Maailman kauheimmat pyörät

Niinpä tietysti…

Rottinkipyörä huudossa.

fiilistelen myös colossusta > sukua Moultonille

http://img6.imageshack.us/img6/1443/espritlrg.jpg
http://img704.imageshack.us/img704/9891/nshtslrg.gif

Moultoneista puheen ollen.

Kyllä kelpais, sais varoo ettei sarvet lyö ohikulkijoita päähän kun ajelee.

http://195.149.144.149/images/03/0397174664.jpg

Pystympää asentoa hakiessa kaikki konstit ovat sallittuja;

^tää skene on voimakkaasti edustettuna täällä päin mailmaa. Isännät polkee 23mm kumeilla munakori stongien välissä torille TÄYSII!

Konseptipyöriä: 14 Cool Concept Bikes | Incredible Things

Yllättäen suurin osa ajokelvottomia.

Lähde: http://www.bikehacks.com

Maalataan talo punamullalla - ei taidetta.
Ei mielestäni pidä paikkaansa. Tämä väite on varmasti tyrmätty aiemminkin, mutta ymmärrän mitä tällä tarkoitetaan. Tuli vaan mieleen tämmöinen ajatus:

Punamullalla talon maalaaminen on luultavasti seurausta sen sovittamisesta ympäristöönsä (tai sen irroittamisesta siitä) ja on siten taidetta kuin mielisairaalan siniset rivarit (pun intended) ja betonielementti+kermanvärinen panelointi -henkiset kerrostalot kaikessa tylsyydessään.

En suurimman osan aikaa tajua mitään kun kaverini puhuu saavutuksistaan laboratoriossa, mutta tiedän, että se mitä siellä labrassa tapahtuu on pitkälti sama prosessi kuin se, mitä minulle on kirjoittamiseni, piirtämiseni ja dwarf fortress -hommat.

Lähtökohtaisesti luovuus ja itseilmaisu on sisäänrakennettu ominaisuus meissä kaikissa; toiset tukahduttavat sen tahtomattaan tai tahallaan. Osa jopa onnistuu siinä, ja jotkut kuvittelevat tehneensä niin.

Ajattelen mielelläni että usein kyse on kompromissista, johon suhtautuminen ratkaissee yksilön suhtautumisen taiteeseen. Katkera pettymys itseen tai pakko luopua voi laukaista kliseisiä käyttäytymismalleja, tiedättehän.

Monikohan lupaus tälläkin hetkellä hakkaa vihaisena farmariritsansa rattia kehäruuhkissa ja hakkaa sormet verillä keskustelupalstoille valtionvarojen hassaamisesta “kaikkeen turhaan”, kuten busseihin, taiteisiin ja terveydenhoitoon?

Postatkaa lisää rumia pyöriä, ja PROTEST AND SURVIVE!

Eeppinen paluu! Win!

Sattuu silmiin?

Samaan kasaan:

http://1.bp.blogspot.com/_6s3mYCY5QCE/SWv26rhBZkI/AAAAAAAAMW0/9JDCxhDV3Zw/s1600/3191669441_30d2c329d6_b.jpg

http://kevytpyora.fi/w360/files/images/motobike_20.jpg

^kuinka, miksi kuka IKINÄ haluaisi ajaa tuollaisella julkisesti?

http://kevytpyora.fi/w360/files/images/rossin_kilpuri.jpg

Tää firmahan on kuin kulta-aitta tälle ketjulle! Ainoa huono puoli on että tuossa on AERO satulana, ja vielä aivan samanlainen kuin oma. Keltaine pullo, hirveät tankonauhat ja jotenkin sellainen fiilis et laitoin kiinni kaiken vain minkä käsiini sain…

Mit vittuu. Jätkä dissaa nyt väärää puuta. Teipit on… hmm… Violetti camo?? Okei, ne on hirveet, mut nuusk, rossinin karkkipaperigraffat FTW!

Edit: aikamoista grafiikkaa tarjolla myös ton lafkan nettisivuilla. Etusivun aikajana on huikean anarkistinen kulkiessaan oikealta vasemmalle.

^on selkeästi muodostumassa netti saitiksi mitä PITÄÄ seurata! Niin ja tarkoitin että AERO on todellakin ainoa hyvä puoli ja se että se on kiinni tuossa ei tee sille minkäänlaista oikeutta. Niin ja en niin mitenkään haluaisi että omaa pyörää voitaisiin mitenkään rinnastaa tän ketjun mestariteoksiin…

Eiku sä et Hude nyt ymmärtänyt. Tuossa Rossinissa ei ole ulkoisesti mitään muuta vikaa kuin tankoteippi varauksin. Ja sekin on oikeestaan tarpeeksi överi ollakseen siisti.

Hude - 4:56, 1.6.2010 » (...)jotenkin sellainen fiilis et laitoin kiinni kaiken vain minkä käsiini sain..
Just tällä periaatteella mäkin hoidan värikoordinoinnin! Vapauttavaa, suosittelen.