Mistä näitä osia saa?

naitsirK - 21:48, 14.6.2016 » Mistä rautakaupasta tms kannattaa mennä hakemaan M6 kierteytystappia(tai miksei koko settiäkin) +pultteja ja uraprikkoja pikalinkku->pultti konversiota varten? Paikkana hesan stadi. Ei ole tullut käytyä kun ruoholahden k-raudassa muissa asioissa mutta lieneeköhän siellä.
clas ohlsonilla pitäis olla, k-raudassa tuskin on.

Mistä 3ttt pro chromeen uus kiila?

^^^ Bauhausista ostin joitain vuosia sitten Wisentin kierteytyssarjan (yleisimmät pakat, tapit ja vääntimet niille) ja on kyllä haukkunut hintansa. Huomattavasti edullisempi kilpailijoihin nähden.

52t eturatas 1/8 ketjulle 130BCD?

Edit: Onko muita ku TA?

Gorilla-teippiä Turussa? Motonet ja Hong Kong vissin ainakin, saako muualta (keskustasta)?

Tääl on varmaan parempiki topsu aiheelle. Ihan mielenkiinnosta; jos konversioon haluis ratadropit, keneen (foorumilla) tulis ottaa yhteyttä asian tiimoilta?

Jos ihan perusbasic teräksiset haluat, mulla ois sellaiset ylimääräisenä kun ei oo enää konversiotakaan. Odie/normaali/ketänäitänytoli varmaan vois hitsata ne kiinni runkoon.

Tällaiset ulkonäöltään suunnilleen:

Seuraava kysymys kuuluu, kannattaako se jos on campan maantiedropit. Haitat/hyödyt?
Tämä projekti kyseessä: P: Köyhän konversio - #19 by palkintosika - Omat pyörät - Yksivaihde.net

Kannattaako?
Saatko muutoksella muuta kuin ulkonäköä ja fiilistä?
Kannattaa asettaa noille arvoa.
Muuten en näkis tarvetta.

^^ei kannata

juu ei kannata vaivata dropeilla tässä päätään

Eli varsinaista hyötyä ei ole. Thattist.

Lienee pelkkä visuaalinen “hyöty” ja jos joskus joudut lokareiden kanssa leikkimään, tuleen vaan hankaluuksia, toki välyksistä riippuen.

Mistä päin Hesalanmäkeä Onguardin Mini kivijalasta? Hi5bikes myi lukkonsa muille kuin minulle.

muistatteko vanhat hyvät ajat ku näit sai ydin-töölöst millo vaa paril kybäsel

Muistamme. Olin jo ihan järkyttynyt kun huomasin, ettei basaarissa ole lukkoja tarjolla. Haluaisin luukutusta, mutta hiljaista on.

koita ettii samantien ebayst tai jostain sellane mis on valkoset tekstit kyljes eli niit vanhempia. mekaanisesti paremmin toimivia ja fyysisesti pienempiä. miksi myin kybällä pois toisen kahdestani, en tiedä.

tutam - 14:55, 18.6.2016 » Mistä päin Hesalanmäkeä Onguardin Mini kivijalasta? Hi5bikes myi lukkonsa muille kuin minulle.
Vastaan itselleni: vaikka basaarilla uhkaava artefaktipula, niin noita On-Guardin Mini-U -lukkoja saa mm. Roihuvuoren pyörähuollosta.

Mistä sais laadukkaita 27-tuumaisia renkaita pk-seudulta tai verkkokaupasta kohtuullisilla postikuluilla? SJS paukuttaisi postikuluja yli neljäkymppiä. Mielellään vielä tanwall-renkaat, muuten olisin mennyt jo Motonettiin.

Niinjoo, millä nimellä b-kaupan klämppi tarakoiden, aisain yms. kiinnittämiseen kulkikaan kaupan kuvastossa?