Kuvia omista pyöristä, joille ei ole omia topsuja

Kisaisa ultrakevyt sscx on kyl imo ihan validi genre ja jos tilaa ja rahaa olis spekkaisin varmaan just tuon saman rungon ympärille. Hienohan tuo!

yritin keksiä mitä ajoani en voisi ajaa/ajaisi mielelläni trek crockett -polkupyörällä.

Loi kyllä tarpeen tämä pyörä.

Tähänkö tää pyöräspeksaus huipentuu, ostin postimyyntihybridin : D

Oon tykänny tolla my all-year Konalla ajella mutta se on hemmetin hidas pyörä ni aattelin että vois hankkia samantyylisen mutta nopeemman. Wiggleltä löyty tollanen Vitus missä on alumiinirunko, teräshaarukka ja 32 leveet renkaat mikä vaikutti varsin hyvältä. Alkuunsa R2000 Claris- ja R3000 Sora-mallien hintaero oli päälle 150e, mutta pari viikkoa sitten Sora-malli halpeni ja hintaero tippui alle sataseen niin päädyin sitten siihen.

Pizza Rack keulii taas mutta tollain se taitaa asentua jos ei omista ruuvipenkkiä missä vois vääntää haarukkakiinnikettä uuteen muotoon.

Vähän tuli painavampi kuin mitä olin alunperin toivonut (n. 12,5 kg kaikilla varusteilla), pitää kattoa jos vaikka jossain vaiheessa heittäs 1x niin sais varmaan hieman kevennettyä ja ehkä jotkut tubeless-kiekot kun nuo ensiasennusrenkaat näköjään on tosi kalliit ja tubeless-yhteensopivat.

kai tommosta kiinnikettä jo ihan kahdella jakoavaimella vääntäisi?

ihan näppärän näköi mutta laita ihmeessä loksut

^^jos viitsit ja omistat tönärin niin voisitko mitata minkälevyiset nuo 32(?) mm Exposuret on :slight_smile:

(aika jännä valinta noi renkaat, yleensähän tuontyyppisissä pyörissä on jotkut hinnat alkaen kököt. sen lisäks just tota 32 mm exposurea vaikuttaa olevan vähän huonosti saatavilla, verrattuna saman mallin 30 ja 34 -millisiin. jos wiggle on ostanut ne kaikki jotta vois laittaa niitä kaikkiin mahdollisiin vituksiin :o )

En kyllä ite lähtis keventämään 12,5 kg järkikommuutteria muutamalla sadalla grammalla, jos menis puolet vaihteista samalla. Vaikka yksvaihteella ollaankin.

kyttyra - 20:35, 3.4.2018 » ^^jos viitsit ja omistat tönärin niin voisitko mitata minkälevyiset nuo 32(?) mm Exposuret on :)
32 on joo, ja näköjään ainakin noilla Shimano RX010 -vanteilla ovat myös oikeasti saman levyiset (31,5 edessä, 32 takana).
NKOTB - 20:47, 3.4.2018 » En kyllä ite lähtis keventämään 12,5 kg järkikommuutteria muutamalla sadalla grammalla, jos menis puolet vaihteista samalla. Vaikka yksvaihteella ollaankin.
Joo ja ei ole kytkintä vaihtajassa. Alkanu vähän ahistaan ajoittain 1xx kustomoinnit.

Yllä oleva pyörä herättää tunteita. Silleen huonolla tavalla.

Joo eikä olla edes vaihdelangassa.

Upeeta hei että ollaan niin rentoi nykyään eikä hei jakseta nillittää jostain vaihde/eivaihdeasioista. Suurin osa hei on menny jo harrastuksessa eteenpäin eikä ryppyotsaile jostain änjiiässästä. Asiat on menny eteenpäin ja tänä päivänä on aiva ok ostaa pyörä marketista!

negaatio - 20:28, 3.4.2018 » ihan näppärän näköi
Onpa.

pahaa tekee näin 10-v synttäreiden alla.

Mua tekee kans pahaa eli mars vaihdelankaan

ihan vitun siisti fillari jolla varmasti kiva ajaa paljon vetoa vaan.

tnts - 9:05, 4.4.2018 » pahaa tekee näin 10-v synttäreiden alla.
Pyh, ennemmin ole tyytyväinen siitä että (ainakin välillä ihan) kivaa muotipyöräilyfoorumia ylläpitämällä saa ihmiset kiinnostumaan pyöräilystä laajemminkin ja edelleen ajamaan kymppitonnin vuodessa vaikka epäkäytännölliset muotipyörät onkin jääneet varaston perälle keräämään pölyä paria kesäistä sunnuntaiajelua lukuunottamatta. Kansanterveys kiittää ja mielenterveys kanssa ku säästyy f-foorumilta.

^+1 ja heti topin ekalla sivulla oli tää:

ilmeisesti siis pahoinvointia jo 25.7.2011 alkaen :wink:

tohonha (mustaan nyky-atb) laittasi vaan jonku muodikkaan näretangon, 650b + horizonit ja nuijitut mustat teräsloksut niin oltaisi tämän hetken trendillä

Ideaali kaupunkifillari tulee kyö aika lähelle sitä canyonin fitnesspyörää

Rosella varmaan kans on noit performancehtamapia hybridi/fitness malleja. En äpyllä jaksa tsekkaa. Nyt wc.

+1 kaikelle ylläolevalle ja allaolevalle hyvää pohdintaa jes

pahaa teki siis ajatus alennushybridistä, jossa shimano sora on upgrade.