Maailman kauheimmat pyörät

Eeppinen paluu! Win!

Sattuu silmiin?

Samaan kasaan:

http://1.bp.blogspot.com/_6s3mYCY5QCE/SWv26rhBZkI/AAAAAAAAMW0/9JDCxhDV3Zw/s1600/3191669441_30d2c329d6_b.jpg

http://kevytpyora.fi/w360/files/images/motobike_20.jpg

^kuinka, miksi kuka IKINÄ haluaisi ajaa tuollaisella julkisesti?

http://kevytpyora.fi/w360/files/images/rossin_kilpuri.jpg

Tää firmahan on kuin kulta-aitta tälle ketjulle! Ainoa huono puoli on että tuossa on AERO satulana, ja vielä aivan samanlainen kuin oma. Keltaine pullo, hirveät tankonauhat ja jotenkin sellainen fiilis et laitoin kiinni kaiken vain minkä käsiini sain…

Mit vittuu. Jätkä dissaa nyt väärää puuta. Teipit on… hmm… Violetti camo?? Okei, ne on hirveet, mut nuusk, rossinin karkkipaperigraffat FTW!

Edit: aikamoista grafiikkaa tarjolla myös ton lafkan nettisivuilla. Etusivun aikajana on huikean anarkistinen kulkiessaan oikealta vasemmalle.

^on selkeästi muodostumassa netti saitiksi mitä PITÄÄ seurata! Niin ja tarkoitin että AERO on todellakin ainoa hyvä puoli ja se että se on kiinni tuossa ei tee sille minkäänlaista oikeutta. Niin ja en niin mitenkään haluaisi että omaa pyörää voitaisiin mitenkään rinnastaa tän ketjun mestariteoksiin…

Eiku sä et Hude nyt ymmärtänyt. Tuossa Rossinissa ei ole ulkoisesti mitään muuta vikaa kuin tankoteippi varauksin. Ja sekin on oikeestaan tarpeeksi överi ollakseen siisti.

Hude - 4:56, 1.6.2010 » (...)jotenkin sellainen fiilis et laitoin kiinni kaiken vain minkä käsiini sain..
Just tällä periaatteella mäkin hoidan värikoordinoinnin! Vapauttavaa, suosittelen.

http://s.wiggle.co.uk/images/se-pkxdc-ripper-2010-zoom.jpg

Makuasioillahan tässä pelataan. Tää mandariiniratsu vetää vähän liikaa överiksi.

Juu tohon varmaan löytää “helposti” yhteensopivat trendikuteet pikkukaupungin urheiluliikkeestä.
Jotenkin tulee väreistä mieleen tarjoustalon vaateosaston alelaari…

No tossut nyt ainaki löytyy helposti.

http://www.freshnessmag.com/v4/wp-gallery/aug_07/DC_Shoes_Lemar_Dauley_Spotted_Pig/image012.jpg

Hude - 18:54, 1.6.2010 » http://kevytpyora.fi/w360/files/images/rossin_kilpuri.jpg Tää firmahan on kuin kulta-aitta tälle ketjulle! Ainoa huono puoli on että tuossa on AERO satulana, ja vielä aivan samanlainen kuin oma. Keltaine pullo, hirveät tankonauhat ja jotenkin sellainen fiilis et laitoin kiinni kaiken vain minkä käsiini sain..
Notta jumalauta! Meikällä ollut juurikin tuollainen Rossin fiksinä alla tässä jo tovin. On meinaan niin ruma, että on jo hieno. Varkaatkin kiertää tuon kaukaa. Ja maalaushan on tuohon tehty maalaamalla ensin pohjalle noi neonvärimatskut, sitten teipattu noi läiskät ja tekstit ja maalattu päälle mustaa. Onkin tullut pohdittua josko mustan maalin sais päältä pois, jolloin jäljelle jäisi vain neonvärisekamelska. Aijai. Kuumottavaa.

http://www.normaali.net/temp/kamala01.jpg

Joku tässä vaan oli. Kaveri palloili risteyksessä edessä ja lopulta fillari oli kaupasta lähtiessä telineessä. Ilmeisen kallis supersohvageelisatula on kiinnitetty teräsvaijerilla pakkariin, mutta kiekoissa ja satulaputkessa on pikakiinnikkeet. Aerodynaamiikan viimeistelevät pienet 26 tuuman renkaat.

Perjantaina Kisahallin korkeudella Manskulla täysijoustomaasturi jonkinlaisilla tri-spokeilla. Kameraa ei ollut käsillä, mutta kuva on palanut verkkokalvoilleni.

http://prollyisnotprobably.com/2010/06/30/Icarus_Finkle_01-PINP-thumb.jpg

Fillari-lehden torilta Ibis, en tiedä näkyykö kuva tai kuinka pitkään mutta:
http://www.fillari-lehti.fi/perus/torikuvat/m201062114424117_m.jpg

Rungon väri on kiva. Muista yksityiskohdista en ole ihan samaa mieltä.

^ Mun mielestä toi on älyttömän hieno. Melkein minkä tahansa putkirakennelman saa näyttämään mun silmissä hienolta kun siihen liimaa Cannondalen tai Ibiksen teipit ja ripustaa hyvät Sramin kilkkeet.

…hemmetti, about mun kokoakin vielä.

ChainThug - 10:46, 1.7.2010 » ^ Mun mielestä toi on älyttömän hieno. Melkein minkä tahansa putkirakennelman saa näyttämään mun silmissä hienolta kun siihen liimaa Cannondalen tai Ibiksen teipit ja ripustaa hyvät Sramin kilkkeet. ...hemmetti, about mun kokoakin vielä.
+paino

mut joutuis tuota kyllä hieman laittamaan, hytti on aika hirvee