Ajelu idis...

ei täs mitää simmottos muuta ku tuli tämmönen ajelu-idea kiinan kavereilt:

esim. kierretään kaupungin kaikki Siwat/Lidlit/tms läpi ja jokaisest kaupasta ostetaan olut ja sipastaan se siin heti paikalla suurimpaan janoon tai sit jemmataan laukkuun ja poljetaan johonki kikkailee/pooloilee. mitä suurempi kaupunki tai kauppaketju sen mukavampi.

ei mul muuta. ny ole.

Tuo ei ees kuulosta kauheen huonolta :slight_smile:

Kiitos Pekka! :slight_smile:

Beer Bash on se nimi tällä häppeningille.

En nyt halua kuulostaa mitenkää nihkeeltä/kuivalta mulkulta, mutta miksi ihmeessä pitää harjoittaa tankojuoppoutta ja ehkä yllyttää ihmisiä siihen.

Mietin tätä asiaa jo pannu-keskustelua lukiessa.

ps. pitäisköhän tämmöstä beer bashia ehdottaa autofoorumeilla myös?

http://media.giantbomb.com/uploads/0/1433/773584-picard_facepalm_super.jpg

http://ricecows.org/hirn.jpg

Tähän kritiikkiä kulutuskeskeisyydestä.

Kun opiskelin Hollannissa niin opiskelijapiireissä tätä tehtiin jonkin verran nimellä BicycleBooze. Silloin pisteinä oli baarien sijaan opiskelija-asuntoja, joissa tietenkin tarjoilu kohdallaan. Seuraavana aamuna sitten laskettiin kuhmut, mustelmat, aivotärähdykset ja sairaalareissut - ei kiva.

OK huono idea. ylläpito voi poistaa. häpeän. shanghaissa ne näyttää harjottavan tommost.

Kuinka moni tähän topicciin postanneista on käyny ikinä keskareissa?

Keskareissa olen ollut, ja ajoittain ihan ilman oluitakin, hauskaa ollut silti… Tuosta ideasta jos poistaa alkoholin, niin mitä jää käteen?

TimoL - 7:44, 28.9.2009 » Keskareissa olen ollut, ja ajoittain ihan ilman oluitakin, hauskaa ollut silti... Tuosta ideasta jos poistaa alkoholin, niin mitä jää käteen?
AlleyCat? :D

En ole käynyt. Juokaa vaan :slight_smile:

booga - 7:44, 28.9.2009 » OK huono idea. ylläpito voi poistaa. häpeän. shanghaissa ne näyttää harjottavan tommost.
Shanghain tapauksessa jo kaupungin nimi liitetään negatiivisessa mielessä alkoholin käyttöön, muistinmenetyksiin, fyysisen koskemattomuuden rikkomiseen yms. Eli en välttämättä shanghailla perustelisi tätä.

Itse idea on hauska. Tyhmä, mutta hauska.

miten se meni, täällä jossain joku sano 'jos ajat, et ota, mut jos otat niin ajat kovempaa’ tms.?

Its as me taidettiin tnts:n ja parin muun kanssa vetää pienimuotoinen vastaava tapahtuma kesällä. Ostettiin keimoa kaupasta, ajettiin tovi, istuttiin alas, juotiin keimoa, jatkettiin matkaa, tehtiin ostoksia miesten anttilasta, ajettiin tovi, juotiin ja paikattiin kumia, ajettiin, lidlin kautta lisää keimoa, ajettiin, keimoa ja pizzaa, ajelua ja kotiin.

Ei siinä edes hirveään humalaan tullut jos pitää meiningin järkevänä. Kännissä ajaminen sikseen, vaaraahan me ei aiheutettu.

^ Ja sitten toissa kesänä oli spontaani kalaravintolaketju-“kisailu”.

Ilkka - 8:21, 28.9.2009 » ^ Ja sitten toissa kesänä oli spontaani kalaravintolaketju-"kisailu".
aijai, se oli hyvä kisailu!

ja me oltiin silloin vielä nuoria ja nopeita… :wink:

Oli kyllä huippua, varsinkin kun lähti käsistä niin spontaanisti konkelin irtiottoyrityksestä (lue: jano). Taitoi olla aika lailla ensimmäisiä keskareita. ehkä ekat hardwallilla?

Mikään “yritys”…

Muistat ihan oikein, se oli se eka keskari hardwallilla. Suurin osa poppoosta meni ensin siihen sturenkadun pokeribaarin hyvän oluen perässä, ja mä liityin siinä uudestaan seuraan.