Foorumin käyttö mobiililaitteilla mm. kuvien lataaminen

testataas:



e: no pistin kaikki koot niin tästä voi luntata quotenapilla noi urlin perään tulevat systeemit

Jaa. Foorumi osaaki kääntää kuvat suoraan tuosta get-hausta. No, jääpähän yks vaihe välistä tolla tavalla.

No tämähän oli tosiaan kätevää.

Miten sä postasit tänne kännykällä?
Uploadisitko johonkin ja sitten kopioit linkin ja pastesit tänne??

E: Kuvia meinasin

Testataas

Jaha, omstart.

https://www.instagram.com/p/BGd6hsII6nX/media

tuohan on kätsä. tekis mieli koodata pikkuplugari, joka embedaa instalinkit suoraan kuvana, kuten youtubekin toimii. mut luultavasti leiska räjähtelis

Kemet - 16:38, 9.6.2016 » Miten sä postasit tänne kännykällä? Uploadisitko johonkin ja sitten kopioit linkin ja pastesit tänne?? E: Kuvia meinasin
paina tuon mun ylemmän viestin alapuolelta että quote. niin näet miten instagrammissa olevan kuvan saa suoraan linkitettyä tänne.

Peltsipeelle sata pistettä <3

Kuvan lataaminen foorumille, välineinä Android & Dropbox: Kirjaudutaan Firefoxilla boksiin ja kuvat public-kansiosta valikon kuvalinkillä img-tägien sisään foorumille. Toimii mulla nyt ja näkyy muillekin. Liekö tullut päivitys tai jotain.

Ja tämä ei edelleenkään tarkoita sitä, että juuri Dropboxia kannattaisi käyttää nimenomaan tähän tarkoitukseen. :smiley:

Otan vastaan neuvon, kuinka lisätä kuva näkyviin foorumille flickr tililtä mobiililaitteella/sovelluksella iPhonesta ja tai IPadista. Itse en osaa. Osaan kyllä, jos pääsen tekemään homman tietokoneella.

wtpooh - 23:46, 16.7.2016 » Otan vastaan neuvon, kuinka lisätä kuva näkyviin foorumille flickr tililtä mobiililaitteella/sovelluksella iPhonesta ja tai IPadista. Itse en osaa. Osaan kyllä, jos pääsen tekemään homman tietokoneella.
Taitaa olla mahdoton juttu. En ainakaan itse ole saanut iOS tai Android-mobiilisovelluksesta BBCodea ulos. Tietokoneella oon pelkästään kuvia postannu. Ymmärsin kuitenkin kun googlasin että aikasemmin flickr-mobiilissa on BBCode-ominaisuus kuitenkin ollu? Tosiaan jos joku tietää niin kertokoon kikka 3:n.

ipadilla selaimeen ja flickerin desktop versio auki

sieltä saa kaivettua upotuskoodeja sit

Oispa helpompaa… Tai eihän tuo ny vaikeata. Oispa yksinkertaisempaa. Toivottavasti joku iTyöntekijä lukee tämän ja laittaa seuraavassa maanantaipalaverissa asialistalle tämänkin suurongelman.

lopettakaa sen vitun aijaa.comin käyttö kunnes mobiiliselaimille saa adblockin tai löydätte edes imguriin

Mites sieltä flickristä nyt sais sen bbcoden ulos. Selaimen kautta ja desktopversiosta joo mutta kaatuu siihen että kuvan Kokovalinta alasvetolaatikko karkaa ruudun ulkopuolelle niin Android luurilla kuin ipadillakin.

Ite haen m.flickr.com:ista näin:

  1. Avaa haluttu kuva
  2. Näpäytä View and edit info about this photo…
  3. Näpäytä View all sizes
  4. Sit kun sen avautuvan kuvan avaa uuteen välilehteen nii osoitepalkkiin tulee kuvan url (lisää _z ennen .jpg:tä nii tulee foorumiystävällisessä kuvakoossa :wink:
  5. Lisää ite bbcode ja pasteta kuvan urli sinne väliin
  6. ??
  7. Profit

E: tossa 2. kohdassa aukevan kuvan avaamalla uuteen välilehteen saa myös linkin kuvaan, mut jostain syystä sen kokoa ei voi muuttaa…

Testataas Google Drive -kuvaupotuksia…

…näkyyks?

Juu

pieni merenneito - 14:42, 18.8.2016 » ...kunnes mobiiliselaimille saa adblockin...
Oon ite käyttänyt mobiililaitteella viimeiset 5-6kk adblockin omaa selainta. Niinkin vähän kuin itse taskuruudulta selaan yhtään mitään, niin tuo on ollut ihan hyvä ratkaisu.
Tompsukka - 10:43, 5.10.2016 » Juu
Ok, no sit [näillä](https://confluence.biola.edu/display/itservices/How+to+Embed+Images+from+Google+Drive+in+a+Web+Page)ohjeilla saa ainakin Drivestä ulos.

hupsis: en kyl tiijä, miten tää mobiilikäyttöön liittyy :expressionless: