Roskalavahavainnot, pyörähylyt ym

et oo tosissas? roskalavalöytö, ja sit kysellään penkin perään…

Ei taida olla Flite.

Ymmärsin että Marlon on laittamassa kiertoon oheista Tunturia. Joissakin tapauksissa roskalavojen Retki/Kulkureissa nimenomaan satula on se ensimmäinen tai ainoa osa, joka kannattaa poimia jatkokäytöön (Adga, San Marco Corsaire…). Kuvan perusteella en osaa sanoa mikä tässä nyt olisi kyseessä. Profiili muistuttaa tosiaan jotain Fliteä. Kiinnostaa, eli kai mä oon sitten tavallisen tosissaan. :wink:

Mun faijalla on ollut joskus tollanen vihreä kymppivaihteinen kulkuri (minunkin käytössäni teini-ikäisenä). Paskin pyörä jolla olen koskaan ajanut, onneksi se osti vielä käytetetyn maantiepösön ennen kuin lopetti enimmän pyörällä ajon, joten ei yhdestä pyörästä jäänyt traumoja droppitankoa kohtaan…

Rokinkatu 6, Raum. Punasen aidan vieressä, portinpielessä on vihree roskis. Siitä ku kattoo eteenpäin, ni harmaan talon kuistin edessä on Öglandin tehtailta joskus rullannut retkipyörä. 70-luvulta varmaan, todnäk. hinnat alkaen -malli. Saa hakea, jos on vielä tallella. Jos naapurit ihmettelee, niin sanokaa että Leppäsen Antero anto luvan hakee, ettei joudu kaatopaikalle.

Aika samannäkönen ku sivun ekassa postauksessa näkyvä Helkama, joskin nuhjuisempi, ja väriteema taitaa olla jostain sinapin ja paskanruskean välimaastosta.

Satula on Selle Gorsa B69. Kyseinen kulkuri ja kolme muuta taloyhtiömme pyöräkellarista lavalla lähtenyttä löysivät uudet omistajat.

marlon - 22:00, 5.5.2011 » Satula on Selle Gorsa B69. Kyseinen kulkuri ja kolme muuta taloyhtiömme pyöräkellarista lavalla lähtenyttä löysivät uudet omistajat.
Kiitos vaan paljon marlon! Löytämäni naisten Nopsa tuli ajokuntoon kahdessa tunnissa laakerihuollon, lokarien suoristuksen, kiekkojen rihtauksen, renkaiden pumppauksen ja ylimääräisten osien poiston jälkeen. Dreigangkin pelittää pienen säädön jälkeen tosi hyvin. Pyörän uusi onnellinen omistaja on tainnut käyttää pyörää jo ainakin 60 km verran. :)

Väinämöisenkadun pohjois-päässä oli illalla roskalavalla kolme filoo, joista yhdessä ainakin ihan ok viiksitanko, jonka unohdin käydä nyysimässä. Kyseessä oli fiksiaihioksi kelpaava miesten retkipyörä. Yksi oli ehkä joku mixte, mutten voi varmaksi sanoa, kun ajoin pysähtymättä ohi ja tosiaan unohdin palata ilman pyörää ja työkalujen kanssa.

Jep, tuo oli meitsin talon ulkopuolella. Aika nopeasti nuo sieltä hävisi. Oli siinä yks aika nätti mixte viiksitangolla ja kiilapulttikammilla.

Edit: joku maastopyöräntapainen tuolta vielä saattaa löytyä.

Espoossa Sinimäentiellä (Tellabsin pihalla) metalliromulavalla oli useita fillareiden runkoja, Nopsia ja Tunturin mixte ainakin.

Helsinki, Kalevankatu 38. Roskalavalla runkoja: Kuwahara FastTrax, pari fauber-mixteä, tais olla jotain tunturia tai helkamaa ja sit vielä tunturin retkis. onko tollasta mallia olemassa, niin mun mielestä putkessa luki? kaikki aika riisuttuja.

^ Varmaan Tunturi Retki 5.
Tarkoittaa muistaakseni sitä että fillarissa oli 5-lehtinen pakka.

Turuus osui Portsan katumarkkinoilta poistuessani silmään roskalava siinä Rauhankadun kivojen kerrostalojen pihalla. Lavalla oli kaiken roinan alla luultavasti Scottin kasari-/ysärimaastopyörä, josta ei luultavasti ole hyötyä kenellekään. Lavalla tosin oli nätit ja hyväkuntoiset italialaiset miesten ruskeat nahkakengät kokoa 43. Olisivat lähteneet, mukaan elleivät olisi olleet yhtä kokoa liian pienet. Muutakin mielenkiintoista oli lavalle päätynyt. Käykää katsomassa, kun taidetaan viedä kaatopaikalle ensi viikolla.

Samalla piha-alueella komea keltainen vintage-Raleigh vaihdepyörä (ei tosin roskalavalla, vaan pyörätelineessä).

Kaksi roskalavaa bongattu Espoossa missä läjittäin fillareita, Nopsaa ja maatureita. Nuijalantie 11 vastapäätä sekä Ruusutorpanpuiston ja Säterinkadun kulmassa.

edit: s

^ Tuon Ruusutorpanpuiston ehdoton helmi oli todella raffin näköinen “kullattu” customi, jossa melko hervoton stonga ja karvapäällysteinen penkki sissy barilla.

^molemmat roskalavat olivat vielä tänään paikalla, hop! jos meinaa ehtiä halvan ja hyvän kesätsygän saada.

Ihan hauskan näköinen oli se Ruusutorpanpuiston customi. Näytti tosin vähän siltä, kuin joku olisi kyllästynyt projektiinsa ja heittänyt sen menemään.

Huomenna (su 29.5.) Käpylästä löytyy lavalta jos jonkinnäköistä fillarinjämää. Meidän taloyhtiön kaikki pyöräkellarit tyhjennetään vanhoista käyttämättömistä raadoista + on siellä ihan ilmaa renkaisiin ja polkemaan -tyyppisiäkin konkeleita. Talkoot kestää ehkä kahteen, eli joskus sen jälkeen kannattaa tulla ihmettelemään. Kullervonkatu 30-32.

Tuun stadis käymään kolmeks viikoks kesäkuun alusta, jos roskalavoja tiedossa: ilmoittakaa tänne

TheLVOE - 2:56, 29.5.2011 » Tuun stadis käymään kolmeks viikoks kesäkuun alusta, jos roskalavoja tiedossa: ilmoittakaa tänne
Kiinnostaapa ihan [s]vitusti[/s]hiivatisti. Tällä foorumilla on [b]muutamia tuhansia[/b] ihmisiä, suurin osa pk-seudulla. [s]Jos sattuu nappaamaan niin[/s] joo, ilmoitetaan roskalavoista.

Saa poistaa tän ja edellisen, kiitos herra mode

edit: aamusiivoilu