Yksivaihde.net 2.0 kehitysideat ja uudet ominaisuudet

^Vaatii valvomista eli niitä monesti mainittuja resursseja, joita ei nykyisellään ole.

Toisaalta ostoilmojen yhteydessä vois kuitenkin olla kiva, että muutkin voi postata esim. vinkkejä, mistä haettuja osia saa. Näistä vinkeistä kun saattaa olla myöhemmin muille käyttäjille hyötyä. Muutenkin ostoilmojen yhteydessä tuntuis esiintyvän huomattavasti vähemmän turhaa kommentointia.

olavi_takatalo - 16:46, 1.10.2012 » ^Olisiko mahdollista säätää noita em. osioita niin, etteivät ne ilmestyisi lainkaan etusivulle. Varmaan jo se vähentäisi paskanjauhamista melko paljon.
Kannatan vahvasti tätä. Olisko toi teknisesti mahdollista?
Konsta - 19:35, 1.10.2012 »
olavi_takatalo - 16:46, 1.10.2012 » ^Olisiko mahdollista säätää noita em. osioita niin, etteivät ne ilmestyisi lainkaan etusivulle. Varmaan jo se vähentäisi paskanjauhamista melko paljon.
Kannatan vahvasti tätä. Olisko toi teknisesti mahdollista?
Konsta - 14:44, 1.10.2012 » Painu vittuun.
Äänensävyssä on tapahtunut positiivinen muutos.

tämän hetkisessä tilanteessa ei ole, mutta tulevaisuudessa kaikki on mahdollista.

Tulevaisuudessa vois jonkunlainen spämmibottien kiusa olla kiva tossa sisäänkirjautumisessa tai viestin lähettämisessä…

Saitille rekisteröitymiseen voisi varmaan iskeä Mollomin tai jonkun tiukan captchan. Pitäisi ainakin koneet ulkona.

^
Perusjollotukset: Vanha saittimoottori; ei aikaa päivittelyyn; vapaaehtoista työvoimaa kaivataan.

Toni voi täydentää.

Kerätään kolehti tai tehdään vaikka batchi überpaitoja ja maksetaan niistä jollekin oikeasti hikiselle (ei pyöräilystä) nörtille, että se tekee jonkun näistä pikku uudistuksista.

^^ Ymmärrän toki oikein hyvin, mutta tätä alustaa sen enempää tuntematta voisi kuitenkin kuvitella että näinkin suosittuun (vanhaankin) järjestelmään jokin captcha-mokkula voisi löytyä.

E: Jos ihmisillä joskus oikeasti on kiinnostusta lähteä kehittämään YV2:a, niin tää (hikinen) nörtti on mielellään mukana.

Tällaiseen hommaan ei saa rahalla, kuin täysiä paskatunareita. Liian pieni homma, hotta ammattilainen tekisi sen rahasta.

Mites löytyiskö vanhasta softasta jotain kantelunappeja jotka voisi vaan ruksia päälle? Siis tuohon alapalkkiin PM:n ja QUOTE:n viereen. Ja siis kantelu pelkästään spämmistä niin ei räjähdä käsiin ja siirtää vastuun käyttäjille että painavat sitä kantelunappia jos tulee spämmäysviestejä vastaan täällä.

Ainakin teoriassa sit modet voisi vaan keskittyä siihen että tarkastavat kantelut. Vai onnistuuko softan puolesta että poistaa kerralla kaikki spämmerikäyttäjän viestit? Sit tuo on aiheeton ehdotus.

No entä tyly quick-and-dirty -ratkaisu, ilman että säädetään koko universumia uuteen kuosiin, ja rajoitetaan ylläpitäjien kuormaa?

Rajoitetaan uusien tunnusten postauksia jollakin tapaa?

Esim. jos tunnus on luotu alle n. päivää sitten, rajoitetaan maksimipostausten määrä viiteen? Tästäkin toki seuraa kaikenlaista ikävää, kun uusien oikeiden käyttäjien luovuutta rajoitetaan, mutta ehkä tuon n:n voi painaa riittävän alas?

Vai miten nämä botit käyttäytyvät, tekevätkö ne tunnuksia “varastoon” jo viikkoja etukäteen?

Olisko mahdollista saada ignore nappi myös mimmonen pari muulla foorumilla mihin tulee kirjoteltua. Elikkä ei tarvitsisi lukea ärsyttävää sössötystä jos siltä tuntuu.

Olisko linkki omiin suosikkitopikkeihin mahdollista siirtää johonkin vähän kätevämpään paikkaan kuin profiilisivulle? Esim. tuohon privaviestien-linkin viereen tms. Entä olisiko mahdollista privaviestien tapaan saada sulkuihin näkyviin, jos suosikeissa on uusia postauksia?

oisko kuvien maksimikokoa mahdollista suurentaa? Avatarit jne lähemmäs reunaa. Vähänku briteis jne

Osaa jengistä (ei mua) kun selkeesti närästää nämä OT-topicit niin maan vietävästi, niin onkohan tällä foorumisoftalla mahdollista blokata Aiheen vierestä-osion sisällön nouseminen tuohon Tuoreimmat keskustelut-osioon? Yhdellä toisella foorumilla moinen jako toimii ainakin ihan mukavasti.

Jos tuoreimpia keskusteluita vois selata eteenpäin, muutama lanka ohi aiheen ei haittais ollenkaan niin paljon käyttöä. Tätä taidettiin ehdottaakin aiemmin.

can has enemmän topsuja etusivun yhteenvetoon?

kqfyntee049 - 13:49, 28.2.2013 » Shop around a lttle bit, go to a number of internet sites as well as prospect a few these people where you desire to purchase a copy things.. That is extremely progressive units that one could work with. Just basic, clean up, sparkly...........
Mä en tiedä et onks nää varsinaisest botteja, vai mitä, mut jos on, ni saisko näitä "käyttäjiä" blokattua jo uuden jäsenen rekisteröitymis vaiheessa esim. tällä:

https://c5.ah.yahoo.com/img/ws_6dE._PB0rrQiJK74nnxeu7sm1R6wTJpjAhbEzXHuRuiwxDT96tfTBXreNdncxMHMjnPBqpIaPPtqZc8v9trP3Rad7Pc6ESx0JpsQ5qGAHZHIdBGryCK1hgbZi1wj6xg8G4Qb4Q--.jpg

Tällänen kysymys vaan heräsi, en sit tiedä onks toi siihen kohtaan miten helposti toteutettavissa.

kiitos kannustuksesta, em. keinot on hyvinkin tuttuja, mutta tähän nykyiseen alustaan käymättömiä. sori. katotaan mitä keksitään. koittakaa kestää, ettei mee loma pilalle.

edit: siihen nähden, että olen tappanut puoltoistasataa bottikäyttäjää tässä, niin palsta on selvinnyt vielä aika vähällä spämmillä.

Noi captchat on yllättävän helppo tulkita tietokoneella, sikäli kun ne ovat sellaisia, joita voi ihminenkin ymmärtää. Saattais päästä helpolla, jos rekisteröinnissä olis joku staattinen kysymys suomen kielellä. Tyyliin “Mikä on skenepyörän väri?” Noita on aika monella saitilla. EN tosin tiedä miten helppo se on tähän WP:iin liittää.

Sehän on “musta”