A: kangasmerkkejä (Yötön 3000 6.-20.7. 2024 - Kilpailukutsu nyt julkaistu!)

Tänne päivittelemme tietoa kilpailun yksityiskohdista. Päivämäärät voit merkata jo kalenteriisi, mikäli olet vailla kangasmerkkiä tai polkupyörällä ajamisen tuomaa mielihyvää. Kilpailukutsuun pääset käsiksi täältä

20 Likes

Oon inessä! :heart_on_fire:

8 Likes

https://www.instagram.com/p/CyI1wwGNOJ2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Kontrollit julkaistaan ensimmäiseksi IG:n puolella, kerran päivässä ensi viikon ajan. Toki päivitetään tännekin kun kaikki seitsemän kontrollia tiedetään!

5 Likes

No johan tulee seikkailu. Kautta likaisten varpaitteni!

14 Likes

Kilpailukutsu 2024 on tässä.

5 Likes

Miksi tuo on englanniksi?

Kielivalinta mukailee kaikkia vastaavien tapahtumien (jotka nyt kykenen saamaan mieleeni) kutsuja esim. Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Kieli voisi olla myös suomi ja suomea osaamattomien voisi silloin toivoa hyödyntävän konekääntäjää. Tavoite tämän tapahtuman kohdalla on karsia mahdollisimman vähän osallistujia tällaisten seikkojen perusteella ja olen taipuvainen luulemaan että suomenkielinen kilpailukutsu olisi isompi este niille jotka eivät osaa kieltä, kuin englanninkielinen kutsu on suomenkielisille.

8 Likes

Oliko kontrollit jossain muualla kuin Instassa?

Löytyy myös kilpailukutsusta, pilkuntarkka sijainti what3words haulla.

1 Like

Kiitti, tätä en huomannut :+1:

3 Likes

Pitäisikö sitä uskaltaa taas, vaikka viime reissu 2021 on yhä tuskaisesti muistissa (kiitos Lapin hyönteisskene)? En saanut piirrettyä reittiä, joka olisi edes lähelle 3k, vaan menee pahasti pitkäksi.

4 Likes