Kuvia omista pyöristä, joille ei ole omia topsuja

laita etee ja sama käsittely toiselleki

edit. myynnissä!!

Dakar on pirun nätti, tollasesta kumipallosta pystyis kyl nauttii. Kiinteenä ehkä viel enemmin…

jonielmeri: Girossa 135mm temmi

Zili - 14:29, 19.9.2013 » Evil antautui elon tiellä.. Oli pakko laittaa osat uuteen ettei ajot lopu.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/20814393/kuva.JPG
WANT!

Näitä on jo yksi pari vaihteellisena ajossa, niin vähän kutkuttaisi vaihtaa taakse kiinteä. Vapaarataskin on jo valmiiksi rikki.

http://farm4.staticflickr.com/3756/9834963864_a789b37b63_c.jpg

http://farm8.staticflickr.com/7370/9839076194_0caaa0f35b_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7327/9839175315_333b0afe02_z.jpg
Tuli teetettyä Palpa tarroja. Jos haluat kanssa, niin laita PM. 1kpl 2€ ja pari 3€ sis.pk.
E: “Nuolitarroissa” läpinäkyvä tausta! Ei oikein toimi esim. mun sinisessä pörässä…
E: Tarrat tosiaan tulostettu ohuelle vinyylille. Valmistaja taisi luvata vähintään kolmea vuotta näiden kestoksi. Punainen väri ei ole tosielämässä noin hailakka kuin alemmassa kuvassa!
E: Laittakaa viestiin, että haluutteko sinisiä, punasia vai nuolitarroja ja montako mitäkin!
Kaikki meni!

^pakkohankinta
sait privaa!

Mun piti teettää kanssa, mutta jäi joten tämä tuli about parhaaseen aikaan. Kyllä mä vielä viivakoodin joudun teettää…

Huh, aikamoista rallia privaviestien kanssa! Hei laittakaa viestiin, että haluutteko sinisiä, punasia vai nuolitarroja ja montako mitäkin!

^^^^haha kulttuuriteko :—D

Jupe - 19:47, 20.9.2013 » Tuli teetettyä Palpa tarroja. Jos haluat kanssa, niin laita PM. 1kpl 2€ ja pari 3€ sis.pk. E: "Nuolitarroissa" läpinäkyvä tausta! Ei oikein toimi esim. mun sinisessä pörässä... E: Tarrat tosiaan tulostettu ohuelle vinyylille. Valmistaja taisi luvata vähintään kolmea vuotta näiden kestoksi. Punainen väri ei ole tosielämässä noin hailakka kuin alemmassa kuvassa! E: Laittakaa viestiin, että haluutteko sinisiä, punasia vai nuolitarroja ja montako mitäkin! E: [b]Punaset loppu![/b]
Laitappas mulle privaa! Jos sulla on aineisto noista leikkuupolkuineen niin saadaan tiputettua tuota kappalehintaa murto-osaan. Sunnuntai-aamuna lähden reissuun, mutta sitä ennen kyllä pystyn hoitamaan lisätilauksen, ja toimituksen järjestämisen. Lähteekö väri kynnellä raaputtamalla, vai onko noissa vielä suojalaminaatti päällä?

Mulle kans punaisia!!! Kenelle saa maksaa?

Katoin et onpas “edullisia” tilaan heti 0kpl

JJL - 21:32, 20.9.2013 » Katoin et onpas "edullisia" tilaan heti 0kpl
Tätä vastaan minäkin taistelen, 100cmx122cm tarra maksaa kuitenkin sen noin 3e ja päälle mahdollinen suojalaminaatti saman 3e. Värikulut reilusti yläkanttiin laskettuna 5e. Jollakin on katteet kohdillaan...

Edit: TQHCFR-tarrat ovat aina olleet ilmaisia, ja tulevat aina olemaankin. Niitä on taidettu tehdä jo melkein tuhat. Projekteista, joissa joudun itse vektoroimaan jne. olen ottanut 10e ja tarroja “asiakas” on saanut aina reilummin kuin on tilannut.

eisss. pitäs kyl tollane palpa-tarra hommaa kerranku palpajunaan ollaan hypätty.

Sori, kaikki meni.

Leikkuupolkuja ei ole olemassa, ainoastaan PNG-kuvat, jotka väsäsin. Kuvien resoluutio on pieni, mutta niin on tarrakin. Kokeilin omaani enkä saanut väriä lähtemään irti kynnellä raaputtamalla.

multa löytyi 3 TQHCFR-tarraa,kiitos siitä Samille,tosin enää vaan yks valkone irtonaisena :frowning: ,ja kasa Good Things-tarroja, kiitos siitä Henrylle.

MikeNAS - 21:35, 20.9.2013 »
JJL - 21:32, 20.9.2013 » Katoin et onpas "edullisia" tilaan heti 0kpl
Tätä vastaan minäkin taistelen, 100cmx122cm tarra maksaa kuitenkin sen noin 3e ja päälle mahdollinen suojalaminaatti saman 3e. Värikulut reilusti yläkanttiin laskettuna 5e. Jollakin on katteet kohdillaan... Edit: TQHCFR-tarrat ovat aina olleet ilmaisia, ja tulevat aina olemaankin. Niitä on taidettu tehdä jo melkein tuhat. Projekteista, joissa joudun itse vektoroimaan jne. olen ottanut 10e ja tarroja "asiakas" on saanut aina reilummin kuin on tilannut.
Joo, tosiaan näitä teetettiin pieni erä kuluttajahinnoilla. Hinnat heitin hatusta ja nyt kun laskin, niin jäin jopa plussalle noin 50-75 senttiä/myyty tarra. Siitä sitten toistakymmentä kirjettä lähettämään, niin ei tässä varsinaisesti palkoille päästy eikä ollut tarkoituskaan.

E: On näemmä todella edullista tuo tulostaminen. Multa laskutettiinkin sit aika paljon enemmän kuin pelkät materiaalikustannukset.

E: Ja kiitos vielä kaikille tarroja ostaneille. Toivottavasti kenellekään ei jää paskan maku suuhun.

Aijai, nyt on hyvää, kaunista ja ilmeisesti tottakin. Tekee mieli ostaa alumiiniraami, johon tuollainen liimata. Mahtavaa.

Tehdään Jupen kans lisää, ja toimitetaan paketit kaupunkeihin jaettavaksi.