Ostoksilla

NKOTB - 8:57, 15.5.2009 »
asb - 6:47, 15.5.2009 »
NKOTB - 6:31, 15.5.2009 » Kyllähän tuo pieni anekdootti vähän muokkaa perspektiiviä siitä, millaisia kapineita pyörät ylipäänsä Suomessa ovat.
No tuo operaatio johtui enemmänkin vain huonosta bisnesvaistosta, kuin pyöräilyn arvostuksen puutteesta.
Meistä ei myyjän kanssa ehtinyt tulla bestiksiä siinä viiden minuutin aikana, mutta sittenkin täytyy sanoa, että melkoista bisnesvainua olisi kyllä vaatinut 90-luvun puolivälissä arvioida, että trendipetterit seuraavalla vuosituhannella innostuvat ratapyöristä, arvioida varastointikulut ja tuleva myyntihinta. En tarkoittanut, että pyöriä ei sinänsä arvostettaisi Suomessa, vaan sitä, miten aikasidonnaista tuo arvostus on. Fillarien kautta voisi tarkastella kansakunnan henkistä tilaa: mitä asioita on arvostettu pyörissä 80-luvulla tai 2000-luvulla jne.
Tais olla kyse vain siitä, että silloin ysärillä funtsittiin vaan pieleen ihmisten innokkuus ratapyöräilyyn sillä hetkellä. Ts. uskottiin, että pyörille löytyy ostajia, mutta ähäkutti, ovaalin kiertäminen oli tylsempää kuin neonvermeissä heiluminen muuten vaan, joten myymättä jäivät.

Lisää rautalankaa?

Nelson saapui. On se hiano!

käväsin hakee yhden rosteriketjun ja halflinkkiketjun viikko sit. tällä viikolla poistin simojoelta yhen stongan ja tilaukseen lähti yks 46t eturieska ja valkoset zaffirot ja ööö lockringi.

ja kolmen viikon sisää pitäis olla valmiina postitettavaksi dodici leggero.

Heräteostos yhdessä Ekin kans:

Mistä toi tuli? Mulle kanssa…

Tässä on oltu useampi viikko jo ostoksilla. Tälläkin foorumilla kirjoitteleva fillarimyyjä vaan on vähän vastahakoinen tekemään kauppoja. Onko vinkkejä ostopaikoille? 53-54 runkokoolla oleva cyklocrossari / jarrullinen fiksi hakusessa. Saa maksaa max. 800€. Evansilla on tuota Bianchin Pistaa kromisena. Onko tuosta hyviä kokemuksia?

Pista on oikein hyvä pyörä. Kiekot siitä menee aika nopeasti vaihtoon, ja kampi-keskiö-yhdistelmä ei ole oikein minkään kanssa yhteensopiva.

Varaudu tosin siihen, että sitä tulee vastaan aika paljon, eli yksilöllistä hipster-uskottavaa phiksxeytä hankkiessa se ei ole ehkä se paras vaihtis.

jussi - 18:05, 19.5.2009 » Mistä toi tuli? Mulle kanssa...
huuto.net/100€

trsk
komee chicago kehissä :slight_smile:
korjatkaa jookos?

Aigo-merkkinen 45-50 kokoa oleva haka-avain michen lukkorenkaan kiristykseen. Pienen paikkakunnan pienkone/pyörähuoltamo/sekatavara-kaupasta, josta saa myös erikoisempia osia jota ei meinaa mistään muualta löytyä. Hintaakin varsin maltilliset 9e vaikka varauduin mielessäni suurempaan hintalappuun paikan normaalin tason tietäen.

http://www.sbrsports.com/img/X/211827.jpg

Vihdoin ja viimein.

http://www.wiggle.co.uk/images/lezyne-PRESSUREDRIVE-med.jpg

Lezyne Pressure Drive Mini Pump Small

Oikein mainio pikkupumppu, jolla sai hyvin ilmaa Vittorian Randonneureihin ilman pelkoa, että rikkoo prestaventtiilin tapin. Pumpun sisällä on letku, joka kierretään kiinni pumppuun ja letkun toinen pää kierretään venttiiliin. Vaikka ihan pätevä voi ollakin käytettäessä matalapaineisia renkaita niin tuskin tuolla saa yli kuuden barin paineita vaikka kuinka yrittäisi.

http://www.wiggle.co.uk/images/blackburn-eh2011369-ind.jpg

Blackburn Mars 3.0 Safety Rear Light

Tällä tulee nähdyksi. Taitaa olla yksi parhaimmista markkinoilla olevista led-takavaloista. Vielä pitäisi saada jokin kunnollinen järkevän kokoinen valaisin eteen syksyn ajoja varten, mutta tässähän on koko kesä aikaa miettiä valintaa. Ovat vain kalliita nuo hyvät valaisimet.

Menin psykoosiin, ja ostin Tunturi Professionaliin 600AX-sarjaan sopivan stemin:

heijari - 20:35, 2.6.2009 » Menin psykoosiin, ja ostin Tunturi Professionaliin 600AX-sarjaan sopivan stemin
Täytyikö hakea ebaysta asti? Säkö muuten nappasit sen huuto.netin Proffan?

No minähän se olin, pistin Crescent-konversion kiertoon ja proffa on tarkoitus pitää lähes orkkiskunnossa.

Stemi irtosi ebaylta kotiinkuljetettuna alle kolmen kympin.

Noita Shimanon aero-stemmejä muuten myytiin Berliinissä yhdellä ECMC:n markkinaständillä NOSsina 20€ kappale.

Itse ostin äskettäin tän 'baystä, maksoi peräti £1,04 + postit:
http://i.ebayimg.com/09/!BS(K1(!BGk~$(KGrHgoOKkUEjlLmTeZqBKCyMCmMlw~~_1.JPG

jussi - 19:46, 3.6.2009 » ...muuten myytiin Berliinissä...
Berliini mainittu!
jussi - 22:08, 3.6.2009 » http://www.picamatic.com/show/2009/06/04/12/31/3887026_640x43.jpg

Kirpparilta halvalla spinning-käytössä olleet (Shimanon) kengät klosseilla. Vielä kun löytäisin edulliset polkimet niihin.