Ghettoblaster 2019 + Pablo 30v - 14.9

Missä porukka:
Kokoontuu?
Ottaa kuppia?

Varmaan honkaluodon laiturilla :X

kaelum - 11:57, 10.9.2019 » [...] enkä palauta.
Mukava kuulla.
kolkka - 13:07, 10.9.2019 »
kaelum - 11:57, 10.9.2019 » [...] enkä palauta.
Mukava kuulla.
Tahmatassut siis
ein0.0 - 11:25, 8.9.2019 »
kaelum - 9:53, 7.9.2019 »
ein0.0 - 0:33, 7.9.2019 » paras pizza herttoniemi google
Pizza kesken ajojen vois illa ihan hyvä perinne... Jollakses kyl varmaan paremmat lätyt.
thinking
Suosittelen ehkä säästämään pitsat kisojen jälkeen tai entiä. Herttoniemessä suosittelen esim: Siilinpesä. Saattaa olla hidas, mutta on aika classic Foxy Bear. Ei taida olla muuta kuin classic arvoa. Rannassa on myös Trattoria il Faro. Kaikki muut taitaa olla perushuttua. FYI DFL:ää ei kuitenkaan saa ellei tee jotain jokaiseen manifestiin. Jos nyt joku haluaa koittaa leikkiä [i]coolia[/i].
finalpga - 12:41, 10.9.2019 » Missä porukka: Kokoontuu? Ottaa kuppia?
Startti Hitsaajankatu 16 S-Marketilla 17:00 - 17:30. Päivitetty starttiin. Sää näyttää jopa suht lupaavalta. En sitten tiedä onko jotain yhteisajo suunnitelmia kantakaupungista itäänpäin. B-side? Enoo varma miten ite ehdin, mutta saatan jopa ehtiä yksille ennen starttia.

English speaking riders? Any need for english manifests?

do you mean brexfest?

pabs - 10:09, 12.9.2019 » English speaking riders? Any need for english manifests?
Probably yes? There have been some in most of the races lately, right?

English manifests available!

NONIIN! Tänään ajetaan!

BYOB, mutta maaliin pääsee hyvin ennen ysiä, eli älkää turhaan kantako kisan aikana repussa juomia.

Hyvää syntymäpäivää!

sipoossa sataa rakeita, puroniityntie hoiteli kauniinnrapakuorruksen alle. kaikki osat rahisevat. älläreiden loppukaljapaikka kiinnostaa.

missä on maali

Ilmotellaan kohta. Mä oon ~19:45 eteenpäin maalissa päivystämässä.

Maali @pälkäneentie 13A.
Alaovi pidetään varmaan ~21 saakka auki. Portaat koko matkan ylös.

Kiitos kaikille eilisestä!
Kisat oli jaettu kolmeen osaan. Ensimmäinen tunti Herttoniemen rannassa lyhkäsiä manifesteja ja kaikki rastit aika pienellä alueella. Siitä lähdettiin Herttoniemen kartanonpuistoon ja Länsi Herttoniemeen kahden eri manifestin kanssa. Oli taas tunti aikaa ajaa, mutta nyt joutui tekemään valintoja. Eniten pisteitä sai kivoista tai ‘kaukana’ olevista paikoista. Kahden tunnin ajamisen jälkeen oli vielä vika sprintti Vallilaan.
Onnea Jaakolle! Tokaa kertaa idän paikat hallussa!

Tulokset:
Jaakko 118pts
Iiro & Allan 110pts
Atte 91pts
Paulus 89pts
Aaron 87pts
Kimi 85pts
Oliver 78pts
Axel 64pts
Eino & Samuli 60pts
Risto 59pts
Möly & Tuukka 55pts
Eli 53pts
Reuna 52pts

Kiitos pabsille ja muille järjestämisestä, ja pisteiden laskusta, sekä onnea voittajille. Sijoituksesta huolimatta ei olisi voinu parempaa aluetta toivoa kohdalleen! Oli suorastaan eheyttävä kokemus :smiley:

Kiitos vielä Pablolle hienoista älläreistä! Oli mukavaa ensikertalaisena tulla tutustumaan porukkaan ja älläreihin noin yleensäkin.

Olipas kiva ajaa!

Saavuin paikalle aika väsyneenä ja kelasin, että matelen alepapyörällä sen mitä jaksan. Sain kuitenkin Mikolta lainaan rollerin, joka heti ensi polkaisulla tuntui kovin kodikkaalta. Täytyihän sitä sitten vähän ryhdistäytyä, kun pyöräkin käski lisäämään vauhtia.

Aivot oli kuitenkin koko ajan melko jumissa ja herttoniemi katujen nimien osalta aika vieras. Joka kerta kun kelasin, et muistan jonkun paikan, tuli kämmättyä ja joutui ajaa sakkoa. Hyvin pitkälti kännykkä kädessä sai siis ajaa ja koska liekkipäissään ei kaikkea tajunnut merkkailla, tuli etenkin toisen manifestin länsi-herttoniemiosiolla ajettua melkoista siksakkia. Tajusin mm sopulitielle tykittelyn jälkeen, et unohdin käydä hyppyrimäellä ja siilitie ykkösessä. Onneks hyppyrimäelle meni melko suora mettäreitti, joka piristi kivasti.

Kolmosmanifesti olikin sitten maitohappojuhlaa, kun koitin rantatöyryn jälkeen pysyä pauluksen perässä. Eihän siitä enää mitään tullut, joten kuliksen sillalla tyydyin ihailemaan kaupungin taa laskevan auringon värjäämää taivasta.

Kiitos pablolle (ja onnee kans viel!) ajattamisesta ja erityisen iso käsi mikolle rollerin lainasta.

pabs - 10:15, 15.9.2019 » Tokaa kertaa idän paikat hallussa!
Juuh, herttoniemi tuttu lähinnä siitä, et sen läpi pitää ajaa matkalla idemmäs. Ens vuonna sit ajellaan taas vähän syvemmällä!

Allanin kanssa vähän vedettiin, tarkoitus oli laiskotella darrassa mut sit lähdettiin vetämään, mokailtiin aika reippaasti :smiley: ja oltiin hukassa mut oli kyllä hauskaa ja vähän heikotti mut onneksi oli lonkeroo.