Mistä tyylikäs fillarikypärä?

On kova!

:smiley:

Eiköhän tää topikki oo nyt lopullisesti valmis :smiley: :smiley:

Vein lidlin potan takas ja otin xxl:sta kaskin mojiton 80€ hintaan

mikäs siinä lidelin potassa oli vikana?

Ei istunu hyvin

Brooksilta tulossa tämän näköisiä turvahattuja.

Island
https://images.triboom.com/api/file/sQKdSVOJRhuHJRiJJFow/convert?w=1024&fit=clip&format=jpg&quality=80&compress=true&rotate=exif&extension=.jpg

Harrier.
https://images.triboom.com/api/file/8skLJkkpRBS6B2Xcys4W/convert?w=1024&fit=clip&format=jpg&quality=80&compress=true&rotate=exif&extension=.jpg

Rolling Resistance - 10:15, 2.8.2016 » Brooksilta tulossa tämän näköisiä urvahattuja.
Brändin kuolema alkoi kumisesta satulasta.

Löytyyhän Ericille duunia vielä jostain?

“Newsboy hats by Brooks England.” Siinä vasta olis jotain.

scphnt - 14:02, 16.7.2016 » Ei istunu hyvin
itekin kävin testaamassa aikanaan ja ei kyllä tuntunut yhtään hyvältä päähän.

Ostin tässä synthen tonien alesta. Piti ostaa pro-valkoinen, mutta loppu. Ostin sitten valko-neonkeltaisen, koska olen isä. Ihan ok väritys, mutta jostain syystä giro päätti teipata tohon malliin vauhtiraitoja. Päätin irroittaa ne.

Ensin puhaltelin kuumailmapuhaltimella tarraa ja kaavin kynnellä pois. Sitten piti saada tarraräkä irti pinnasta. Koitin eka varovasti asetonilla, muoviin syöpyi jälkiä. Sitten ksyleeniä, suli vielä herkemmin. Taika-aine oli wurthin bräkleen. Ensin sillä hinkkausta ja lopuksi autovahalla pienet pyörteet pois. Tuli hyvä.

lol ostin air attackiin kakkosvisiirin ja yllättäen ei pelitäkään 2012 kypärän kanssa koska magneettien polariteetti on vastakkainen fml

Sanoitko juuri että sinulla on nyt tarve ostaa neodyymimagneetti jolla voit kääntää polariteetin?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/Third_Doctor.jpg

ite oon miettinyt tota air attackia mutta tuon kuulemisen jälkeen rupesi vähän epäilyttämään. on se nyt hemmetti jos magneetit on niin maagisia ettei saada kerralla niin päin ettei tartte rueta kääntelemään kesken kaiken. tai sit vaan voittojen maksimointia siellä joka myöskin vähän tökkii jos kypärä ois tulossa todella satunnaiseen käyttöön.

Meinasitko siis tota air attackia pousailuun vai kiukulla ajamiseen? Kummassakaan noi visiirin magneettien polarisaatiot ei liene merkittävä kriteeri.

Muihin hommiin kannattaa kattoa joku toinen kypärä. Esimerkiksi toi Giron Synthe. Se on tosi hyvä.

kiukulla ajeluun, ja eniten tökkii ajatus siitä että jos tahtoo jälkikäteen hommata jotain niin pitää selvittää kypärän vuosimalli ja sit kataloogi käteen että löytyykö yhteensopivuustietoja ja lopuksi sit motonetin varaosatiskin tyyliin pitää ottaa kaikki ja palauttaa ne jotka ei toimi.

LBS varmaan mielellään sen tilaa ja varaosatkin onnistuvat luultavimmin sitä kautta.

Ebay-oppirahat ovat sitten asia erikseen.

LBS on täällä yhtä kuin bontrager, muuten ihan hyvä pointti.

e: paitsi että muuten korpeaa tuo että LBS:n lisäarvo on se että pysyy valmistajan poukkoilujen perässä, koska se poukkoilu on huonoa bisnestä valmistajallekin jos ymmärtäisi vaan laskea kustannukset oikein.

nolo/siisti? : https://www.xxl.fi/limar-007-aero-tri-bike-helmet-16-pyorailykypara/p/1117842_1_style

no siis imo, giron osalta vähän hassu homma että ne on menny laittamaan eri magneetit uusin pottiin, etenkään kun asiasta ei olla erityisemmin missään ilmoiteltu.

laitoin spostia menemään asiasta, katotaan mitä vastaa.

^^ Mikä tossakin oikein painaa ja onko tosta umpinaisuudesta oikeasti suuri aerohyöty? Sata grammaa painavampi kuin oma kypäräni