AMA: Pikanuudeli

Odie - 20:21, 1.12.2019 » Maukkaan nÀkönen maaliduuni kyl.

HyvÀ siitÀ tuli. Ja

Odie - 20:21, 1.12.2019 » Maukkaan nÀkönen maaliduuni kyl.

Fluorikannu on paras kannu.

6/5. Yks piste lÀhtee keulan ja omniumien takia vain ja ainoastaan ulkonÀkösyistÀ. Muuten 7/5.

Taputapu! On kyllÀ hieno. Mahtuu nÀköjÀÀn hyvÀt lihat alle. VielÀ pienenÀ yksityiskohtana tuo seatstayn vinossa oleva vahvike. Maukas kokonaisuus!

E: Oliko Mountaingoatilla tuollainen samanlainen tuki kĂ€ytössÀ  Jokatapauksessa hieno pyörĂ€!!!

ama lanka jossa ei oo lyhennetty etujarrun letkua :smiley:

Kukaan ei ole huomannu kiepillÀ olevaa jarruletkua :smiley: Lyhennettiin kyllÀ se heti kun saatiin XXL:stÀ insertti ja oliivi letkuun.

YllÀtyin tosta vÀristÀ kun ekan kerran tuotiin fillari aurinkoon. Se on todella rÀikeÀn kirkas eikÀ tallin loisteputki tehnyt sille oikeutta.

manuelkala - 21:50, 1.12.2019 » ama lanka jossa ei oo lyhennetty etujarrun letkua :D
:) huomasin, mutta ei paljoa kiinnostanut.
niq - 21:36, 1.12.2019 » 6/5. Yks piste lÀhtee keulan ja omniumien takia vain ja ainoastaan ulkonÀkösyistÀ. Muuten 7/5.
tÀssÀ joko liioitellaan tai kÀytetÀÀn sullivanin asteikkoa vÀÀrin

On kyllÀ!

VÀrimaailma olisi todella hieno jos ei olisi maalattu tahallaan perseelleen. Sumurajat on oikein tehtynÀ upeita, valumat ym. roiskeet pilaa tÀssÀ kokonaisuuden, mutta pÀÀasia ettÀ omistaja tykkÀÀ : )

Hyvin tehty. Ihan se ja sama vaikka olis koulurepulla maalattu.

Tankonauha - 7:49, 2.12.2019 » VÀrimaailma olisi todella hieno jos ei olisi maalattu tahallaan perseelleen. Sumurajat on oikein tehtynÀ upeita, valumat ym. roiskeet pilaa tÀssÀ kokonaisuuden, mutta pÀÀasia ettÀ omistaja tykkÀÀ : )
SinÀhÀn voit tarjota seuraavaan projektiin maalausapua;)

hieno runko, itse kaipaisin sojottavampaa stemmiÀ ja riseria kovemmalla nousulla.

^^ Hauskaa miten karvan verran negatiivisen kommentin jÀlkeen alkaa puolustelu, kÀsittÀÀkseni tÀmÀ on arvostele-mun-ajopeli topic ja tuo oli minun arvio ko. pyörÀstÀ joten deal with it.
Hattu nousee pÀÀstÀ normaalille kun eikös tÀssÀ ollut itse vÀÀnnetty runko? ItsellÀ ei ole ammattitaitoa tehdÀ runkoja ja uskoisin ettÀ normaalilta löytyy myös maalaus taitoa, tÀmÀ yksilö vaan nyt maalatta tÀhÀn tyylisuuntaan joka ei minulle uppoa.

asb - 8:54, 2.12.2019 » https://i.imgur.com/lku9XRA.png
CANNOT UNSEE
Tankonauha - 7:49, 2.12.2019 » VÀrimaailma olisi todella hieno jos ei olisi maalattu tahallaan perseelleen. Sumurajat on oikein tehtynÀ upeita, valumat ym. roiskeet pilaa tÀssÀ kokonaisuuden, mutta pÀÀasia ettÀ omistaja tykkÀÀ : )
Samalla linjalla. ValumajÀljistÀ tulee jostain syystÀ itselle aina mieleen varastettu fillari. Muuten kyllÀ todella ajettavan nÀköinen peli. 4,9/5

Ride it like you stole it!

Tankonauha - 8:48, 2.12.2019 » ^^ Hauskaa miten karvan verran negatiivisen kommentin jÀlkeen alkaa puolustelu, kÀsittÀÀkseni tÀmÀ on arvostele-mun-ajopeli topic ja tuo oli minun arvio ko. pyörÀstÀ joten deal with it. Hattu nousee pÀÀstÀ normaalille kun eikös tÀssÀ ollut itse vÀÀnnetty runko? ItsellÀ ei ole ammattitaitoa tehdÀ runkoja ja uskoisin ettÀ normaalilta löytyy myös maalaus taitoa, tÀmÀ yksilö vaan nyt maalatta tÀhÀn tyylisuuntaan joka ei minulle uppoa.
JÀtkÀ nyt lukee jostain rivien vÀlistÀ. Luulin ettÀ osaat maalata, ja sen takia vinkkasin kommenttini.