Biltema kiinnostaa

Joo eli biltsun palikat kiinnostaa. SATULAPYLVÄS, ALU. 25.4 MM, netissä lukee sopivansa satuloihin joissa on ruuvi kiinnitys? Kelpaako siis normi kiskoille? Löytyykö biltsusta sopivia renkaita maantie kiekoille, lähinnä talvea ajatellen?
Jarruvaijerit on varmaan ihan ok.

Mulla ainakin on biltsun penkkiputki, ja ihan normikiskoille menee.

Netista varmaan loytyy tieto niista maantiekumeistakin. Taikanumero on 622. Muistaakseni jotain 32mm leveita siella oli suunnilleen kympin kipale. Ja Innovan paskoja nastakumeja tietty. Se musta abaut 8 euron Kalloyn tolppa sopii normikiskoille, hopeiseen halvempaan tarvii erikseen sellasen clampin.

Ne jarruvaijerit saattaa kans vaatia vähän voitelua.

vaijerit on jees, kuten myös riseritanko, kiekotkin menettelee kunhan herkistelee laakerit ensin, halpisgummit on aina halpisgummeja

B-kaupan suurena fanina en kuitenkaan osta enää vaijereita sieltä. Jostain syystä erehdyin joskus ostamaan semmosen kympin setin missä on niitä keltasia muoviputkia (27-810). Ainakin ne vaijerit oli semmosta tavallista ohuempaa ja ruostuvampaa sorttia… Sen jälkeen aloin kattelemaan että ihan niinkun ne muutkin Bilteman vaijerit ois vähän ohuempia kuin muualla. Tartteeko erikseen mainita että ne hauraat muoviputket oli täysin turhat + äärettömän rumat?

Okei sivulla väitetään että vaijerit ois peräti 1,5mm paksuja ja kuvassakin ne näyttää tommosilta “tavallisilta” hopeisilta (mulla ne oli mustat). Mutta eipä jotkut gator wiretkään paljoa maksa tavallisissa marketeissa. Ja varsinkin tuon setin hinnalla sais jo varmaan aitoa kimaltelevaa Shimanoa jostain.

Huomatkaa muuten että biltsulla on uus saitti beta-testissä. toimii myös tuotekohtainen linkkaus iisimmin. Tämä ketju siirtyy nyt alan liikkeisiin.

marlon - 19:53, 9.12.2010 » vaijerit on jees, kuten myös riseritanko, kiekotkin menettelee kunhan herkistelee laakerit ensin, halpisgummit on aina halpisgummeja
kiekot kiinnostaa rottapyörään, jalkajarrullinen taakse. mites, onko noista kokemuksia, meneekö mutkalle/paskaksi kun tykittelee keskustan mukulakivillä ja kanttareilla?
tsmo - 10:09, 10.12.2010 »
marlon - 19:53, 9.12.2010 » vaijerit on jees, kuten myös riseritanko, kiekotkin menettelee kunhan herkistelee laakerit ensin, halpisgummit on aina halpisgummeja
kiekot kiinnostaa rottapyörään, jalkajarrullinen taakse. mites, onko noista kokemuksia, meneekö mutkalle/paskaksi kun tykittelee keskustan mukulakivillä ja kanttareilla?
eiköhän noin heikot kiekot ole enneminkin superkalliita ja kevyitä hipoja kuin halvimpia mahdollisia bulkkeja. Eli tuskin kestämisen takia kannattaa arpoa sen 25€:n sijoittamista.

paljos biltsussa maksaa jalkajarrukiekko? kumiluodista 50e ja ainaki mä mieluummin ostan sieltä…

kolmella kybällä irtoaa http://beta.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Polkupyorat/Lisavarusteet/Takapyora-28-622-mm/

Pari Biltsun kiekkoa on ollu käytössä. Toinen oli valmiiks paketista jo mutkalla ja toinen meni noin 300km jälkeen. Ei ole tullu vielä oikastua, varmaan pitää koittaa. Ihan ok Alexin kehähän noissa on. Navat on vähän mitä on, mut toimii ku kehtaa vaan vaihtaa rasvoja, ei mitään herkkiä pelejä. Painokin noilla on ihan kohtuullinen yleensä ollu.

nooo kunhan pääsee kotoa töihin, töistä baariin, ja baarista katuojan kautta kotiin niin eiköhän siihen vähän vinotkin kiekot riitä

Hae biltemasta kiekot, osta pyöräliikkeestä Parkin rihtausavain. Problem solved.

Vieläks täältä saa levyjarruja?

edit: EI

Biltema pelastaa budjetti prokkiksen! Hyvä et saa satulatolpan ja ehkä satulankin… Biltema renkaat saa nyt kelvata, ikävä kyllä. Huonot kumit on aina huonot kumit. Pakko joustaa ettei tartte syödä matkabudjettia, vaikka oikeet cx renkulat kyllä himottaisi. Kolmas pyörä trallallaa!

Mä olen ostanut vain irtovaijereita biltsusta, camagoulot on toki paremmat.

Motonet kiinnostaa: taittuvina löytyy gatorskinei, 4seasoneit ja joku muu Gp-sarjalainen oli myös + 559-koon gatorskinii oli kanssa.
Seinäjoen puljussa…

MITÄ HELV! Tarkistan huomenna stadin tilanteen.

edit: ei tarvinnutkaan, nettisivuilla on maininnat. Gatorskinit 39,90 ja 4seasonit 49,90. Kallista, mutta vihdoinkin läheltä.

Monelta meet? Voisin tulla iltapäivästä Motonet/Leka-retkelle mukaan.