Fillariaiheiset unet

näin unta että asensin jarruja, mutta ei siitä tullu mitään kun yritti vaijerivetoihin tunkea litkuja.

Kaveri oli ostanu jonku kultasen Cannondalen Jaffa caad10:n. Oli iha heleveti siisti + siinä oli jaffaviiri.

Olin jossain ostoskeskuksessa katsomassa ajolaseja. Siinä oli valmiina jollain lasit, siniset Oakleyt. Kattelin, että miten näihin on vahvuudet saatu laitettua. Sitten katoin tilauslapun nimen ja ne olikin Lotta Lepistön lasit! Lotta tulikin kassalta ja sönkötin siinä jotain onnentoivotuksia.

Viime yönä olin ajamassa crittien karsintaa. Alla sairaan pitkä välitys ja jostain syystä olin päättänyt, että karsinnoissa pärjään tennareilla lukkiksilla(?)
Jotenkin onnistuin pysymään joukon kärjessä ja skidatakkin vielä siinä pääsuoran uukkarissa. Sitten tajusin, ettei saanut skidailla mutta onneks uni skippaskin kisan starttiin ja kengätkin oli vaihtuneet.

Elikkäs unessani oli joku Fatta-niminen suomalainen muotipyörästartuppi, jonka jotain tribaalitarroitettua kiinarunkoa olin joskus dumannut. Sain sitten vihaisen tekstarin pyörän suunnitelleelta joltain Terhiltä, joka kuulemma ajaa vitusti älläreitä ym. Päädyin tämän jälkeen salaa niiden liikkeseen, ja otin sieltä koeajoon jonkun takajousitetun fillarin, jonka pannutin väistäessänii kaupungilla Ukrainan hybridisodankäyntiä (!). Palauttaessani sitä takaisin olin aika nihkeenä korvaamaan mitään vaurioita, olin vaan että force majeure. Tällä välin ne niiden omat pyörät olikin muuttuneet 1500e glitterrunkoseteiksi, jota ihmettelin suuresti.

Lähdin yv-porukassa sojotusmatkalle. Kaikilla oli Bromptonit. Jäin muiden vauhdista ja eksyin metsään.

Näin unta, jossa olin hankkinut uudet retkipyörän ja ensilenkillä vanha tuttu tuli kadulla vastaan. Kun pysähdyin esittelemään pyörääni hänelle, huomasin että siinä olikin v-jarrut. Sitten minua hävetti. :frowning:

Joku sukulainen oli siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Syystä tai toisesta olin hänen leskensä luona ja ladosta löytyi kymmenittäin fillareita ja runkoja, pihalla oli jopo-kaliiberin kalustoa myös kymmenittäin. Löysin ladosta jonkun höyhenen kevyen Bianchin rungon, jota yritin ostaa itselleeni. Siinä oli jotain vastoinkäymisiä ja sit tais uni loppua herätyskelloon.

Olin Turussa jossain fiksikommuunissa, jossa oli menossa fillarimuutto. Ihmiset siellä oli kivoja. Tavaroita pakatessa mun Langsteri pöllittiin pihalta. Se löyty kuitenkin viereisen baarin narikasta ilman kiekkoja. Satulan tilalla oli pätkä ruskeaa viemäriputkea.

En tehny asiasta meteliä, koska baarin asiakkaat oli tosi isoja. Kävelin junalle, mutta eksyin rämeikköön, josta löysin tieni keskelle motarin eritasoliittymää.

Flunssaiset unet on parhaita.

Edit: Aina kun mun unissa pöllitään pyörä, niin se on muuten toi Langsteri. Tunneside elottomaan esineeseen…

Näin unta et ostin laaserin, herätessä paljastui että en ostanu :frowning:

Muutimme perheen kanssa viime yönä expat reissulle Kiinaan. Yhden fillarin sai valita mukaan ja otin Kongan läskin. Menin sojotusreissulle muurille ja oli aika hubaa, kunnes mut pantiin häkkiin trialajosta jollain muistomerkillä.

Näin viime yönä unta, että ajoin rossinilla ja vedin lipat. Kun nousin ylös, mun kaikki hampaat oli irronnu ja keräsin ne maasta suuhun takas. Aika erikoinen uni oli ja herättyäni piti tarkistaa, että mulla on hampaat kunnossa.

Oli jotku yksvaihdebileet. Nysämummo teki taikatempppua, jossa se veti loputonta nenäliinaköyttä hihasta. Jossain vaiheessa nenäliinat vaihtu puiseksi timpurin mitaksi ja sitä jatkui ja jatkui vaan. Mestoilla alkoi olla jo vähän ahdasta, kun nenäliinaa ja mittanauhaa oli joka paikassa. Onneksi heräsin.

#metyylimorfiinijuttuja

vielä laatikoissa oleva marketti fatbiek tuli uniin ja käski kasaamaan itsensä, ei sais vielä mutta vähän osia punnitsin vapaapäivänä.

Näin yhtenä yönä unta, jossa joku trikoopukeinen maantiepyöräilijä oli laittanu pyörän traineriin hautausmaan parkkipaikalle ja sotki siinä paikoillaan raivokkaasti. Itse rullailin ohi liian pienellä ysärimaasturilla.

Oli kesä. Kuuma. Ällärit. Kelvi tukossa. Nurmikon yli autotien keskelle ajamaan. NAPS! Kiinacarboni Riser poikki. Onneks pysyin pystyssä enkä jäänyt auton alle. Rastikaupalle tutkimaan tankoa. Ohkaisen muoviputken päälle oli laitettu liimaa, lasikuitua, jotain täytettä ja päälle kerros carbonia. Jäi ällärit ajamatta ja hävitin kartan. En löytänyt maalia.

Oispa kesä.

Pommittelin ympäri keskustaa ja skidasin kehän poikki. Tunsin unessa olevani rad ajomies

Unessa skidasin uudella kalavinkalla jonka seurauksena kaaduin ja seatstay meni poikki. Sen jälkeen lähetin rungon kongalle korjaukseen. Rungon tultua takaisin, otin panasonicin ajoon ja laitoin kalavinkan seinälle. Olin iloinen.

Näin unta, että Eetu lopetti pyöräilyn ja rupes amikseksi. Se otti amistyttöystävänki. Sitte ne ajo pillurallia Raksilan marketeilla ja mää stalkkasin niitä träkständistä läheiseltä kelviltä.

Oli huono yö, selkääki särki.

Näin unta että whipskidailin ilman käsiä.
En taida olla ensimmäinen tai viimeinen.