Abcd

abcd

#ensifiksie

se on kyllä hieno runko. Tuli vaan mieleen se skidin mashin myyntitopsu, jossa varoiteltiin, ettei ko. runko sovellu ensifiksieksi vaan vaatii kokeneemman kiintsarimiehen kuskikseen.

juu muuten okei mutta miksi tollanen slouppi ja spacerstacki? ja ne ellipsen tarrat kyl sekottaa visuaalista ilmettä aika vietävästi. mä ymmärrän sua. hirvee hinku päästä ajaan ja saada pyörä ja kaikkea mut järki mukana! ei tässä järjettömyyksiä oo mut maltilla liikkeelle. ekaksi aika hc.

Aivan hyvä. Spaceristäkki tekee tästä vähän lyhyen näköisen mutta jos on hyvä ajaa niin sitten on.

spaceristäkki ja lollipsen tarrat suattaa toimia tai suattaa olla toimimati. ihan jees

Aika kova ensifixi, not bad

E:Ei mitään:)

Hommasit kerralla hyvän ja säästit! Oikein!

SMP on onneks “UCI illegal”, joten niistä päästäneen pikkuhiljaa eroon.

mullaki oli mash melkein samoilla komponenteilla, olisko ollu neljäs fiksi. olis pitäny kans ostaa jo ensifiksiksi… ja oikean kokoisena niin olis voinu pitääkin sen. kova runko. ja ellipse-tarrat on tyylikkäät imo

Mash noilla osilla ensifiksi. Massimiehiä!

tää on kova. mun saatat saada suunnilleen samaa asentoa stemmiä kääntämällä. eikä nousevassa stemmissä oo mitään vikaa. ja jos toi on hedelmäpommi, ni aika hyvä jugurttivalinta. pitää ehkä välipalaks hakea tollanen. Ja ellipsen tarrat on ‘just se juttu’. Älä revi veks.

Hyvähän tää on.
Mielestäni on ok kasailla ensifiksiksi, jopa suotavaa, tällainen buildi kuin halpaa kuraa.
Siis jos on varallisuutta niin tehdä.
Tekis miel nurista noista tarroista, speiserstäckistä ja ujosti jopa kiekkovalinnasta jarrun kanssa. Mut en sitä tee. Tää on ihan hyvä ja omistaja tekee omat ratkaisut.

Oisin itekkin kasannut Mashin, jos rahaa olisi löytynyt. On se kivan näkönen vehje. Ite ajelin tässä vuoden verran ilman jarruja. Kyllä ne takasin kiinni menee jahka saan jarrupinnallisen etukiekon. On se mukavempaa sen kanssa ajella. Eihän sitä tarvii käyttää, jos tekee mieli skidailla.

Oi hitsi, nyt tätä tuli ikävä.

‎‎‎‎

‎‎‎‎