TQHCFR esittää: Räkälärundi 5.11.2011

hahaha, ehkä siellä myydään tiskin alta. Nyt mua rupee vituttamaan kun en pääse messiin. Saatana.

Mistä lähtö, ja koska? Kannatan Halisten Gregoriusta aloitus paikaksi :wink: Voidaan porukalla hakea kuvarastikin…

Edit. Turussa kaikki ovat tervetulleita mukaan! Ilpparin ja Koivulan paikat on tuttuja ja turvallisia.

Löytyykö joku luola jostain pansion öljysataman liepeiltä? Olis kyllä potentiaalista seutua meinaan.

^Älä sä Stadilainen läähätti huutele taustalla :slight_smile: Mulle riittää et saa kaljaa mahdollisimman vähillä kilsoilla.

Onko lähtöaika jo päätetty? Tykkäisin, jos aamukohmelon ehtisi parannella siihen mennessä.

Jos halutaan myös ajaa kaljanjuonnin lomassa, niin reitin voisi suunnitella ns. ristiin. Esim. Gregoriuksesta Ilpoisiin, Ilpoisista Peipsiin, Peipsistä Koivulaan… Just a thought…

^Kunhan ei liikaa joudu ajamaan. Mutta kyllä tuosta helposti pari-kolkyt kilometriä tulee, mutta koska näyttää siltä että leuto sää jatkuu niin ei kai siinä luulis olevan mitään ongelmaa.

^^^En tiä onko öljysataman lähellä baareja, mutta Pernossa on Navigare, näillä main.

Muutaman vuoden takainen kommentti pakkotoisto.comista - kuulostaa todella lupaavalta :

“Villinä korttina Pernon lähiöpubi Navigare
Aitoa lähiömeininkiä, kasariportsari ja juopuneiden tappeluja. Hauska käydä ottamassa yhdet tai kahdet, näkee ihme juoppoja ja saa naureskella kun ne painivat. Eikä maksa paljoa brenkku.”

Vähän se on syrjässä, mutta pikku laitamyötäisessä on kevyt purjehtia.

EDIT vitu, voi vitu, ei kai sitä vain oo pilattu, niillä hän on jopa kotisivut jossa puhutaan jostain helevatan uudistuneesta Navigaresta :confused:

Ja aika? Frede tais ehdottaa että viideltä. Jos joku on vielä siinä vaiheessa darrassa, niin on korkea aika lähteä uuteen nousuun.

kyttyra - 20:30, 4.11.2011 » vitu, voi vitu, ei kai sitä vain oo pilattu, niillä hän on jopa [kotisivut](http://www.ravintolanavigare.fi/) jossa puhutaan jostain helevatan uudistuneesta Navigaresta :/
Voidaan sitten mennä sinne happamalla naamalla rähjäämään, kuinka vanhassa NaviAgressa sai sentään ryypätä ja tapella ilman pöytävarausta.

Hahha, äijät on ihan tulessa! Topikki jo toisella sivulla!

Kiitos kaikille ehdotuksista, nyt alkaa riittää. Tein Google Mapsillä kartan joka näyttää vielä ihan inhimilliseltä. Kilsoja tulee ja joudutaan varmaan kiristämään aikataulua. Eka rasti vois ihan hyvin olla Pub Gregorius ja siitä sitten kierrettäis karttaa myötäpäivään ja lopetettais rundi keskustaan. Treffit kello 16 baarissa mutta yhteisajo keskustasta voidaan järjestää. Kaikille ok? Heti kun kaikki ovat nauttineet vapaavalintaisen virvokkeen niin siirytään seuraavaan mestaan.

Tämän topikin keskustelun perusteella jatkoon pääsi:

Peipsi Ravintola
Pub Gregorius
Masan Baari
Satama
Sade
Koivu
Sir Okke’s
Sylvester
Hopotus & Semafori
Akselin Tupa
Navigare

“Tarkat” sijainnit kartasta.

Edit. Jos näyttää siltä et ilta venyy niin voidaan skipata muutamat rastit, voidaan säästää muutama helmi jos tästä tulisi järjetön menestys ja haluttais järkätä uudestaan.

Edit2. Aloitusviesti myös muokattu

Jos kaikilla on tuon kierroksen jälkeen pyörä tallessa ja naama kunnossa, niin johan on kumma.

Tietty Littoisten (Akselin Tupa), Pernon (Navigare) ja Ilpoisten (Sade ja Koivu) rastit vois jättää heti pois ja tehdä keväällä vaikka ekskursion Kaarinaan asti. Riippuu ihan jengin aikataulusta?

Lista tollasenaan näyttää todella kovalta. Siirtymät on pitkiä, eikä välillä ole rasteja joilla lepuuttaa, ei turvasatamaa johon jättää fillari, ottaa kuus jallua ja taksi.

Edelleen ilman mitään oikeaa osallistumisoikeutta ehdotan: läntinen kierros ja itäinen kierros. Kilsat 10-15. Ehdotus. Älkää uskoko jos ajeluttaa, jos janottaa, 10 on hyvä.

Vielä: olen huomenna duunissa noin klo 22-23 asti, sen jälkeen ajan Turkuun, heitän kuvauskamat kotiin, kiristän keskiön ja ajan sinne missä TQHCFR esittää:.

hitto, vois kyl ihan tämmösten juttujen takia muuttaa takas turkuun.

Ihan sitten niille jotka epäröi että voiko nyt tulla mukaan ja kehtaako jne. niin tuossa ote TQHCHR:n ihka ensimmäisestä kokouksesta:

eli mukaan vaan :slight_smile:

En pääse vaikka haluaisin. Sivustahuutelijana ehdotan vielä seuraavaa: http://www.iloinenharka.fi/

Tuli ajeltua kesällä monesti ohi matkalla Naanataliin. Näytti ihanan kamalalta ainakin ulospäin. Tuonne ajellessa tulisi hieman päänselvityssiirtymääkin.

edit. Haha! Härän kuvagalleriasta löytyy kuvia strippi-illasta. Voi valtava!

Jos joku haluaa ajoseuraa keskustasta Gregoriukseen niin meitsi lähtee 15.45 Tuomiokirkon rappusilta.

Mä päräytän suoraan pääkallonpaikalle.

Jos joku ei ehdi ekalle pysäkille, ni mulle voi ainakin soittaa numeroon : oSo S8IS345

Jos Antsa ei vastaa niin mullekkin voi soittaa nolviisnol 300 kuus 333

Mikäli ei löydy luuria niin tästä topikista tulee virallinen räkälätwitter jota voi seurata.

Räkälätwitter ftw! Jos twitter = between twat and shitter, niin missä = räkälätwitter? Mä oon niin tunnelmassa mukana kirjoittaessani 12 sivun väitöskirja-arviota kirjasta, jota en ole lukenut. Saatana.

Räkälätwitter? Mää alotan:

miettii et pitäiskö ottaa vaaleenpunainen gamagoololippis messiin lähiöjermujen iloks

kyttyra - 13:38, 5.11.2011 » Räkälätwitter? Mää alotan: miettii et pitäiskö ottaa vaaleenpunainen gamagoololippis messiin lähiöjermujen iloks
pitäis.

freden pitää ostaa negaation nielssoni. voitte spekstata sitä tänään.

can justify.