Panaracer kumekset, uhka vai mahdollisuus?

Terve,
Aihe kiinnostaa sillä tuntuu että jokaisessa kivijalkakaupassa missä käyn, tuntuu olevan panaracerin kumeja siellä sun täällä.

En ole pahemmin kuullut kenenkään puhuvan sen enempää hyvää kuin pahaa noista, joten toistaiseksi ovat jääneet hyllyyn kun tuntuvat vielä maksavan useita kymppejä kappaleelta.

Tässä ketjussa sivutaan aihetta ohimennen, mutta osaako joku kertoa lisää?

Ostohimoni kohdistuvat 23-28mm maantiekumeihin, mutta yleisestikin kiinnosta onko joku erityinen laji missä nuo ovat suosittuja.

Yt,
Pieni Merenneito

28c Ribmoilla ajettu nyt joku 100km. Aivan tautinen pito kuivalla asvaltilla, ja tuntuu kestävän lasia hienosti > pari sirua poimin Rauman reissun jälkeen irti. Laadukkaasti ja tarkasti on kumit tehty, paino molemmilla täysin sama.

Oma viimekesäinen ostokseni, aika päheesti nimetty, 25mm Panaracer Extreme Evo 3 on toiminut aivan moitteettomasti. Kestänyt skidailua, hiekotussoraa, kaupunkiajoa ja pitkiä lenkkejä tosi hienosti.

RiBmot alla, tykkään. T-servkin oli viime vuonna Analogissa, todella kestävä mutta melko painava. Noi kaikki tosin on yli 32 mm joten noista kapoisemmista en tiedä.

Näkyy olevan aika silee, millanes toi o talvel vesisateella ja silleen sir?

Mulla on Cinellissä 23-milliset Extreme Evo 3 PT:t. Made in Japan. Siinä on jotain fiiniä kumiseosta, keskellä kovempaa ja sivuilla jotain kaarrepitoa parantavaa tahmeampaa ainetta. Tästä johtuen ihan pränikköihin kumeihin tarttu irtosora silleen puolittain, ja kun sitä ropisi veemäisesti viistoputkeen, niin pelotti että kumiin tarttuvat kivensirut aiheuttais ongelmia. Muutaman kymmenen kilsan jälkeen ropina asettu (ilmeisesti renkaiden tahmea osa kyllästyi katupölyllä, tai niissä oli jotain asennusvisvaa). Sen jälkeen ei oo ollu ongelmia, mitä nyt yks sisuri räjähti, kun päätin pumpata ilmanpaineet maksimiin eli 10,5 bariin.

EDIT kappas, japanian pojilla onkin jo uusi vuosi, uudet mallit. Varmaan tuota vastaava on sitten Race Type A.

EDIT2 ja tuo Pasela on tietty retrohenkisiin klv-ohjuksiin aika varteenotettava vaihtoehto.

Ribmoilla ajanu kolme kesää. Kokoina 25, 32, 28.

Pitäneet hyvin märällä ja kuivalla. Rullaavat suht hyvin, kiitos melko terävän profiilin. Pistosuojaus toimii hyvin, kolmen kesän aikana yks puhjennu, kun 2-3" rautanaula meni renkaasta läpi.
Kaikista kevyimmät noi ei oo, mutta pirun hyvät kaupunkirenkaat kyllä, sillä ovat kestäneet aika surutta lasinsirujen yli ajelua, yms.
Pari pidempää lenkkiä tullu heitettyä noilla, ihan kivasti ovat rullanneet, etenkin kun pitäny kunnon paineet alla.

Mä ajelin viime kesän 25-millisillä T-Serveillä. Mitään ei mennyt läpi, ja kulutuskestävyys tuntui olevan hyvä, kun syksyllä fillaria talviteloille laittaessa eivät kilsat juuri kuviossa näkyneet. Pito ok. Miinusta ehkä vierintävastuksesta, mikä ei tosin taida olla mikään ihme kun kyseessä on kuitenkin kauttaaltaan kuvioitu rengas. Rullaavuuden nimissä vaihdoin täksi kaudeksi Gatorskineihin, mutta muuten voin suositella.

Ajattelin ostaa nuo Paselat beigen reunuksen takia. Eivät vissiin paina paljoa ja mikäli ovat yhtään muiden mallien tapasia, niin pitäis myös kestää ajoa. Katellaan nyt vielä.

^Oletko nähnyt Paseloita paikillisissa liikkeisä? Tarvisin yhdet myös, 32 mm:set. Eikä viittis taas tilata ulkomailta.

En oo nähny, enkä liioin vastaaviakaan. Ja jos ei tässä about viikon sisään näy, niin pitänee tilate Mailorderista. Minikimppa, HKI? Haussa 25 milliset x 2 ja 32 milliset x 2.

Pelaogssa hyllyt pursuaa niitä. Leveys saaattaa olla ilmoitettua suurempi.

Pirauttakaa FoxCompiin, siellä ainakin ollu Panaracereita.

^n. viikko sitten löytyi T-Serviä ja RibMoa sekä noita mainittuja Paseloitakin beigellä reunalla taisi olla; leveyksiä en tarkemmin tutkiskellut…

Itse diggaan T-Serveistä kaupunkikäytössä: kestävät normiajoa, skidausta, sepeliä, kaikkea. Kolikakkoset ja kakskasit pyörivät alla varhasesta keväästä pitkälle syksyyn.

Panaracer Pasela Tour Guard 28mm rengas, 1000km pyöräretkeä tuotti 8 rengasrikkoa kolmessa eri renkaassa (pyörä ja peräkärry). Siinä vaiheessa heitin roskiin ja ostin Continentalin 4Seasonit tilalle, niillä meni toinen 1000km ilman yhtään rikkoa.

pieni merenneito - 19:02, 18.4.2011 » Näkyy olevan aika silee, millanes toi o [s]talvel[/s] vesisateella ja silleen sir?
Kuviointi ei paranna maantiekumin pitoa vesisateella. Fillarin kumi on luonnostaan sen muotoinen , että se ei lähde vesiliirtoon. Ne on kaikki vaan liukkaita ja pitoerot tulee kumiseoksesta.

Ribmojen kanssa ensimmäinen flätti. Eturengas joutui antautumaan kolmen nastan edessä, joista yksi oli mennyt liian sivusta sisään. Kaksi muuta olivat kohtisuorassa > ei vaikutusta.

T-serv kestää duuni-ajoa noin puoltoista kesää. Kyljet tosin ovat heikonpuoleiset.

Selvennykseksi: Sherpan suositus tarkoittaa, että ne kestää ihan saatanasti ajoa.

Mistä näitä nyt sitten helsingissä saa?