HIGH SPEED FASHION ALLEYCAT //18.12 HKI

Ei oo kyllä nopeita kledjuja eikä nopeeta pyörää näille keleille, mutta luultavasti tulossa kuitenkin.

Yritys osallistua on kova jos pääsen kotoa irtaantumaan! e: Lupaavalta vaikuttais.

Toivottavasti tulee kuvia.

viel kerkee

Huhhuh oli aika never stop the madness meno

^juuri näin.
Kisaajat HIGH SPEED, Carl FASHION.

Kiitos järkkäämisestä!

Tänään oli sää ja työpäivä vähän rajoittava fashionin ja pyörän suhteen, mutta ens kerralla lupaan koittaa paremmin. Nyt osaa myös vähän arvioida Carlin muotikriteereitä.

Olipas kiva nähdä muita ja kiitos Carlille ja muille rastityypeille vaikka olihan ulkona aika kurjaa, pimeetä ja kylmää.

Olipas hauskaa, vaikka alussa tuli sekoiltua. Loppua kohden alko sujua vähän ja jalatkin riitti jotenkin tällä vauhdilla. Suurkiitos järkkääjille ja muille ajajille!

kasi8 - 22:34, 18.12.2020 » Carl FASHION. Kiitos järkkäämisestä!
Tää, ens kerralla kun puhutaan FASHIONISTA niin tiedän laittaa kuituu ja NJS:ää alle :----) Kiitsa, oli nastaa ajaa vaikka keli olikin vähän rough. Nää on itelle ainakin ollut just niitä hyväm mielen älläreitä! Never stop the madness ja kohta vedetään taas.

Kiitti kaikille osallistujille, ja rasteilla auttaneille (Pave ja William <3)! Ite vähän kahta mieltä tästä koko jutusta:

Tavallaan on hyvä ajoittaa tämmönen vähä out there älläri konsepti sellaseen aikaan kun on odotettavissa pieni osallistujamäärä, koska sit jos “mokaa” nii ei silleensä liian monen suuhun jää paha maku :smiley:

Mut sit toisaalta nyt tuntu konsepti sen verta hyvältä et ois kyl voinu säästää kesän kohokohta älläriks.

Mut ehk nyt ku on sekä järjestäjän, että osallistujien taholta vähä kokemusta tän tyylisestä kisasta, nii voi ens kerralla suunnitella ja optimoida iha nappiin manifestin/ajamisen.

Kyl mieltä lämmittää ku nii moni tyyppi saapu vaik keli oli semmonen et ois tehny itekki mieli vaa pelaa himas :D. Mut ku pääs itekkin ajamaan sateessa ja kastumaan nii tuli semmoi kunno lähetti fiilis.

Kiskot oli liukkaat ja nimim. Tehtävienhallinta sanoi nähneensä yhdet kiskodiskot, mut en oo varma et kuka. Ainakaan ei ollu niin paha että oisin maalissa pannut huomannu.

Tässä sijoitukset, laitan kuvat manifesteista varmaan sitte päivemmällä jahka saan nukuttua vähä:

SIJOITUS/NIMI - RAHAT - KOMBORAHAT - TYYLIPSTEET- TOTAL
1.Pablo - 75€ - 30€ - 1€ - 106€
2.Nikamat -60€ - 20€- 5€ - 85€
3.Elias - 72€ - 0€ - 3€ - 75€
4.Gelsmander - 48€ - 0€ - 6€ - 54€
5.Leo - 45€ - 0€ - 8€ - 53€
6.Olli - 48€ - 0€ - 4€ - 52€
7.Eetu - 33€ - 0€ - 7€ - 40€
8.Kasi8 - 36€ - 0€ - 2€ - 38€
9.Allu - 33€ - 0€ - 3€ - 36€

Mainittakoon se, että startti-info alko myöhässä ku ihmettelin liian pitkään sitä et permanentti tussi ei tartu märkään laminaattiin ja siks varmaan aika moni ei tajunnu heti sitä ideaa noissa komboissa. Ku lataan kuvat nii voi tuomaristo arvioida vähä et kuinka selkee juttu :smiley:

kuka on 88

Ei tartteis kysyy jos oisit ollu ajamassa ¯_(ツ)_/¯

lol olin koronatesteis :smiley:

Toivotaan, että sieltä tulee oikea vastaus!

Ai mä - no tässä varmaan vois sanoa, että sunnuntaikuski, joka kerrankin ehti perjantai kisaan.

Onnittelut PABSsille!



manifestista kuvaa?

Joo sori kesti hiukan laittaa ku oli menoa heti herätyksestä :smiley:

Täs kuvat manifesteista, niitten alla suurinpiirtein selitys siitä mitä kerroin niistä.


Yllä siis eka sivu, täytin ruudut ja nimen osallistujan puolesta kun nää manifestit oli laminoitu pinnakortti formaattiin. Mun täyttämä kortti annettiin heti osallistujalle, mutta ei saanut kääntää. Jokaisesta fashion ruudusta sai 1€ lisää lopulliseen pottiin.


Tässä kääntöpuoli. Jokainen rasti on 5 minuutin aika ikkuna, ja ne on auki vähän limittäin. Esim. eka rivi: Paven rasti auki 18:00-18:05, Williamin auki 18:03-18:08 ja mun rasti auki 18:05-18:10. Eli vasemmalta oikealle, ylhäältä alas tähän malliin kronologinen järjestys.

Jokainen rasti oli arvoltaan 3€ (ei printattu manifestiin koska säädin sitä viel saman päivän), sitte jokaisen rastin kohdalla on yks kuudesta erilaisesta symbolista, jotka esiteltiin ekalla sivulla. Kun keräsi kaikki samat symbolit nii sai ekalla sivulla kyseiselle symbolille merkatun bonuksen, (esim. Rahaa tai kerroin kaikille rahoille).

Samaa rastihenkilöä ei saanu seurata, eli ei voinu kerätä kahta rastia putkeen samalta tyypiltä. Siitä pidettiin huolta siinä, että katsottiin että samalla tai seuraavalla rivillä on käyty jossain rastissa joka sijoittuu paperilla niitten välii.

Tosiaan ois menny varmaan smoothimmin jos oisin tajunnu ruveta kertoo nää jutut esim 10 min aikasemmin.

TL;DR: oli 2 rastia auki samaan aikaan, 3 tyyppiä pitämässä rasteja, ja yhteensä 36 rastia, joissa kaikissa laitettiin nopee ruksi manifestiin. Saatiin järjestäjätki siis ajaa vähä omaa älläriä :smiley:

Kysymyksii saa heittää ja/tai palautetta, kaikkee kiva kuulla. Ja kiitos Kasi8 maalin fiiliskuvista!

1 Like

Tupla!

carli kyl todellinen alleycat futuristi, oispa päässy paikalle!

ai juma! kova manifesti oispa päässy :cry:

ja tietty timeistä extrapisteet taskuun asap