Fiksinöräilyä Lappeenrannassa!

Huomenna sopis pelit esim se 170000

Nyt siis puuttuu yksi pelaaja, tuo metsänomistaja ei ilmeisesti osaa lukea kysymyksiä ja Jussi ei vastaa puhelimeen. Mut pidetään toi 17000000 tähtäimessa, kunnes ollaan viisaampia näistä kahdesta.

Emmie tuu tänää, mailaa voin lainata jos joku innostuu.

Sydämeni itkee verta ilmoittaessani, että poolot on peruttu tältä illalta osallistujapulan vuoksi. Menenkin tästä hyppämään sillalta, heippa.

Tais olla pelottelukuva ukoille liikaa… Uusi yritys esim ensi maanantaina?

Mites ois keskiviikkona 13.6. alkukesän massiiviset Lappeenranta Fixed&SS yhteisajot? Voisi käydä iltasella pyöräyttämässä jonkun yhteislenkin. Esim. Taipalsaaren suunnalle on pinnoitettu uutta KLV:tä kilometritolkulla. Ennusteen mukaan sääennusteenkin pitäisi olla melko kesäinen. Myös uudet naamat ovat tervetulleita. Mitäs sanotte?

Tulossa. Varmaan luonnollisesti 1700000 startti jos ei jengillä ole muita menoja tuohon aikaan vielä? Jos on, mutta pääset myöhemmin niin kivahan se ois sekin.

Voisin ilmoittautua, jos saan muksulle seuraa ajon ajaksi. Hyvin se pyörää (yksivaihteista) ajaa, mut ei varmaan vielä perässä pysy lenkeillä…pari vuotta pitää vielä kouluttaa.

Mites tämä projekti etenee? Ajaako pelkästään team Perttu?

Voisin osallistua, kunhan säät suosivat.

Joo ei kehtaa sateessa ajaa, mut näyttäis ihan kohtuulliselta keliltä.

Keli on nou problem. Otetaan lähtöpaikaksi vaikka se vakio kaupungintalon edustori ja aika siis 170000, jos ei muita ehdotuksia tule. Kaikki vaan rohkeasti paikalle.

Ajot ajettu. Massiiviset cruisailut kuihtuivat kolmen hengen lenkiksi anthaxin ja Jannen kanssa. Toisaalta kilometrejä tuli enemmän kuin koskaan Lappeenrannan historiassa, hulppeat 30km. Käytiin hakemassa kuvarastikin, mutta blkk olikin jo käynyt rastilla rottamaisesti LENKIN AIKANA! Tässä kuitenkin kuva jätskitauolta kääntöpaikalla Taipalsaaren kirkonkylällä.

https://dl.dropbox.com/u/3004784/lenkki.jpg

Ensi kerralla sitten KAIKKI mukaan!

Joo sori hei…nyt mie saan välityksetkin kuntoon plugissa niin on hyvä ajaa pitkääkin matkaa. Mites ne poolot? Sunnuntaina?

Sunnuntai käy mulle

Laitetaan sopimaan.

Juuri äsken rullaili mustasininen sinkula dropitangolla Harapaisentiellä, kuka olet?

bernie - 19:57, 13.6.2012 » Ajot ajettu. Massiiviset cruisailut kuihtuivat kolmen hengen lenkiksi anthaxin ja Jannen kanssa. Toisaalta kilometrejä tuli enemmän kuin koskaan Lappeenrannan historiassa, hulppeat 30km. Käytiin hakemassa kuvarastikin, mutta blkk olikin jo käynyt rastilla rottamaisesti LENKIN AIKANA! Tässä kuitenkin kuva jätskitauolta kääntöpaikalla Taipalsaaren kirkonkylällä.
Heh, olimpa rotta. Tajusin muuten vasta jälkeempäin, että olin lenkin aikaan liikenteessä.

Mites se huominen? Mikä aika ja saadaanko porukkaa kasaan?

Not cummin jos ei ihan illalla (enkä ehkä iha illalla enää jaksa). + lupaa aika paskaa keliäki. Ens viikolla on ok.

Onko SKENE taantunut nollaan? Rastiskene on voimissaan, mutta kerkeääkö kukaan enää ajamaan tuon rastihakemisen ohella?