#welhoretki Kurjenrahkan kansallispuistoon 6.12.2020 (Turku)

Vajosuon laavu ihan ok, mut puulavalle matkaa liikaa. Jos jää tohon mummokatokseen ni paikka on tylsä mut puut lähellä. Ajomielessä se viiminen pätkä on ihana.

Pitkospuita luontotuvalle #aah #kuolemanpelko #ryysis

pikkukara - 13:01, 22.11.2018 » Vuokratuvasta: "Tupa on varattavissa ainoastaan kesäaikana 1.5. - 1.10." Itsekin joskus tuota mietin tukikohdaksi. Onko tästä tehty poikkeuksia vai onko ovet tosiaan lukossa muulloin?
Ovet on lukossa jos ei ole vuokrattu. Joku partioporukka sitä muistaakseni vuokraa. Ei kai toi vuokrausajankohta nyt kiveen oo hakattu? En usko.

Lukot on tehty rikottavaksi.

tää on päiväreissu, nii ei varmaa kandee pakkailla riippumattoi tai vuokrailla mitää mökkei.

niinku oon puolisolleni sanonu

ajetaan 100 kilsaa ja juodaan viinaa

Eiks se oo 101km tänä vuonna?

mankkis - 9:01, 23.11.2018 » Eiks se oo 101km tänä vuonna?
[riippuu vähä siitä miten sen ajattelee](https://www.vauva.fi/keskustelu/2934020/miksi-suomen-100-vuotisjuhlia-juhlitaan-nyt-kun-olemme-99)

Lapsenhoito: Sovittu
Stavaan nappulat: Asennettu
Jaloviina: -----

inforest - 17:59, 23.11.2018 » Jaloviina: -----
huh kunnon rookie mistake viime laavuilulla tuli kaadettua vimpat taskumattiin ja seuraavalla kerralla kun janotti niin EI OLLUT PULLOA BAARIKAAPISSA.

tänään taas täydennetty varastoja. guide my hand excalibur, i am redi

Ite oon viime aikoina eli about tän vuoden suosinu calvadosta matissa ja Matissa

en ole matti enkä Matti

:smiley:

Kerroit juuri olevasi vajaakäyttöinen lähiöostari

käytiin wizard-myltsin kanssa skouttailemassa reittiä, ja tässä meidän tämänvuotinen suositus, 45km:
https://farm5.staticflickr.com/4877/45330112574_d8577a4333_c.jpg
eli melkein pelkästään gravelia ylimaarian jälkeen, pl. vahdossa kylillä poikkeaminen, ja pysähdyspaikkana toimii Lakjärven laavu. viimeiset 600m laavulle on melko kivikkoista ja xc-henkistä, mutta teillä kaikilla onkin varmaan 2.4" kumit alla, joten no worries. pääsee myös helposti tunkkaamalla, jos esim etulaukkujen kanssa ei kiinnosta krossata.

paluumatka onkin sitten vapaavalintainen, eli jos pakkasessa ei kiinnosta olla, niin tosta saksalantieltä pääsee suht nopeest nummitielle, josta sitten vahdolta asti onkin suoraa klv:tä takas turkuun. niille, joille kelpaa kärsimys kylmässä ja varpaiden jäädyttely, on tarjolla periaatteessa paluu tuloreittiä pitkin himaan. ei tuu ihan satkua taaskaan, mut jos tämmöstä kokemusta haluaa, niin esim moision mamutemppeliltä voi ajaa liedon asemalle ja sieltä gravel pätkiä kotosalle.

laavulla on puita ja kaivo. evästä tarpeeks mukaan!

oisko lähtö sit taas 9.30 tosta leninin patsaan kohilta, eli taidemuseon edessä?

Paimalantie-Niittykulmantie alkuun niin saadaan lisää gravelia ja ehkä 101 km täyteen?

mjoo, lisäsin ton paimalantie-niittykulmantien, tuli 3km lisää¯_(ツ)_/¯

Nii siis täähän on tänä torstaina, ja oma hyvinvointi on vaakalaudalla: näemmä scouting welhoretkellä oon venäyttäny nilkkani tms ja se on yhä kipeä :smiley:

No mä oon ainaki lähössä ja muistan reitin hyvin ulkoa. Itse ajattelin vetää metsien kautta gravelia myös takasin päin. Ottakaa tarpeeks ruokaa ja lämmintä vaatetta, vettä saa paikan päältä kaivosta ellei oo jäässä (tuskin on). Ajellaan lepposaa tahtia, ei tarvi paineilla selviytymisestä. Matkan varrella kauppa ainakin vahdossa missä voidaan pysähtyä ostoksille. 9.30 taidemuseon edestä hyvä! Koitahan kala kuntoutua.

myltsi - 16:00, 3.12.2018 » No mä oon ainaki lähössä ja muistan reitin hyvin ulkoa. Itse ajattelin vetää metsien kautta gravelia myös takasin päin. Ottakaa tarpeeks ruokaa ja lämmintä vaatetta, vettä saa paikan päältä kaivosta ellei oo jäässä (tuskin on). Ajellaan lepposaa tahtia, ei tarvi paineilla selviytymisestä. Matkan varrella kauppa ainakin vahdossa missä voidaan pysähtyä ostoksille. 9.30 taidemuseon edestä hyvä! Koitahan kala kuntoutua.
VahdoLLa toim.huom.

luulen että toi vahdon m-market aukee vasta klo 12, joten sikäli ainoastaan paluumatkalla ois mahis ostoksille toim. huom.

Niin tietty, unohdin että tää oli joku itsenäisyyspäiväkin tosiaan :smiley: Käykäämme sitten kaupassa jo edellisenä päivänä.