Global Gutz/National Gutz of Suomi 19.6. HUOM! HELSINGIN LÄHTÖPAIKKA MUUTTUNUT.

Kiitos järjestäjille, oli oikein hauskaa!
Todella ikävää sen Tuukan rungon kanssa. Toivottavasti känniurpo ei pahemmin vastustele maksamisia näin dagen efter. Hoidit sen muuten tyylikkään rauhallisesti, itellä ois varmaan naksahtanut päässä jos oisin nähnyt jonkun tasajalkaa pyörän päälle hyppäävän.

albert - 7:43, 20.6.2010 » Mä diggasin!!

Olitteks Eerikin Pipperissä?

ei ihan mut hyvin lähellä.
daniel - 7:54, 20.6.2010 » Todella ikävää sen Tuukan rungon kanssa. Toivottavasti känniurpo ei pahemmin vastustele maksamisia näin dagen efter. Hoidit sen muuten tyylikkään rauhallisesti, itellä ois varmaan naksahtanut päässä jos oisin nähnyt jonkun tasajalkaa pyörän päälle hyppäävän.
WHAT?! Kuka valopää näin keksi ja missä tapahtui? Ei kai gitane?...

Rallu, ei Gitane. Korvaukset tulossa joten kaikki ok. Kiitos todistajille ja auttajille.

jees, kiitokset järjestelijöille. Kivaa oli säästä huolimatta ja toisaalta juurikin siksi.

Meikäläisen illan saldoksi siis tullessa pannut kurvissa spårakiskoon ja siitä polvi auki ja ranne jumiin. Siitä sitten kisassa jatkettiin tyylikkäästi → kaksi flättiä ja takakiekko rihtailuun… jep. Hieman harmitti kun oli ihan mukava vauhti päällä, mutta sitten sieltä Larun rastilta tullessa pamautin Ruoholahdessa takakiekon karmealla vauhdilla johonkin monttuun/kaivonreunaan tms. (en nähnyt kun oli lätäkön peitossa ajoradalla). Onni, että eturenkaalla tuohon en osunut. Vaihtokumi tyhjeni sitten tästä about 300m päästä kun oli tullut romut vannenauhasta läpi. Onneksi oli vielä sattumalta yksi kumi matkassa joskin paljon kapoisemmalle renkaalle. Sillä ja hyvin varovaisilla paineilla sitten limppailtiin himaan.

Ainakin siis tapahtui.

http://www.blog.chilebikepolo.cl/?p=170

Kappas, Zykkelillä menikin sitten vielä astetta pahemmin. Pikaista paranemista.

Ite pannutin jo ennen ekaa rastia niin ikään sporakiskoissa, siinä jotain pientä pintanaarmua. Sitten uudestaan märällä kaivonkannella nurin, kymmenen metriä talutusta lähimmän katoksen alle tutkimaan vahinkoja, ja edestä räjähtää sisuri niin että kadut raikaa. Pari rumaa sanaa, pyörä olalle ja takaisin kohti lähtöpaikkaa, josta matkan varrelta sitten löytyi tya ja se pyöriä runnonut nilkki kavereineen. Heidän selvitettyään asiansa mentiin siitä sitten maalipaikalle, jossa sain sisurin vaihdettua ja irronneen takalokarin takaisin paikalleen - kiitos tyalle pumpun lainasta (yllättävän hyvät paineet niinkin pienikokoisesta pumpusta), herra hatulle roudarinteipistä ja muille kaikesta minkä mahdollisesti unohdin. Jatkobaarissa oli jopa ihan mukavaa, vaikken yleensä baareissa juuri viihdykään. Harmi vain kun piti lähteä kesken kaiken kämpille, ettei joutuisi sitä väkeä kohtuuttomasti valvottamaan.

Seuraavana päivänä sitten Intersportista uutta sisuria vähän pitemmällä venttiilillä (alkuperäisessä varasisurissa joku onneton nysä, josta hädin tuskin sai kiinni pumpulla), uutta vannenauhaa ja rystyset auki aeropinnoihin rengasraudan lipsahtaessa. Mukavaa väkeä siellä kyllä oli, kun päästivät takahuoneeseen hoitamaan hommat rauhassa, teitittelivätkin jopa, ehkä hädin tuskin vuotta tai kahta nuoremmat sällit. Tsekkasin vielä jalkapumpun mittarilla rengaspaineita ennen kuminvaihtoa, ja kyllä se tyan pumppu sen 7 baria oli tuon venttiilinnysän kanssa saanut aikaiseksi. Ei todellakaan huono suoritus. Ostan samanlaisen jos tya kerrot vielä sen merkin ja mallin, kun ehdin ne jo unohtamaan.

