Muualla myynnissä

Ai, kun mun kokemus Sidistä on se, että se on jäykkä. Ainakin, kun vertaa omiin Shimanoihin, joita on ollut. Ei tosin ole ollut hiilaripohjia.

Dominaattorit on skenekengät juuri siksi että ne vähän taipuu. Niillä on parempi kävellä baariin, ts. performancen ja käytännöllisyyden suhde on optimi.

Esmes Dragonit on puukengät.

joo, oon kyllä tykännyt noista, muttei ne silti mitkään jumalasta seuraavat ole…

ja optimaalinen performancen ja käytännöllisyyden suhde riippuu täysin tilanteesta.

bontissa ei taivu

Ens kesänä kaikki ajaa Bonteilla.

ajoin bonteilla ennenkuin ne oli pinnalla

kid_scientifik - 12:30, 15.2.2013 » ja optimaalinen performancen ja käytännöllisyyden suhde riippuu täysin tilanteesta.
Tilanne on skene. Seuraava.

Samson 58cm, NJS, hienossa kunnossa lontoon foorumilta. Tyyppi myy kuulema rungon erikseen vasta, jos joku ostaa kiekot eka. Runko £420 + postage, koko hoito £1100, lainatkaa rahaa, NJS kuume nousee ;___;

http://farm8.staticflickr.com/7225/7217850956_8574e1efed_z.jpg

^kiekot kiinnostais napojensa puolesta, mut ne on pilattu noilla kehillä :frowning:

konkelin linkkaama ratavanilja ehti btw. mennä neljän kilotaalan hintaan. tuolla olisi kyllä hilattu ns. skene ns. nextille levelille (noilla taitaa olla edelleen n. viiden vuoden odotteluaika)…

kiva kyllä tuo samsonkin - ja oikeaa kokoa. ei kuitenkaan, koska ajomieheys.

Kuolasin myös vaik njs on mulle merkityksetön.

Kauniit rungot kiinnostaa aina.

kid_scientifik - 14:32, 15.2.2013 » konkelin linkkaama [ratavanilja](http://www.ebay.com/itm/Custom-Vanilla-Track-Bike-54-CM-Medium-Sacha-White-Nitto-NJS-Keirin-Pista-/400409495075?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3a440623&nma=true&si=Ehb8yu0S1%252F9rnrGi442VPyCgqsI%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557) ehti btw. mennä neljän kilotaalan hintaan./blockquote>
??? Starting bid: US $3,499.99 [ 0 bids ] Vieläkö (joku muu...) ehtii sittenkin heittää kapuloita C'dale Trackien rattaisiin?

Edit: Tarkoitan siis ettei tullut yhtään tarjousta, joten mistä voi tietää varmasti että on ns. myyty eikä kannata laittaa pm:ää myyjälle jos oikein kuola valuu… Ihan mitä kautta vaan sovitut pyöräkaupathan voivat peruuntuakin, on sellaista varsinkin 4kUSD:n hintaluokissa kai joskus sattunutkin.

ei ehdi.

This listing was ended by the seller because the item is no longer available.

e. tulkitsin että ois menny bin-hintaan, mutta kai sittenkin lopetettu ns. muusta syystä (lue: kaupat sovittu ebayn ohi).

Kiekot kiinnostas mut vois olla fix/fix. Vanillan ois joutunu kannuttaa.

Ilmeisesti eBay ottaa välistä jonkun prosenttiosuuden, joten kalliimmat kaupat kannattaa hoitaa muuta kautta. Tämä tosin on järkevää vain, jos myyjänä on luotettava taho.
Mikä tosta Vanillasta tekee muuten niin legendaarisen, mulle ei ainakaan sano mitään. Ja decalssit näyttää joltain markettifiksiltä. Osat on ihan laadukkaita kyllä. Onko noilla voitettu jotain tai rakentajana joku legenda?

http://vanillabicycles.com/about/image/sacha2.jpg

Se on pieni, helvetin hienoa käsityötä tekevä pulju. Jonotusaika oli vuonna 2011 jo viis vuotta, veikkaan että samoissa mennään vieläkin.

Varmaan verrattavia vekottimia tulee Richard Sachsin - ei ota tilauksia enää vastaan - ja Dario Pegorettin pajoilta.

Tosin ei ne mitään vispejä ole, joten ymmärrän että ei kiinnosta.

Asia selvä. Pegoretti on käsittääkseni tehnyt huippukuskeille runkoja ja herra Pelizzolillakin on aika paljon meriittejä, siksi ihmettelin itselleni tuntemattoman merkin överipremium-hintaa.

Mielecilläkin on kuulemma nyt ennätyspitkät jonotusajat. Ei mulla mitään hienoa käsityötä vastaan ole, mutta ainakin itse jos olisin ostamassa niin haluaisin taustalta vakuuttavan tarinan.

Sashan Whiten Vanilla ja viiden vuoden jonotuslista on jenkkhipsteripellejen ylihypettämä vitsi mutta niin huono sellainen ettei edes naurata.

Harada-sanin Samson sen sijaan:


^eiku speedvagen ja ne kumisaappaat on, mutta vanilla oli jo olemassa ennen hipsterikalypsia.

jussi - 15:07, 15.2.2013 » Sashan Whiten Vanilla ja viiden vuoden jonotuslista on jenkkhipsteripellejen ylihypettämä vitsi mutta niin huono sellainen ettei edes naurata.
[i]"[b]Ordering[/b]

As of June, 2011 the wait for a custom Vanilla is over five years.

We will not be accepting any deposits in 2011, but we are keeping a list of interested parties. If you want
to track progress on this matter, you can email us requesting to be added to the list, or just sign up for
The Vanilla Journal, and get your updates there."[/i]