1V12V Tampereella 28.-30.8.2020

fiksusti postattu Eetulta -

Moro taas Yksivaihde!

Mukava huomata että tunteita kuohuttavasta aiheesta on saatu rakentavaa keskustelua aikaiseksi. Lämpimästi kiitoksia kommenteista ja mielipiteistä. Kiitoksia myös anteeksipyynnöistä, anteeksi on annettu. No hard feelings. Tässä vielä selvennystä aiheeseen.

Kutsu juhliin on avoin ja koskee kaikkia yksivaihde.netin käyttäjiä. Yksittäiselle foorumin jäsenelle on aiempiin huonoihin kokemuksiin vedoten esitetty tieto että tervetulotoivotus ei koske häntä, eli suomeksi toivottu että hän ei saapuisi paikalle. Syyt löytyvät aiemmasta tiedotuksesta. Emme haluaisi joutua tapahtuman aikana poistamaan ketään tapahtumasta. Jos kyseinen henkilö kuitenkin pystyy käytöksellään osoittamaan hyväksyneensä turvallisemman tilan periaatteet toimintansa todelliseksi arvopohjaksi ilman ironiaa tai pilkkaa, sekä periaatteita tapahtuman ajan noudattamaan, hän saa paikalle tulla, eikä häntä tulla tapahtumasta poistamaan.

Olemme keskustelleet asianomaisen kanssa tilanteesta tänään sekä käyneet läpi Tampereen pikkujoulujen tapahtumia. Haluamme antaa henkilölle mahdollisuuden osoittaa korjanneensa tapojaan, mutta huomautamme, että ns. viimeinen varoitus on annettu. Tämä tarkoittaa sitä, että tämän henkilön kohdalla asiaton käytös synttäreillä johtaa ihan oikeasti tapahtumasta poistamiseen. Asia on myös käydyn keskustelun pohjalta molemmille osapuolille selkeä ja käsitelty.

Tarkoituksemme ei ole kaivella vanhoja ja canceloida koko skeneä suorilta ja varoituksetta, vaan omalta osaltamme varmistaa avoin ja mukava tapahtuma niin vanhoille kuin uusille kasvoille.

Haluamme että tulevissa juhlissa kaikki ymmärtävät että nämä periaatteet eivät ole käytössä siksi että roisi huumori, hauskat läpät ja ilottelu karsittaisiin minimiin vaan siksi että joukossamme olevat kaikenlaiset ihmiset kokisivat olonsa mukavaksi ja viihtyisivät. Toivomme vilpittömästi että tulevassa tapahtumassa juhlimme yhdessä ilman selkkauksia ja toisiamme kunnioittaen.

Juuso Aaltonen
Bike Polo Tampere ry puheenjohtaja

&

Milla Rajakallio
Bike Polo Tampere ry sihteeri
YV12V viestintävastaava

Olen helpottunut kuullessani, että keskusteluyhteys kaikilla asianomaisilla on päällä-tilassa, osapuolet kuulevat toisiaan vastavuoroisesti ja sivustakommentoinnin laatu on tasaisen vakaasti nousussa. Eetun todella rehtiin takaisinvetoon nostan lastenlippistä ja … soritkin tulkitten vilpittömiksi.

Toivon henkilökohtaisesti tosi kovaa, että tapahtuma sujuu smoothisti ja pidäkkeettömän ilonpidon merkeissä. Tämä on koko kesän tapahtumista/menoista/matkoista ainoa/ensimmäinen johon otan erikseen vapaapäiviä, joten haluan itse myötävaikuttaa tapahtuman onnistumista siinä missä voin.

Onks täällä jotain nimendroppailutopsutinta?

Kaikki hyvät pointit täällä onkin jo sanottu niin tulin vain kertomaan, että iloitsen ja arvostan suuresti, että yhteiseen hyvinvointiin liittyviin asioihin puututaan vaikka se vaatisi vaikeita ratkaisuita, samoin kuin että pyydetään rehdisti anteeksi jos tulee hutkittua ennen kuin tutkittua. Muutenkin avoin keskustelu siitä, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei, mitä tässäkin on virinnyt, on todella ilahduttavaa ja aivan varmasti auttaa luomaan ilmapiiriä, jossa kenenkään ei tarvitse haluamattaan ahdistua.

En itse näillä näkymin varmaan pääse osallistumaan tähän tapahtumaan, mutta toivon kaikille mukavaa ilonpitoa ja yhdessäoloa!

Rauhaa ja rakkautta. Sitä on yksivaihde.net

Mutta saako tulla yksivaihteisella, jarruttomalla?

