Nähty kaupungilla:

Joku valko-runkoinen, häränsarvilla ja punaisilla kiekoilla varustettu pyörä kulki emännän taluttamana Hämeentien laitaa tuossa hetki sitten. Mahtoko olla oma pyörä laisinkaan.

Ilmeisesti naiset ei voi ajaa kummallisilla polkupyörillä sitten alkuunkaan?

konkeli - 15:32, 27.6.2011 » Ilmeisesti naiset ei voi ajaa kummallisilla polkupyörillä sitten alkuunkaan?
Sitä ajoin takaa. Hyvin oivallettu.

Tiedänpä olla postaamatta puolison pyörää sitten.

Roboto ja parempi puolisko Liisanpuisto-kadulla ihmettelemässä pyykkitelinettä roskiksen vieressä.

Tänään klo 17.30 Helsingissä Mannerheimintien ja Kuusitien kulmassa Alepan edessä-

Nuori mies punaisella sinkulalla, Nitto RB-021 droppi bullhorn tai vastaava, mustat teipit , metallin värinen etuhaarukka,jarruvaijerin kuori klipsillä kiinni, SE?

Jos luet tämän, kerro millä tavoin edisti pyöräilykulttuuria vääntää väärin pysäköidyn henkilöauton peili ohimennen vinoon. Vaikea arvioida kumpi teistä on urpompi, auton pysäköijä, vai ehkä sittenkin Sinä.

En tiedä kenen auto se oli.

Ei taida olla alepaa tuossa kulmassa.

^^ miksi kyseisen henkilön olisi pitänyt jollain tavoin “edistaa pyöräilykulttuuria”?

auton pysäköinen minne sattuu sen sijaan on ihan jeppistä? kaikkihan niin tekee kuitenkin.

kolme muodikasta pyöräilijää Telakkakadulla jalkakäytävällä. Yhdellä oli vielä vaihteet unohtunut konversioprojektiinsa. Onneks vauhti ei ollut kova joten lenkkeilijää ehdittiin väistämään hyvin.

Eilen näin itseni polkemmassa jalkakäytävällä.

ei oo alepaa… kun siwa!

joo, mutta jos minäkin ajattelen 2 sinkulan ja 2 mt filon käyttäjänä, että onko noi jotkut pyöräilijät tyhmiä, niin saattaa joku jalankulkija ja autoilija olla samaa mieltä kun näkee ilkivaltaa pyöräilijän toimesta, ja yleistää sen kaikkiin 1-vaihteilijoihin.

Mun mielestä kaupungilla liikkuva pyöräilijä muokkaa teoillaan yleistä asennetta pyöräilijöitä ja pyöräilyä kohtaan. Elä ja anna toistenkin elää. En koe autoilijoita vihamiehiksi, vaikka mun päälle suojatiellä hiljan ajettiinkin. Rikosilmoitus oli pakko tehdä kun ei haljenneen kypärän hintaa saanut sovinnolla muuten. Asia on kesken.

Mun viesti ei ollut tarkoitettu mitenkään väärin pysäköintiä ihannoivaksi, sellainen tulkinta syntyi vastaanottajan päässä?

Tuostapa tulikin mieleeni, että voisin tuota pyöräilykulttuuria edistää päivittämällä kuvasarjani pyöräväylille pysäköidyistä autoista. Ne kismittävät ainakin meikäläistä sen verran, että ymmärrän peilinkääntäjiä täysin.

mikko.k - 23:27, 27.6.2011 » kolme muodikasta pyöräilijää Telakkakadulla jalkakäytävällä. Yhdellä oli vielä vaihteet unohtunut konversioprojektiinsa. Onneks vauhti ei ollut kova joten lenkkeilijää ehdittiin väistämään hyvin. Eilen näin itseni polkemmassa jalkakäytävällä.
Luulisin että se pätkä on jaettu pyörätieksi ja jalankulkijoille, vaikkei siihen montaa pyylevää temmeltäjää vierekkäin mahdukkaan. Nähdään taas!
konkeli - 9:56, 28.6.2011 » Tuostapa tulikin mieleeni, että voisin tuota pyöräilykulttuuria edistää päivittämällä kuvasarjani pyöräväylille pysäköidyistä autoista. Ne kismittävät ainakin meikäläistä sen verran, että ymmärrän peilinkääntäjiä täysin.
http://dl.dropbox.com/u/16647293/20062011095.jpg
timoe - 9:47, 28.6.2011 » ...kerro millä tavoin edisti pyöräilykulttuuria vääntää väärin pysäköidyn henkilöauton peili ohimennen vinoon. Vaikea arvioida kumpi teistä on urpompi, auton pysäköijä, vai ehkä sittenkin Sinä.

…mutta jos minäkin ajattelen 2 sinkulan ja 2 mt filon käyttäjänä, että onko noi jotkut pyöräilijät tyhmiä, niin saattaa joku jalankulkija ja autoilija olla samaa mieltä kun näkee ilkivaltaa pyöräilijän toimesta, ja yleistää sen kaikkiin 1-vaihteilijoihin.

Siis mitä vittua. Pitääkö jonkun, johonkin tapaukseen kiukustuneen, ruveta perustelemaan tekojansa mielekkyyttä foorumilla koska yksivaiheilijat saattavat joutua jatkossa yleistävän vainon kohteeksi hänen tekojensa takia?

No eikös täällä jatkuvasti lässytetä siitä että pitää näyttää esimerkkiä koska pyöräilykulttuuri?

Ja koska autoilukulttuuri = kaikki paikat parkkipaikkoja? Nyt saatana

No koskas sitä lakia nyt sitten saa jakaa ja rikkoa?

Onko peilien kääntäminen lainrikkomista? Jos mulkero päättää rikkoa lakia jättämällä autonsa pyöräkaistalle ja pakottaa mut siinä sivussa rikkomaan lakia ajoratapyöräilyn tai GASP jalkakäytäväpyöräilyn vuoksi, niin kyllä mä mielelläni muistutan aiheuttamalla pientä päänvaivaa. Peilihän saattaa kääntyä jopa vahingossa sitä päin ajaessa, koska se auto oli alun alkaenkin VÄÄRIN PYSÄKÖITY.

*lisää vittu & saatana omavalintaiseen paikkaan

^ Unohdit vitun ja saatanan.

Jos se matka on lyhyt, niin silloin voi taluttaa.