Kaikkine ajeluineen tuli arviolta 60, mahdollisesti lähemmäs 70 kilometriä täyteen, eli ei huono reissu vaikkei älläreissä mennytkään sitten ihan putkeen. Kilometrit oli tarkoitus mitata Sportstrackerilla, mutta sen kanssa kävikin vähän nolosti, kun softa jäi päälle yöksi syöden akun kokonaan tyhjäksi. Helsingissä on kyllä paljon mukavia teitä kaupunginosasta toiseen, vaikka opastekylttejä voisi olla enemmänkin. Ensi reissulla sitten velolle myös, jospa silloin ei olisi aamusta niin märkää.

Kiitokset järjestäjille ja muulle porukalle. Ensi kerralla sitten uusiksi leveämmillä renkailla ja katuja paremmin tarkkaillen.

http://www.globalgutz.org/results-2010

ekat suomalaiset löytyvät sijalta 250ish.

happo-orgiat: pumppu oli Topeak Pocket Rocket Master Blaster, joka voittaa kaikki muut minipumput jos ei muuten niin ainakin nimessä.

^ off-topic, mutta tuosta master blasterista tuli mieleen ikuisuuden vaivannut kysymys: onko mad max 3:ssa master-blasterin master elama voittaa-corky?

Hetki meni tajuta toi lause. Tarkoitat varmaan Blasteria?? Mut ei, ei oo.

Nimimerkki: jallupullost vetoo et on!

Smurf - 3:55, 22.6.2010 » http://www.globalgutz.org/results-2010 ekat suomalaiset löytyvät sijalta 250ish.
pari sijaa minnun edellä "kermit." Väkisinkin tulee mieleen, että hävisin sille bastin avatarissa näkyvälle pyöräilevälle käsinukelle...

Ite en ehtiny käymään ku olin (ja oon vieläkin) maalla, mutta poljin huomaamattani saman lenkin, tosin kai kilometri lyhyempi. Aikaa en tarkalleen mitannut, mutta valehtelematta, aikaa ei mennyt varmuudella enempää kuin 50 min. Vaihdepyörä. Kertokaahan, jouduitteko paljon jarruttelemaan/väistämään muuta liikennettä? Ite lähinnä katoin “fuck yeah” kun yhtäkkiä selän takaa vyöryi kolme hiton isoa pitkää kuljetusta, jotain sillanpalkkeja Savonlinnaan kai. Nuo erot muussa liikenteessä kyllä selittäis erot ajassa.

“Huomaamattani” “kai kilometrin lyhyempänä” Ei tota lenkkiä kyllä vahingossa aja kukaan viiteenkymmeneen minuuttiin.

Eiku perkele. taitaa olla eri kaupunki kyseessä.

Ei siis ei ollu virallinen kilpailu, poljin ton tänää yksikseni. Tarkotus oli siirtyä paikasta a paikkaan b, eli vanhalta mummonmökiltä hienoa asvaltoitua maantietä (oisko seiskaykkönen) pitkin kylille serkun luo. Matka on siis yhteensä 22 kilsaa, eka polkasin sen 2 kilsaa kioskille, hengailtiin hetki ja irrotin raskaan runkolukon niin helpottu homma. Sitten lähin polkemaan, serkku lähti kohta mopolla perään. Koitin siinä sitten (joskin turhaan) pysyä derbin vauhdissa, serkku odotteli bussipysäkeillä kunnes tuumi että pärjään varmaan loppumatkan ilman ketään valvomassa. Ihan uteliaisuudesta mietin tätä liikennejuttua, voisi meinaan tuoda hyvän edun jos ällärit järkättäisiin useemmin ihan maantiellä. Tosin ohituksissa pitäisi olla juu varovainen

walto - 21:05, 22.6.2010 » voisi meinaan tuoda hyvän edun jos ällärit järkättäisiin useemmin ihan maantiellä.
:>

^^tour de cats?

hihi.

Leander - 22:01, 22.6.2010 »
walto - 21:05, 22.6.2010 » voisi meinaan tuoda hyvän edun jos ällärit järkättäisiin useemmin ihan maantiellä.
:>
Joo. :D Nyt ollaan asian ytimessä. Onko tullut mieleen, mistä se "alleycat" -osa siihen kisan nimitykseen tulee?

njooh, eihän tuossa kovin kummosille keskareille yllä, kun matkaan lisätään olematon liikenne, “suunnistaminen”, vesisade, kisaliekit, rasteilla seuraavan paikan lukeminen, märät kiskot yms… kyseessähän ei ollut maantiekisa, vaikka ulkomailla tuloksen tavoittelussa sitä haetaankin. Oliskos Puolassa ajettu sama rata viimeiset 5 tai 6 vuotta.

Ei siis mikään tempo suoralla tiellä.

heh…
ei voinut kuin ihaillen katsoa “ammattilaisten” vetoa märillä mukulakivillä ja spårakiskojen välissä senaatin torin yli aleksille ja siitä edelleen mariankadulle ja yrittää sitten itse vetää perässä edes jotenkin kisavauhtia.
Väittäisin, että oli kohtuullisen tekninen ensimmäinen osuus.