26" BMX [Cruiser?]

Moro everybody,

hiljaiseloa tsygärintamalla talven yli elänyt alkaa heräileen… ja tämmönen osus silmään:

[url=http://vimeo.com/22315273]null

Alkoi kiinnostaan. Kyssäri: saaks tän tyyppisiä mistään suomesta tai euroopasta? Hätsynpikainen googlettaminen ei paljoo tarjonnut…

PS. ja se Gorillan Kilroykin pitäis saada kohta kasaan. Terveisii Danielille, et suht samoissa mennään täälläkin :slight_smile:

https://www.yksivaihde.net/old/670

^jep tuttu threadi…

vastaan samalla itselleni ja muillekin infoksi. Volumella on Sledgehammer, joka on ko kategoriaa. Kiinnostais se 2009 malli, mutta niitä ei taida olla enää saatavilla. Grimen Yo Mangia taitaa saada myös 26" renkaille.

Siis 26" cruiseri? Winstanleys myy ainakin SE Racingin OM Flyeria ja Quadanglea. Singlespeedshop.de:llä on OM Flyer valikoimissa…

-v-

joo, kiitti vaan v*****i…

Meni sitten tääkin pääsiäinen tollasta etsiessä. eBaystä löytyi ainakin pari, jotka on ihan kohtuuhintaisia, jopa Suomeen lähetettyinä. Taidanpa ottaa yhden mukaan kun matka jenkkilään on taas tiedossa.

The legend is back!

KOS KRUISER

Tällainen alkanut kiinnostaa kun tolla breikless fixiebaikilla on vaikea pyöräillä pojan ja tyttären 16 tuumasten rinnalla (ja tällä uskaltautuisin välillä jalkakäytävällekin kun foorumipoliisi ei näe tai no ehkä en myönnä sittenkään). Fillaritorilla oli yks Stolen 26", mut nyt se o kadonnut.