Pori-sgene

Naamakirjarajoitteisetkin voi osallistua poolo-iloitteluun Porkassa perjantaina. Kello 1800 näillä näkymin. Mailojakin tiemmä on ylenmääräisesti.

Näin pooloneitsyenä kiinnostais kyllä koittaa, ja mailan varsikin jo dyykattu, mutta töissä tuolloin. ಠ_ಠ

Moso. Auttakaaha ny miestä mäes, onko kellää jääny nurkkii yhtää bmx vapaaratasta tai onko misää porin liikkeis myynnis nuita?

E: löyty tikkulan pyörästä.

Löytyykö keltään porissa nurkissa pyörimässä ylimääräistä 60 mm prestaventtiilillä varustettuu ehjää sisäkumia? Ois kiire.

E: ei mitään hätää enää.

Löyty state bicycle co. fixi keskustasta anttilan edestä jätelavalta lukotettuna. Tiiättekö kaipaako kukaan? Vien pollareille maanantaina

^oli vielä siinä 23 maissa isokarhun edessä puuta vasten nojalla…

Kellään paikallisella nurkissa lojumassa “romu” osia tai jotain käyttökelposta runkoa? Voin maksaakin vähän ainakin rungosta :slight_smile:

karppu - 13:22, 29.6.2013 » ^oli vielä siinä 23 maissa isokarhun edessä puuta vasten nojalla...
Otin säilöön. Piakkoin poliisille

Ei ollu ilmotettu varastetuks. Laitan myöhemmin sen takas tohon keskustaa seisoo

Sieltä se ainakaan päädy oikealle omistajalle. Pidät jonkin aikaa itsellä ja sitten annat uudelle omistalle…

Katsotaan. Poliisi on varmaan oikea osoite

Tosiaan pyörä palautettu omistajalle

Vill3 mulla ois ekasta konversiosta ylimääränen runko pyöräkellarissa Porissa. Runko oli abaut 56-57cm.

Kysellää ny eka täältä. onko kellää mitää kampia jääny ylimääräseks? Jep ja pompinoon tulos. Mieluummi budjetti kamaa ku hipoo.
Edit
Päivitetää tarpeita, onko kellää ylimääräsiä polkimia ja sträppejä ei häkkejä.edit2 kaikki löyty kiitos viä osista.

Olisiko näillä kulmilla kenellekään jäänyt nurkkiin ylimääräistä takakiekkoa, josta olisi valmis luopumaan pientä korvausta vastaan. Ratanapa pitäisi olla, värillä tai merkillä ei väliä. Jos löytyy, niin tarjoa PM

Morooo… oon tulossa poriin käymään. Mistä porista saa 17piikkisen takarattaan? vois ostaa ku Salo on myyty tyhjäksi noista.

Taas olis tarvetta joilleki kivoille fläteille tai häkeille. Pm jos löytyy.

Tohon meidän byroon eteen oli yön aikana ilmestynyt pikkuinen valkoinen Fuji Feather -sinkula, jota oli ilmeisesti yritetty pölliä.

Vanha kunnon ‘pyörän jalka vaijerin väliin ja pyörittämään’ -kikka oli jäänyt vähän kesken ja jalka törröttää edelleen kiinni vieterilukossa. Oiskohan matka itään sitten vaikuttanut liian pitkältä lukitun pyörän kanssa ja kulkine hylätty kesken matkan.

PM jos kuka tunnistaa omakseen tai tuntee kaipaavan.

olisko kellään myydä tai lainata iskaripumppua?

Onko Porissa porukkaa ja porukalla mahdollisesti tiedossa kuormapyörää, jota partiolaiset voisivat vuokrata / lainata Suomiareenan aikaan heinäkuussa? En osaa kuormapyörätermejä mutta tuollainen kuvan mukainen laatikkohässäkkä siintää visioissamme.