Velo-motion kimppatilaus (Tku)

http://weblog.sinteur.com/wp-content/uploads/2009/03/funny-pictures-this-fish-is-holding-his-breath.jpg

Tein eilen claimin, tänään paypal palautti rahat. Eipä tartte tuoltakaan enää tilailla.

Mistäs Veloflexin Corsa 22:t nyt sitten. PBK:sta on mustat loppu :frowning:

^Myhäilee tyytyväisenä kun tilasi kuukausi sitten useamman PBK:lta hiukan reilu 25 eurolla kappale. Nyt piti tulla yksi lisää, ei tosin ehkä tule…

^^zum Beispiel

Naapurifoorumilla keskusteltu velo-motionista, ajoittaista hitautta yms. sielläkin havaittu:

http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?t=35669

Mulla ei ole siis ollut aiemmin mitään huomautettavaa lafkan toiminnasta. Nyt vaan kämmäsivät, eikä ole mitään halukkuutta olla tekemisissä lafkan kanssa joka ei edes ota yhteyttä pyydettäessä.

oiskohan aika miettiä kimppaa jostain muualta? ei se tarve kuitenkaan poistu ja vaikka speksailtais kuukauden päivät ni toisest paikasta ne saattavat tulla silti nopeammin…

^Mitä olit tilaamassa? Näimmä 28c 4Season ja sisuri. Gatorit alle PBK:lta? Ei Light Conteja löytyy multa.

isäntä päättää mitä tälle kimpalle tapahtuu ja jos tää puretaan ni sit sen jälkee katellaa jos vaikka
http://www.funnycoolstuff.com/images/crocodile-shoes.jpg
jostain muualta. näyttäis evanssilla olevan 25€… sisureita myös halvalla.

^Ne halvemmat ei ole taittuvakylkiset.

Mää odottelen vielä huomiseen, jollei joku vastusta ankarasti ja halua ratkaista asioita NYT HETI. Sit laitan claimin, ja rahat ostoksensa jo maksaneiden tilille. Harmi sinänsä, halpaahan tuo tavara olis ollut.

^Ei mulla ainakaan ole kiire, sillä en edes muistanut enää koko kimppaa.

totta, jäikin multa vaihdissa huomaamatta…

Ei mullakaan hätää.

Ei kai sinne velo-motionin suuntaan nyt kauheasti voi kiukutella, jos ne on kerran lähettäneet paketin? Pari viikkoa sittenhän se meni näin:

“Dear Customer ,
The status of your order no.: 10396 changed.
New status: dispatched”

Ei se ole enää Velo-Motionin käsissä, missä paketti seilaa. Joskus kestää enemmän, joskun vähemmän. Jos paketti ei ole lähtenytkään, niin tilanne on toki toinen, mutta tuskin ne nyt tuommoisia statuspäivityksiä ihan lämpimikseen lähettelee. Mä jättäisin kaikki Paypal-vetoomukset tekemättä ja odottelisin kärsivällisesti. Tämän hetkisten tietojen perusteellahan Velo-Motion on oman osuutensa hoitanut.

hei mutta ihan oikeasti, eihän sen paketin kulku indokiinastakaan kestä kahta viikkoa. ja vielä sveitsistä! sehän on saksan sukulaismaa eli vähintään 3/4 yhtä jämptejä asioiden hoitamisessa…

^
Onko noita kuvia pakko linkittää joka **tun viestiin? Täällä ymmärretään kirjoitettua tekstiä ihan hyvin.

Ja aiheeseen.
Edelleenkään se ei ole käsittääkseni Velo-Motionin vika, jos paketin kulku takkuaa. Kyllä mäkin ne renkaani haluan mieluummin kuin rahat takaisin, mutta turha tässä nyt on housuunsa paskoa. Satojen tehtyjen nettitilausten jälkeen uskallan väittää, että joskus se paketin kulku vaan pykii pahemman kerran. Jopa Saksasta.

mikäli hermo pettää ni voin mä niitä yrittää vähentää.

ja aiheeseen. mikä varmuus meillä on että se paketti on yleensäkään lähtenyt minnekään sieltä, siis sen automaattisesti napin painalluksella generoidun emalen lisäksi? kestänyt aika ja tää epätietoisuus molemmat musta puoltaa sitä, että mikään ei ole vielä liikkunut minnekään. tiedusteluihin siitä että onko paketti jo matkalla on helppo vastata että '“juu on lähtenyt”, mutta jos ei mitään vastailla eikä edes syytetä kolmatta osapuolta joka pakettia kuljettaa vaikuttaa siltä, että tässä peitellään nyt omia mokia jättämällä vastaamatta.

Kyllä mäkin ehkä yli 2 viikkoa odottaisin, mutta juuri noilla kohdin alkais kyllä kyrsiä. Vaikea tietty sanoa missä vaiheessa viheltää pelin poikki ja ottaa PayPalilta rahat takaisin, kai sitten parin kolmen viikon kohdalla. Mulla on kestänyt englantilaisista kaupoista Englantiin tilattuna 2 viikkoa, vaikka pitäisi tulla seuraavaksi päiväksi, kun posti on vaan unohtanut sen paketin johonkin nurkkiin. Kerran on myös posti oikeasti kadottanut paketin.

Tietty kaupasta, joka ei vastaa tiedusteluihin, ei kannattane enää koskaan tilata mitään. Varsinkaan muiden rahoilla.