Aerokiekkomies

on tuossa ihan edessä koffin puistossa. Kuva on tulossa…

lyö sitä

:DDD

Kaks stadin fiksiskenen suurinta mysteeriä: Aerokiekkomies ja Kumiluoti-mies. Mä tapasin Kumiluoti-miehen tänään!

Lähden koffariin NYT!!!

Yksivaihde esittää, ensimmäisenä suomessa: Aerokiekko!!!

Mitä v… Eki, Sun pitäisi olla valokuvaaja. Eihän tuosta edes näe koko kiekkoa. En usko… Photoshopattu… selvästä näkee pikseleitä tuossa aerospokejen kohdalla.

joo joo mutta kuka/missä se mies itse on? tää on jotenkin vähän antiklimaattista kyllä nyt.

lisää kuvia kiitos. takakiekossakin näyttää olevan jotain, täys värisuora pinnakortteja?

tyttöfarkkumiesten parvesta on hyvä hakea turvaa

Mä näin aerokiekkomiehen keskiviikkona, mutta en kyllä tosta kuvasta häntä bongaa.

M.S - 2 hours ago » Mä näin aerokiekkomiehen keskiviikkona, mutta en kyllä tosta kuvasta häntä bongaa.
Huhu kertoo että mies itse oli laminoimassa syvälle V:lle kasattuun takakiekkoonsa 9. Pinnakorttia tekstillä: "I am The aerokiekkomies!"

joku mainitsi myös, että itse mies olisi hakemassa jarrukahvaa istuinputkeen kiinnitettäväksi…

Valaiskaa tyhmää pinnakortti/kuva-asiassa! Minkä takia niitä pitää änkee sinne pinnoihin? Onko old-school räpätin out?

…niin kertokaapa oi uljaat Don Quijotet, miksi pinnakortteja? Mikä niiden tarina on?

Lainaan wikipediaa:

Spoke cards are used to identify competitors in Alleycat races held between bicycle messengers. Originally Tarot cards were used, with the race number written on them, but nowadays cards are often printed specially.

Many messengers retain spoke cards after the event, accumulating several on the wheel. Other fixed-gear riders sometimes fix spoke cards to their wheels as an affectation of messenger culture.

hehe, aikamoista stalkkausta.

tuon aerospoke-keirinsetin lisäksi bongaan kuvasta ainakin joelin sinisen njs-rungon. tuo vihreäsävyinen saattaisi olla mulla viime kesänä ajossa ollut bemariruoska, joka sittemmin sinkuloitiin juhalle ajoon.

mitä perkelettä, mulla ei siis olekaan kaupungin ainoa njs-leimattu pyörä? olen surun murtama.

mutta kertokaa heti miten mä pääsen aerospoke-miehen jengiin, joudunko siirtämään jarrukahvan satulatolppaan?

“Myydään njs-stanssi. Orig ja rare. Aika kova kans.”

Eilen kuulin erään hipster"gängin" suunnitelmista hankkia HEDit ja kaikki sateenkaaren värit kapineisiinsa. Oujes. Ouujess. Liityin heti tilaukseen. Tilasin samalla itselleni kukonaskel top tube padin.

Yrittäkää edes jäbät. Kansa vaatii tarkempia kuvia! Lähden tänään stalkkaamaan katuja enkä luovuta ennen kuin on kunnon kuvia.

Ymmärrän kyllä tuskanne paremmista spy shoteista. Mutta itse paikanpäällä olleena voin kertoa, että tuohon tiltanteeseen ei noin vaan kävellä. Veikkaanpa että menee vielä pitkään ennenkuin saamme kohteesta tarkkoja lähikuvia. Tämä vaatii samanlaista kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta kuin dokumentissa Viimeiset vaeltajat http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=29&t=570&a=4990. Jonakin päivänä voimme ylpeästi sanoa “yeah, it’s aerokiekko alright”.

Seuraava askela olisi GPS seurantajärjestelmän tilaaminen Teen GPS Tracking Devices | Teen Driver GPS Trackers . Tosin sen kiinnittäminen voikin sitten olla ihan oma seikkailunsa…

Itse AEROKIEKKOMIES on siis tuossa Ekin kuvassa I<3NY-paitaisen jepen vasemmalla puolella, eli näkyy puoliksi kuvassa.
Kiekossa oli ehkä tussattuna seepraraitoja ja taka kiekko oli tosiaan saman värinen Deep V, ehkä Velocityltä. Tanko oli vimosen päälle ratamallia ja gripit vain alaputkissa. Toptubepad vaatisi ehkä ihan oman harrastajayhteisösaittinsa. Sen speksejä ei uskalla täällä purkaa.
Mutta keskareissahan sitä pohdittiin, että miksi kellään ei ole edessä ja takana Aerospokea. Aeroonhan pinnakortin tavuttaminen vaatisi ainakin A3-kokoisen kortin ja ilmanhan ei oikein voi edustaa skenessä.
Mut yksivaihde.net-pinnakortit on kohta jo tuotannossa, joten älkää tilatko Aerojanne tuplana!