Panaracer kumekset, uhka vai mahdollisuus?

^Oletko nähnyt Paseloita paikillisissa liikkeisä? Tarvisin yhdet myös, 32 mm:set. Eikä viittis taas tilata ulkomailta.

En oo nähny, enkä liioin vastaaviakaan. Ja jos ei tässä about viikon sisään näy, niin pitänee tilate Mailorderista. Minikimppa, HKI? Haussa 25 milliset x 2 ja 32 milliset x 2.

Pelaogssa hyllyt pursuaa niitä. Leveys saaattaa olla ilmoitettua suurempi.

Pirauttakaa FoxCompiin, siellä ainakin ollu Panaracereita.

^n. viikko sitten löytyi T-Serviä ja RibMoa sekä noita mainittuja Paseloitakin beigellä reunalla taisi olla; leveyksiä en tarkemmin tutkiskellut…

Itse diggaan T-Serveistä kaupunkikäytössä: kestävät normiajoa, skidausta, sepeliä, kaikkea. Kolikakkoset ja kakskasit pyörivät alla varhasesta keväästä pitkälle syksyyn.

Panaracer Pasela Tour Guard 28mm rengas, 1000km pyöräretkeä tuotti 8 rengasrikkoa kolmessa eri renkaassa (pyörä ja peräkärry). Siinä vaiheessa heitin roskiin ja ostin Continentalin 4Seasonit tilalle, niillä meni toinen 1000km ilman yhtään rikkoa.

pieni merenneito - 19:02, 18.4.2011 » Näkyy olevan aika silee, millanes toi o [s]talvel[/s] vesisateella ja silleen sir?
Kuviointi ei paranna maantiekumin pitoa vesisateella. Fillarin kumi on luonnostaan sen muotoinen , että se ei lähde vesiliirtoon. Ne on kaikki vaan liukkaita ja pitoerot tulee kumiseoksesta.

Ribmojen kanssa ensimmäinen flätti. Eturengas joutui antautumaan kolmen nastan edessä, joista yksi oli mennyt liian sivusta sisään. Kaksi muuta olivat kohtisuorassa > ei vaikutusta.

T-serv kestää duuni-ajoa noin puoltoista kesää. Kyljet tosin ovat heikonpuoleiset.

Selvennykseksi: Sherpan suositus tarkoittaa, että ne kestää ihan saatanasti ajoa.

Mistä näitä nyt sitten helsingissä saa?

Ainakin pyorahuollosta ja foxcompilta.

Täältä.

Panaraceriin liittyy myös sellainen - sangen positiivinen - erikoisuus, että valmistajan ilmoittamat painot ovat järjestään alakanttiin…

Nhoni! Tattis.

Wat?

pieni merenneito - 14:05, 26.4.2011 »

Wat?

Omat Ribmot painoivat kyllä 3 grammaa "liikaa", mutta molempien paino oli täysin sama.

…omalla punnituksella ainakin T-Servit (28 & 32 mm) sekä RibMot (28 mm) olivat hieman (2-6 g) valmistajan ilmoittamia painoja kevyemmät; myyjän mukaan tämä piirre löytyy myös muista ko. puodin gummeista…

edit. ehkä “järjestään alakanttiin” ei ollut validi ilmaus, sillä otanta on liian pieni (+ mahd. vino)

Jii - 19:00, 18.4.2011 » T-servkin oli viime vuonna Analogissa, todella kestävä mutta melko painava. Noi kaikki tosin on yli 32 mm joten noista kapoisemmista en tiedä.
25mm T-serv käytössä. Tykkään. Painosta en osaa sanoa.
kid_scientifik - 14:11, 26.4.2011 » ..omalla punnituksella ainakin T-Servit (28 & 32 mm) sekä RibMot (28 mm) olivat hieman (2-6 g) valmistajan ilmoittamia painoja kevyemmät; myyjän mukaan tämä piirre löytyy myös muista ko. puodin gummeista.. edit. ehkä "järjestään alakanttiin" ei ollut validi ilmaus, sillä otanta on liian pieni (+ mahd. vino)
Tai ehkä "järjestään [i]ylä[/i]kanttiin" olisi validimpi ilmaisu, jos valmistajan ilmoittama paino on SUUREMPI eikä PIENEMPI kuin todellinen paino. ;)

^hups, jeps, ja juuri noin…