevyt, mitkä on myös aivan mintissä. (Sopivasti sisäänajetut).

Tästä kiekot sun unelmien CX tai Gravel grinderiin halvalla! :wink:

Modernit standardit ja tarkemmat speksit voi syynätä täältä: https://www.ridley-bikes.com/en_CL/support/folders/63000157885/article/63000264356

Voin heittää messiin vielä yhden venttiilin ja haluaisin koko paketista Euroopan unionin kauppa-alueen raha yksiköitä vaihdossa 170€.

Sijainti on Lapua tällä hetkellä, mutta postitan nämä ostajan piikkiin mihin päin maailmaa tahansa ja silloin tällöin on asiaa myös Helsinkiin, että tipahtaa myös matkalla sinne päin hyvinkin ilmaisella toimituksella, jos ei ole kiire, mutta massit pitää saada pronto.