Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Mä kun kasailin ekoja kiekkojani DT Swissin kehiin, niin tajusin 75% kiekkoparin pinnoista laitettuani että en oo kattonut yhtään, kummin päin olen laittanut kuperat nippelinalusprikat. Hetken siinä kiroiltuani tajusin onneksi, että niissä prikoissa on semmoset pienet stanssausjäljet jotka näkyy ulospäin jos prikka on oikeinpäin kun taskulampulla kattoo, joten ei tarvinnut sentään yksi kerrallaan irrottaa ja tsekata jokaista nippeliä. Se ois kyllä vituttanut ihan toden teolla.

En ole kiekkoja kasatessa koskaan käyttänyt prikkoja. Pitäsikö?

^En minäkään. Mutta sitten kasasin nuo maasturin kiekot EX511 kehiin ja niissä tuli prikat mukana.

Kiekot ei ole vaatineet vielä yhtään rihtaamista ja ne on kuitenkin nähneet aika kovaa käyttöä.

Aion käyttää jatkossakin.

Asiaan hieman tutustuttuani en näe syytä olla käyttämättä.

tutam - 10:05, 22.10.2020 » En ole kiekkoja kasatessa koskaan käyttänyt prikkoja. Pitäsikö?
Ainakin joissain DT Swissin kehissä tätä suositellaan/edellytetään. Kasasin RR411:t ja niissä muistaakseni tuli prikat mukana ja ohjeistus, että niitä tulisi käyttää nippelin ja kehän välissä. En jäänyt arpomaan ja laitoin. Tietysti siinä kävi niin, että jonnekin väliin onnistuin yhden ylimääräisen prikan tiputtamaan ja luulin saaneeni sen ulos, kun helinä loppui. Joidenkin kuukausien ajon jälkeen se sitten lähti liikkeelle kauhealla metakalla tietysti. Eli vähän ylimääräistä keskittymistä kasausvaiheissa edellyttää, myös vvaltsun mainitsemasta syystä.

meettekö kiekon kasaus topsuun nyt siitä että tääki relevantti tieto säilyis jälkipolville

Messinki ja teräs ovat hyvä voiteleva pari joiden välillä esiintynee jopa suht merkittävissä määrin vähemmän kitkaa kuin messingin ja eloksoidun alumiinin. En oo kyllä minäkään kasannut yhtään omaa kiekkoa prikoilla, kun ei ole ollut valmistajan määräystä siihen, mutta kieltämättä voisi olla vaivan väärti

manuelkala - 10:30, 22.10.2020 » meettekö kiekon kasaus topsuun nyt siitä että tääki relevantti tieto säilyis jälkipolville
Hah, luulin et oltiin. :-)
manuelkala - 10:30, 22.10.2020 » meettekö kiekon kasaus topsuun nyt siitä että tääki relevantti tieto säilyis jälkipolville
Arkistoin erittäin hyödylliset vastaukset tuonne [kiekkojen kasailu hässäköinti -ketjuun](https://www.yksivaihde.net/old/99/977420), koska tiedon kuratointi kiehtoo ja Manuelin kehoituksessa oli vissi perä.

Ja hei, kertokaa mulle siellä minkä pituiset pinnat tilaan!

Kun avaan ton fiilistelykuvia ja videoita -langan. Päädyn sivulle jossa ei ole yhtään viestiä. O_o

Paavi - 12:17, 22.10.2020 » Kun avaan ton fiilistelykuvia ja videoita -langan. Päädyn sivulle jossa ei ole yhtään viestiä. O_o
Joo, näkyy menneen rikki. Tai siis, threadin lopussa näkyy olevan kaksi tyhjää sivua (700 ja 701). Sivulla 699 näkyvät manuelkalan viimeisimmät postaukset, joissa pohti, että menikö lanka rikki.

Eli vaikuttaa siltä, että kaikki sisältö ja uusimmatkin viestit ovat nähtävillä, mutta jostain ilmeistyivät noi kaksi turhaa ja tyhjää sivua.

^ Sivu 699 toimii vielä urlin kanssa ja 700 menee rikki.

Jotakin fuulaa täällä tapahtuu, osa etusivun “Tuoreimmat keskustelut” -linkeistä avasi viikko pari sitten jonkun toisen näennäisen random-langam kuin otsikoissa lukee. Sama peli sekä avaus- että viimeisimmän postauksen linkkiä klikattaessa.

Ehkä softa tärisee pelosta liikaa YV 2.0:n lähestyessä ja sotkee sivut

Näille on lanka ja esim tuossa sama: Virheet, bugit, errorit ja ongelmat - #266 by snaamari - Sivusto - Yksivaihde.net

Muualla myynnissä meni myös rikki.
Tahmiksen haamu vai yv tekee hidasta kuolemaa ennen 2.0 nousua?

2.0 on pelkkiä fattejä, mootoreiden watteja ja akkujen koolla keulimista.

miisa - 14:18, 22.10.2020 » 2.0 on pelkkiä fattejä, mootoreiden watteja ja akkujen koolla keulimista.
Sähköpotkulautoja.
miisa - 14:18, 22.10.2020 » 2.0 on pelkkiä fattejä, mootoreiden watteja ja akkujen koolla keulimista.
Meinaat et platta on valmis vasta ku tahmis on keski-iässä?

Ilmeisesti eFixi = div by 0

Ei pelkoa valojen sammumisesta. Uusin newgen vaikuttaa oikein elinvoimaiselta ja hyvältä lössiltä. Reteitä fiksipahiksia ja tapahtumaa pukkaa.