M/A: Rihtausta

“mazaistille” mtb ta ja maantiesetti.

Maltan tuskin odottaa, että saan haettua kiekot :slight_smile: Mestarin työn jäljiltä voi näin iso mieskin ajella turvallisin mielin.

Noista janoisen kunnostamista kiekoista kolme neljästä oli teetetty pääkaupunkiseudun pyöräliikkeissä vuosien varrella ja ainostaan yksi taisi olla hyvin tehty (ja sekin liike on jo edesmennyt) :frowning:

Arvostan suuresti että vielä löytyy sellaisia tyyppejä kuin janoinen, jotka jaksavat tehdä laadukasta työtä.

Täältä suunnasta myös suuret kiitokset. Erityismaininta siitä, että kaverilla oli heittää peliin omia oikean kokoisia pinnoja minun väärämittaisten sijaan! Todella loistavaa toimintaa.

Kiekko saapui lopulta turkuun asti. Janoiselle kiitosta loistavasta palvelusta.

Onnaisko semmonen että tuon jäbälle navat ja kehät jos maksasin vaivanpalkkaa pinnojen hommaamisesta vähän?

janoinen - 0:40, 22.2.2012 » voin hankkia sopivat puolat. kuluttajahinnoilla
Joksa - 1:04, 9.4.2012 »
janoinen - 0:40, 22.2.2012 » voin hankkia sopivat puolat. kuluttajahinnoilla
Ajattelin että silti kysyminen on kohteliasta.

Suuret kiitokset Hra Janoiselle kasauksesta ja rihtauksesta! Lepponen mies, hyvää jälkeä ja halu oppia lisää. Suosittelen!

Kiitos!

syvin kiitos kaikille!
on ollut opettavainen talvi-kevät. ajokauden alettua olen mieluummin pyörien päällä kuin pölyisessä kellarissa kiekkojen keskellä. vai mitä häh? kaikki jätetyt ja luvatut työt vielä teen, mutta laitan stopin ensilumiin saakka. avartavia ajoja ja runsaita kilometrejä!

Mites tota janoinen. Nyt kun oot kasannu x-määrän kiekkoja niin olisko sulla kiinnostusta päivitellä pinnojen pituuksia tähän listaan?

Parasta palvelua mitä suomesta saa! Kiekot rullaa hyvin ja asiakas on enemmän kuin tyytyväinen.
Kuka sano ettei saa hyvää ja halbaa!

Missä mä nyt kasautan mun kiekot :frowning:

Mä luulen, että meidän pitää alkaa porukalla painostamaan janoista.

janoinen - 10:24, 25.10.2011 » pienissä suoristuksissa rihtauspenkkiä ja omia taitoja voi tulla kokeilemaan ilman maksua.
Kysytään tähän liittyen. Onko rihtauspenkki täysin kesäteloilla vai voiko tulla pyörittelemään kiekkoja omatoimisesti taikka lainata penkkiä toviksi?

Taloudellisesti nää vaihtoehdot on siun mielestä varmaan melko mega-wow, mutta ajattelin osaltani pelastaa aparaattia pölyyntymiseltä.

Tsadaa, nyt teidän on aika alkaa itse kokoamaan kiekkonne. Hyväksi kiekonkasaajaksi oppii helposti jos on vaan motivoitunut, Janoinen on tainnut tämän todistaa!

erik. voit lainata penkkiä, jos haluat. kireysmittari ja muu tarvittava pysyy kuitenkin meikän kellarissa. saa tulla käymään, jos saadaan ajat natsaamaan

Janoisen ollessa tauolla samaa palvelua tarjolla Pohjois-Haagassa.

PM tavoittaa.

(janoinen-approved, ei huolta vihamielisestä haltuunotosta)

Voin vilpittömästi suositella myös nimimerkki tsa:ta. Erittäin pinkeät ja luotisuorat tuli, ja vieläpä lyhyellä varoitusajalla ja nopeasti. Meininki oli muutenkin kaikin puolin joviaali ja rehti. Jäi hyvä mieli. Kiitos!

tsa. meidän pitäis laittaa puoti pystyyn ens talveksi. eh?