Foorumin käyttö mobiililaitteilla mm. kuvien lataaminen

Suomalainen kuvat.fi. Maksullisessa ainakin aika ookoo sovellus, joka uppaa etukäteen määriteltyyn kansioon suoraan luurista ja tarjoaa sen jälkeen ketjulinkin kuvaa josta saa kuvan osoitteen yhellä klikillä. Muutenkin tarjoaa elämänlaatua niille, joilla kuvia nyt jostain syystä kertyy esim tuhansia vuodessa

Testaillaanpa tuota.

https://ollijokinen.kuvat.fi/kuvat/Testi/Compact_FINAL%20y%C3%B6.jpg/_medium.jpg

Hah!
Parissa minuutissa perustin tilin, panin kuvan sinne ja linkkasin tänne.
Hemmetin hyvä!

Blogikin syntyi hetkessä.

Osoitteen jakamista en heti hiffannut.

No ei tässäkään loppujen lopuksi mitään ongelmaa ollut. Parempi vaan olla lukematta ohjetta :wink:

Tästä pääsee koeblogiin:
https://ollijokinen.kuvat.fi/blog/

Ite oon viime aikoina onnistunut hoitaan tän niin et mul on jaettu googlephotos albumi kirjamerkkinä/auki puhelimen toisessa selaimessa(Firefox, jolla en ole koskaan edes logannut sisään googleen) ja kopion kuvalinkin sieltä. Onnistuuhan toi samalla selaimellakin mut toi toinen selain on niinku tuplavarmistus.

test

Sainpas toimimaan. Windows/Chrome. Ensin jaoin kuvan linkillä. Avasin tämän linkin yksityisessä välilehdessä, klikkasin kuvaa hiiren oikealla: Kopioi linkin osoite. Avasin linkin yksityisessä välilehdessä, ja taas klikkasin kuvaa hiiren oikealla: Kopio kuvan osoite. Tämä URL on tuo lh3-alkuinen, millä IMG-tägit toimii. Tämä kikkailu ei toiminut iPhone/Safari yhdistelmällä. Picup-sovelluksella toimi helposti, kunhan äppi vaan suostui käynnistymään siten että UI oli näkyvillä. Pari kertaa käynnistin ja mitään painikkeita ei ilmestynyt näytölle… Näköjään iPhone SE:llä joutuu puhelimen kääntämään vaakatasoon että Picup toimii!

^Ei näy. Sun pitää saada kopioitua se kuvan osoite niin että et oo ite kirjautuneena googleen. Näin oon ite onnistunut.

E: Näkyyköhän toi:

Riittävän pitkään kun sukellat niin pystynet kopioimaan sen kaikille näkyvän osoitteen.

Tässä tapauksessa:

Näissä sama ongelma kuin fesen ja instan kuvaurleissa eli ne vanhenee aika nopeasti.

Onneks flickrin ei vanhene <3
Kyllä, maksoin.

Voi olla tai sitten ei. En tiedä onko tuossa mitään logiikkaa tai aikaa mut ainakin mun Fujin AMA -kuvat kohta 1,5v.

Mitä lyhyemmän urlin oon saanut googlesta niin sen paremmin on tainnu toimia.

https://m.imgur.com/gallery/2ykd9Pr

Tinypic muuttui maksulliseksi eli kuoli.

Asensin jo googlen kuvajutskan, mutta luin tästä topikista että linkit vanhenee.

Flickeriä näköjään monet käyttävät, mutta:
Tein siihen aikanaan tunnukset ja käytin. Sitten flicker ilmoitti että haista v, ja tee uudet tunnukset. Tein uuden tunnuksen flickeriin, jonka jälkeen flicker vielä kertoi että ei riitä, vaan pitää tehdä myös yahoo tunnukset. En tehnyt.

Nyt meinasin jo alistua moiseen paskaan, mutta muistin että joku näistä suosituista oli nykyään tosi raivostuttava, pitääpä tarkistaa. Menin katsomaan QKoF kuvia. Foorumilla olevasta thumbnailista albumiin. Ei voi zoomata kuvalistassa, klikkauksella näkymään vain yksi kuva, näkyy pienempänä, voi ikäänkuin zoomata, mutta kuminauhamaisesti räpsähtää takaisin postimerkiksi, ja sen lisäksi vielä nytkähtää ruudun reunan ulkopuolelle niin että kuvasta näkyy vain kaistale. Mikään raahailuyritys ei tuota tulosta. Pelkän kuvan avaaminen uuteen ikkunaan estetty. Back nappula heittää albumin etusivulle, mutta scrollaus on kuollut. Joo, tämä oli se raivostuttava.

imgurl?

Laita Paavi se flikri silleen, että näyttää tietsikka- eikä kännykkäsivun.

Kiitos. <3

Imgur appi: suosittelen kaikille.

amt - 20:11, 19.9.2019 » Imgur mobiilissa ärsyttävä. Ohjaa väkisin webappiinsa, joka yrittää houkutella kuluttamaan muutakin sisältöä ja asentamaan natiivin applikaation. Dark tai ainakin gray patterns.

Joo ei kyllä androidilla toimi imgur miinku pitäis.

En ole imgurfanboy, mutta se on käsittääkseni kätevin tapa ollut hoitaa kuvien latailut. Kännyllä ei pääse kirjautumaan selaimesta, mikä voi joillekin toki olla miinus. Mutta siis mitä meinaa muun sisällön kuluttamiseen houkutteleminen? Samanlainen feedihän siinä on päällä kirjautuu appiin tai webbiin. Ilmoitukset saa pois päältä kuten mistä tahansa sovelluksesta ja jaettavan linkin saa ulos. Toki jos ei halua asentaa mitään niin ymmärrän enkä tätä tuomitse.

En väitä että imgurista pitäis tykätä, mutta selittäkääs tyhmälle mitkä on ne viat, jotka jollain muulla (ilmaisella) sovelluksella on paremmin. Rehellisesti siis kiinnostaa, kun onhan tää kuvien uppiminen tänne vuonna 2019 vähän niin ja näin.

Edit: tokihan tossa saattoi olla amt:n pointtina se, että parhaasta oli tehty vähän huonompi, eikä silti parempaakaan ole.

Pitäis olla joku sosialistinen ja diskreetti kuvapalvelu, joka ei tuputtais, mainostais ja vakoilis. Jos ei ois sosialistinen, niin vois siitä maksaakin.

Eli rekisteröinti sähköpostilla, appi ei olis pakollinen tai ainakaan vaatisi mitään/tarpeettomia oikeuksia luurista ja täts about it.

Ku koitin about vuoden tauon jälkeen imguria, niin tuputti appia ja appi ei aktivoitunut ilman puhelinnumeroo. Kusista paskaa.

Mahdollista myös: en osaa.