Kovasti olen minäkin iloinen tämän homman viimeisimmistä käänteistä ja oikeastaan kokonaisuudessaan siitä mitä tämä case toi tullessaan. Hieno osoitus siitä, että ihmiset jotka ovat oikeasti hommissa mukana sydämellään ja todellisuudessa, ovat kykeneviä keskustelemaan ja ratkomaan asioita. Voidaan ladata asioita tyhmästikin, mutta osataan myös pakittaa, pyytää anteeksi ja hakea sopua ja ratkaisua. Sitähän sen yhteisöllisyydrn tulisi ollakin. Toivon todella, että itsessään tapahtumassa sitten myös näytetään, että osataan olla kaikki tekemässä kaikille kivaa tapahtumaa.
Itselläni tosi kova halu ja yritys päästä paikoille kans. Mieluiten randojunalla Hesalasta, mutta jos ei natsaa niin autolla. Autohommiin liittyen voin sitten huudella täällä lisää kun siinä sitten toki mielellään kulkisi useampikin ja myös reilummin fillareita.
Kaikki kuitenkin omalla kohdalla selviää vielä lähempänä. Miten noi koronahommelit kehittyvät ja toisaalta muksujen harrastamiset.

ketä tai mistä alueelta tämä “kielletty” henkilö oli?

miksi tämäkään tapahtuma ei tunnu turvallisuudestaan huolimatta turvalliselta osallistua vaikka en ole syrjinyt ketään paitsi positiivisesti

joka aamu herään ajatukseen, että onkohan tää se päivä kun tulee dunkkuun lähialepan kassajonossa painoindeksin yläpäätä hätyyttelevältä veronmaksajalta vaan koska tahma-hlö larppaa mua täällä aivan muina mulkkuina

ununu - 16:38, 25.7.2020 » miksi tämäkään tapahtuma ei tunnu turvallisuudestaan huolimatta turvalliselta osallistua vaikka en ole syrjinyt ketään
Riskei on otettava nyt ja vastedes

mä olen ununu-hahmo enkä mikään henkilö

e.eiku hups

En ole kauheasti seurannut YV:tta viime aikoina, enkä tätä keskustelua ensinkään. Vasta äskettäin sain kuulla tästä ja kävin nyt lukemassa. Minusta se, että tästä keskustelusta tuli hyvä, on osoitus siitä, että asiat menevät parempaan suuntaan ja että skene voi muuttua paremmaksi. Keskustelun luettuani tuli huojentunut olo ja minusta se päätyi hyvään lopoutulokseen.

Minusta tämä on myös osoitus siitä, että asiat eivät parane itsestään, vaan niihin on aktiivisesti puututtava. Se voi olla vaikeaa ja siksi kiitos TampereenBike Poolo ry:lle, Millalle ja Juusolle erittäin hyvistä vastauksista. Samaten Frankton, judda, nutip, pabs ja monen muun kommentit allekirjoitan. Ja Eetulle kiitos anteeksipyynnöstä.

Toivon, että turvallisemman tilan periaatteet otetaan laajemmin YV-hommissa käyttöön ja että synttärit sujuvat hyvin. Täytyy yrittää päästä itsekin paikalle.

YV-tapahtumissa oon nähnyt kaksi tyyppiä jotka olen nähnyt erillisissä tilanteissa hakkaamassa naisia ja muuta kivaa niin aika kaukana turvallisesta, ehkä bännätty tyyppi oli yksi heistä toivon.

Aika vakavia asioita tollee epämääräisesti ilmoille heitettäväksi. Ei oo itellä mitään arvauksia esittää mihin sun kommentti liittyy mutta oisko parempi puhua vaikka poliisille ennemmin ku vihjailla täällä.

Toivotaan että oppivat tavoille. Poliisi ei ole suostunut ottamaan pahoinpitelyitä edes esitutkintaan vaikka paikalla on ollut videokamerat, näin se vaan menee.

Tahmatassu - 0:02, 31.7.2020 » YV-tapahtumissa oon nähnyt kaksi tyyppiä jotka olen nähnyt erillisissä tilanteissa hakkaamassa naisia ja muuta kivaa niin aika kaukana turvallisesta, ehkä bännätty tyyppi oli yksi heistä toivon.
Et sitten puuttunut tilanteisiin?

Ainoastaan siinä vaiheesa kun olen valmis ns. tökkimään henkilöitä, puhelin on kiinni ja poistumisreitti on tiedossa. Kovin kevein perustein ei ole tuohon syytä ryhtyä ellei jonkun henki ole vaarassa.

e. nuo eivät siis tapahtuneet yv-tapahtumissa vaan niiden ulkopuolella

No moro ny taas!

Ilmottautuminen on auki ny! Löytyy täältä (ja alotuspostauksesta)

Aloituspostaukseen on myös päivitetty yleistä infoa tapahtumasta. Tarkennamme muun muassa kaikkea lähempänä.

NO VÄHÄKS HELMEE ETTÄ KOHTA PÄÄSTÄÄN ILOTTELEEN HEI

mulle voipi esimes laittaa viestiä, jos takapihatelttamajoitus kerhon lähettyviltä kiinnostaa!
ja saattaa sisätiloistakin vielä löytyä tilaa. dibs’d

vessa- ja suihkumahdollisuus: on
koiranpentu: on