elä postaa enää tänne vaan tuonne uuteen

kävin eilen kattoo Bergrothin Tove-elokuvan ja siellä yhdessä kohtauksessa oli tuttu naama Helsingin lähettipiireistä

https://www.fazer.fi/globalassets/inriver/resources/54e0e31d-370a-44b4-b985-d11ccdc9ac424.png?width=620&height=9999&mode=max

:smiley:

Vetäsin tollasen! Iha jees, iha jees.

sani - 15:25, 6.10.2020 »
Leonard - 14:51, 6.10.2020 » https://www.fazer.fi/globalassets/inriver/resources/54e0e31d-370a-44b4-b985-d11ccdc9ac424.png?width=620&height=9999&mode=max :D
Ei hitto voisko joku kiltti postittaa mulle tämmösen just nyt pliis :3
Maistuu Jimiltä, en suosittele varauksetta jos toivoo vihreää kuulaa.

Mites tää meni. Jim, Pätkis ja Da Capo? Vai Jim, Suffeli ja Pätkis? Vai miten?

Da Capo ygönen, mällisuklaiden ykkönen, eli Jim tulee kakkosena, ja pätkis saa jumbosijan, koska vähän tylsä. Megapätkikset ei muuten maistu samalta.

Suffelit ei vaan toimi.

oispa suklaata

Imo:
Pätkis bäst (megapätkis on joku ihan eri suklaa), Da Capo (ihanan tunkkanen), Jim (hyvä mähnät), Suffeli (suklaa ja vohveli on silti ihanaa)

edit.

vihreät kuulat hyviä, joten luonnollisesti kuulapatukka kiehtoo ja kutkuttaa

Oispa vegaaninen mut ku maitorasva :frowning:

Oon ettiny noita vihreitä kuulia, ruoholahden 24h citymarketista löyty.

Pelastin tänään talitiaisen, joka oli eksynyt koulun käytävään eikä osannut tietenkään ulos.

En tiennyt muuten että linnutkin läähättää väsyessään.

vuosi sitten kurkkasin foorumille ja tahmis sekoili hienosti

äsken kurkkasin taas ja ekassa langassa mode ojentaa tahmista

tapahtuuko täällä muuta :slight_smile:

gotlanti tukholma legiä purjehtiessa kerran joku pikkulintu saavutti laivan just ja just, istui kaiteella, huohotti ja tuumi selvästi että “nyt oli likellä”

Oon oppinut etänä lukemaan milloin henkilölle on tapahtunut jotain ikävää, kannattaa tällöin antaa henkilön rauhoittua ja miettiä asioita sen sijaan että sohitaan muurahaispesää. Lapset ja vaimo säästyy eikä kallion tytyjä kaasuteta.

pus

Tahmatassu - 7:19, 7.10.2020 » Oon oppinut etänä lukemaan
sinä ja kaikki muut ekaluokkalaiset tänä vuonna

mua kiinnostais tietää mikä trauma saa tahmatassun palaamaan kerta toisensa jälkeen parisuhdeväkvaltaan ja väkivaltaan muutenkin noissa teksteissään.

myös haluaisin tietää miks hän ei vastaa mun kysymyksiin, vaikka koen olevani aivan asialinjalla näitä kysymyksiä esittäessäni.

no tässä kysymysjuna ()):::::::::::::::smiley:

Tahmis, hyppää kyytiin!

Älä välitä, ei vastaa kenenkään kysymyksiin järkevästi. Jättäisin kokoko käyttäjän omaan arvoonsa ja toivoisin moderaattoreilta asiallisia toimia.

^^ Lisäksi perheväkivalassa on vielä sossumainen ote, vain mies hakkaa, kyllä ne naiset myös osaa ja jotkut lapsetkin hakkaa perhettään.

Edit. Väliin oli tullut asiallinen kommentti

Älkää välittäkö ton db tyypin kommenteista, pelkkää muiden haukkumista joka viesti, voit herra db purkaa pahan olosi vaikka kallion spugeille.

Voisin laittaa ama-ständin pystyyn pasilaan jossa pääsee tapaamaan tahmatassu-hahmon as seen on yv.

https://c4.wallpaperflare.com/wallpaper/247/683/777/charlie-brown-peanuts-cartoon-psychiatric-help-stand-illustration-wallpaper-preview.jpg

Ymmärrän täysin eräiden henkilöiden pahan olon mikä tänne aika-ajoin purkautuu. Vuosi on ollut heille raskas, ja mielummin se paha olo puretaan täällä ammattiauttajiin eikä pidä kotona sitten riehua, kuten tapana olisi ollut ennen internetin aikakautta.

Toivoisin että ko. apua tarvitsevat henkilöt havaitsisivat tämän syklittäisen kaavamaisen purkautumismallinsa ja hakeutuisivat avun piiriin ennen kun lumihankihommat alkaa.

Tahmis, sanon tän sulle kerranki näin.

Haista vittu.

Jos et vastaa vuorokauteen häviät foorumilta ikiajoiksi.

[i]Projektio (lat. proiacere ‘heittää eteen’) eli sijoittaminen on psykologian ja psykiatrian käsite, jolla tarkoitetaan omien mielensisältöjen heijastamista toiseen ihmiseen tai muuhun ulkoiseen kohteeseen.

Projektio kuuluu ns. defenssimekanismeihin.

Asianosainen ei välttämättä ole tietoinen projektiostaan eikä oivalla, että hän havainnoi omaa psyykkistä todellisuuttaan ikään kuin se olisi objektiivista todellisuutta.

Kyseiset mielensisällöt koetaan usein torjuttaviksi, ja ne saattavat ärsyttää tai ahdistaa asianosaista itseään.

Myös toiveita ja unelmia voidaan projisoida.[/i]