Cinelli Mash Green

Mun eka fixi

Imgur

No ei


Noo ni, jotakin tÀllÀstÀ mÀ arvasin et tulee heti

just hyvÀ perjantai-ama

Sen voin kertoo et Ahma on remontissa ja sen vehkeen tarina on vasta alussa

Juu myönnetÀÀn et nÀÀ mun buildid on vĂ€hĂ€n heikohkoja esityksiĂ€, mut KAI SITÄ NYT VITTU MIES SAA RAKENTAA PYÖRIÄ SAATANA!

Perkeleen runkkarit, verenpaine nousee

Laitan sit tÀhÀn lisÀÀ kuvia kun saan voimasiirtopalikat haltuun, kiekot tulee kun revin jostain paalua kunnolla

:smiley:

HyvÀ kasaus, kaikki palat sopii yhteen. Rohkea satula. Oispa jarru.

kylhÀ toi vihree on kovin





2 Likes


2 Likes

NĂ€in ja viritetÀÀs tÀÀ AMA uusille tulille👍Eli UM, vĂ€sÀÀn tĂ€stĂ€ nyt armottoman tykin enskesĂ€ks. Palikoita tilauksiin, eka tulis kammet ja sit lĂ€htis kehĂ€t ja navat tilauksiin. Speksit tulee sit perĂ€ssÀ 

6 Likes

PyörĂ€tallini on toiminut vĂ€hĂ€n kuin oldboy tyylisen realityn nĂ€yttĂ€mönĂ€. Kunnon UG selviytymistarinaa


Jokatapauksessa ostin MASHin kompliittina TöölöstÀ joltain nuorelta jampalta, joka ei ollut enÀÀ kiinnostunut fixillÀ ajamisesta ja perhettÀkin oli tulossa.
Erikoista oli se, ettÀ ostin kyseisen pyörÀn juurikin samalta PÀivÀrinnankadulta, jossa olin asunut ennen. TÀsmÀlleen samasta paikasta lÀhdin 2007 polkemaan töihin Suutarilaan Focuksen hybridillÀ autoni hajottua. Olen polkenut siitÀ lÀhtien ympÀrivuotisesti ja pyörÀilystÀ on tullut elÀmÀntapa ja filosofia.

MASH on ensimmÀinen fiksini, opin sillÀ ajamaan.

Kysymys on tunteesta, kun ajan tunnen voimaantuvani, elÀn pyörÀn selÀssÀ. Masokistinen vauhti, hengen vetÀminen ja veren maku suussa saa minut elÀmÀÀn ja tuntemaan. Se herÀttÀÀ jotain alkukantaista, sisÀÀnrakennettua, fundamentaalista mindsettiÀ mitÀ jo esi-isÀmme tunsivat selviytymistaistelussaan. Fiksit ovat minulle avain tuohon mindsettiin ja MASH avasi uuden mailman tÀssÀ alakulttuurissa.

14 Likes

HĂ€rkĂ€set noi sarvet ja passaa hyvin runkoon :ok_hand:t3: klosseilla vai remmeillĂ€? MitkĂ€ kammet? Ri nui isoja tarvi paljastaa, mutta jotai ees. C’maan

Vissiin Sugino75 tulis👍Tulee vaihdeltua remmien ja klossien vĂ€lillĂ€, ettĂ€ ei viel oikein tiiĂ€.

1 Like

Affinity kauppaa aika kivaan hintaan omia kampiaan parhaillaan, mites ois? Shop — AFFINITY CYCLES

1 Like