Äärimmäisen Matalan Kynnyksen Kikkailut

Päivitetty 10.8.18 klo 12.40

TÄNÄÄN 10.8 perjantaina klo 18 sompasaunalla!


Hoi ystävät, Äärimmäisen Matalan Kynnyksen Kikkailujen kausi -18 starttailee! Tänä vuonna hiomme taitojamme loppukesän KoF karkeiloihin Länsi-Pasilassa Juuditinkadun vanhalla koriskentällä.

Koska elämän aikataulut ja kulloinkin vallitseva säätila vaikuttaa oleellisesti kikkailujen järjestämiseen, korkataan kausi lyhyellä varoitusajalla jo huomenna pe 4.5 klo 16.30! Boom!

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Mobile%20Uploads/IMG_20180503_224902_zpsjsp2pioh.jpg

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Mobile%20Uploads/IMG_20180503_213005_zps9m3p0lji.png


Koska asioita tapahtuu vain tekemällä niin koitetaas nyt sit. Käydään ton miehen kanssa tällaista kaksistaan puuhaamassa aika paljonkin, joten jos joukkoon on halukkaita liittyjiä niin;

TERVETULOA ensi tiistaina 10.5 klo 18:00 meijän kaa vähän ajelee ja vaikka harjottelemaan träkständiä, takaperoisia ja skidausjuttuja tai ihan mitä vaan mieleen juolahtaa tai jos ei huvita ite tehä niin tuu vaan hengailee. Ei olla mitään maestroja ja ehkä parhaita opettajia itse ja olisikin siistiä jos mukaan joitain temppukonkareita vaikka tuliskin, mutta ylipäätään yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen fiksipyörien kanssa kiinnostaa.

Aateltiin, että voitas kokoontua kuudelta Kaisaniemeen Kummulle(Ilmeisesti sellainen perinteinen ällärikokoontumispaikka Kaisaniemenrannan ja Kaisaniemen puistokujan risteyksen kohdilla, en ees oikeestaan tiiä. Mut siellä päin kuitenkin. Siihen luulis olevan näppärää suhauttaa fillarilla eri puolilta kaupunkia.) ja jatkaa siitä sitten matkaa parin kilsan päähän kohteeseemme eli Sompasaareen. Aurinkoiset kelit näyttäis jatkuvan, joten sieltä löytyy paljon tasaista tilaa pyörällä kikkailuun, nälän iskiessä voi heittää makkarat grilliin ja hikisen pyöräsession jälkeen vielä optio saunaan ja meressä pulahtamiseen (uima-/sauna asu vapaa eikä todellakaan pakollinen. Juoksevaa vettä ja pesumahiksia ei ole, kantsii varautua henkisesti jos paikka ei ole tuttu).

Oisko ihan paska idis? Muitakin aktiviteettiehdotuksia otetaan toki vastaan :slight_smile:

Ei oo paska idis.
Ja sompasauna best.

uijui, laitan loma-anomuksen vetämään

Pitäisköhän se käydä sitte pulahtamassa…

Työpaikan pyöräretki päättynee noihin aikoihin Hietaniemeen. Voisin sen jälkeen tulla jatkoille ja olla pukamana mukana.

Ei ole paskoja idiksiä. Kun järkkää saa päättää :slight_smile:

Harmi, että itse työmatkalla toisaalla.

Laitoin YV kalenteriin. 10.5. onkin unelmien liikuntapäivä.

^ no sehän sattui sitten sopivasti :smiley:

e@e - 13:28, 4.5.2016 » Pitäisköhän se käydä sitte ottamassa bönthöö..
FF - 14:09, 4.5.2016 »
e@e - 13:28, 4.5.2016 » Pitäisköhän se käydä sitte ottamassa bönthöö..
Yritin olla jotenki järkevä mut joo kyllä se näin luultavasti on :)

Kalja, makkara ja sauna. What else do you need? Ainii, se fiksipyörä. Tai ei silläkää niin väliä, kolme ensimmäisiksi mainittua riittänee myös.

e@e - 14:11, 4.5.2016 »
FF - 14:09, 4.5.2016 »
e@e - 13:28, 4.5.2016 » Pitäisköhän se käydä sitte ottamassa bönthöö..
Yritin olla jotenki järkevä mut joo kyllä se näin luultavasti on :)
tiistai kuitenki

Voishan sitä tulla harjottelemaan takaperinympyröitä!

Jee kivaa

tuun kans kunhan duunista irtoan.

Kiinnostaa meren lämpötila just nyt sompasaaren kärjessä, onko tietoo vai pitäskö tietää? Sekä paljonko mahdollisesti muuttuu tiistaihin mennessä.

Nyt mua kyllä aika paljon harmittaa että saatanallinen keskiö ei suostu yhteistyöhön. Kuulostaa nimittäin aika kivalta.

e@e - 14:52, 4.5.2016 » Kiinnostaa meren lämpötila just nyt sompasaaren kärjessä, onko tietoo vai pitäskö tietää? Sekä paljonko mahdollisesti muuttuu tiistaihin mennessä.
Perstuntuman mukaan kykenin maanantai iltana dippaamaan pyllykannikoihin asti, tänään menis tuulesta riippuen ehkä napaan. Kun käy ittensä kärtsäämässä kunnolla pikkusaunassa ni varmasti tiistaina uskaltaa jo pulahtaa!

vittu et vedän fiksil tänään träkständissä olutta toballe olluki tilausta jo melkeen viikon päivät

kynnys tulla kaikkiin tällaisiin juttuihin tosi korkea

mutta tälle varovainen ehkä.