KOF 2018 someskaba

ja sitten semiprohommat meni 100% insane hommiksi ku suikkari kävi ottamassa paidan pois

eikä entryt loppunut siihen vaan okw veti myös stripteaset antaumuksella. magic miket on katottu!

väkevää settiä

ja sit vielä pdukin suoritus. olikohan tässä kaikki? asb:n takaperonen jäi kuvaamatta :confused:

Pajalan kaivoksen lisäksi toiminta on alkanut uudelleen Pajalan videopajalla

Instavideo

niinkuin eräs … tuossa jo vähän huomautteli, niin suorituksenihan ei ole sääntöjen mukainen. paita pysyy kädessä koko suorituksen ajan. mitenköhän tää ig-videolinkkauskaan toimii?

li-sam - 10:20, 3.8.2018 » mitenköhän tää ig-videolinkkauskaan toimii?
ei taida toimia mitenkään

Laitoin videon instaan nii toimii. HUH jätkä on aika kesäkunnossa. Nyt odotan vaan henskelin entryä sillä Turun veturimies instan perusteella myös hieronut itteensä muutakin kuin gluteiinia.

Ja joo, trackstandkisaan joudut tekee vielä uuden entryn koska paidan pitää koskee maata ennen kuin käsi koskee tankoa.

Itse myös odottelen heikin settiä.
Turun fixed gear elämäntapa aina lämmittää sydäntä.

montako paitaa/kierros heikki pystyy repimään? Sallisin beefskelille erikoisluvan nimittäin tehdä ruudolfit pään yli riisumisen sijaan.

PABSin suoritus on kovin. Se on verrokki…

Ei vitsi, tämäkin vanha doggo oppi uuden tempun. Kuvaajana Leroy.
video


tää oli smoothi suoritus new kid on the blockilta. lisää tätä

Pari vinkkii jos vielä taistelette ton trackstandin kanssa: kiristä ketjua, paljon helpompi pitää setti kasassa jos ketjussa ei ole monen sentin slackkiä. Bikeballet tyypeillä ketjut oli sointikireydellä.
Älä pelkää laittaa jalkoja remmeihin ja clippaa speduja kiinni. Tasapainottelu jalat kiinni on helpompaa kun poljinta nostamalla voi myös korjata.


Tässä taas tartsi ja droppitanko, joka ei ainakaan helpota suoritusta. Jos tartsilla olisi ollut lava kaljaa niin 9000 pistettä.

normaali - 18:54, 6.8.2018 » https://vimeo.com/283489134/e03c1f3c90 En tiedä onko tässä vähän epäonnea vai oliko tarkoituskin putsata ketjut vanhalla t-paidalla..? Osa paidasta kuitenkin koskee maahan, joten hyväksytään! https://vimeo.com/283489205/9bf73a392a Tässä taas tartsi ja droppitanko, joka ei ainakaan helpota suoritusta. Jos tartsilla olisi ollut lava kaljaa niin 9000 pistettä.
Haha. Tota toi mun feili oli vitsi yhdessä priva ryhmässä. Oli ajatus laittaa ihan joku onnistunut suoritus sitten joskus avoimesti tänne. Että poista toi
eli - 20:22, 6.8.2018 » Haha. Tota toi mun feili oli vitsi yhdessä priva ryhmässä. Oli ajatus laittaa ihan joku onnistunut suoritus sitten joskus avoimesti tänne. Että poista toi
tsorge, iiro ei kertonut et tää ei ollut virallinen suoritus!

I removed my tee the same way as the Flying Scotsman. Never gotten used to taking off the shirt the other way. Trying it in the beginning of my video and nearly landed on my face.

And thanks Eetu for the someskaba, got lots of us out to practice new stuff.

Tässä mä nyt ainakin en putsa tota ketjua. Olisi nyt 4 viikkoa aikaa oppia toi backwards circle. Kaikki neuvot/ opetukset otan vastaan: pm.
Eli_video

Olisi nyt 4 viikkoa aikaa oppia toi backwards circle. Kaikki neuvot/ opetukset otan vastaan: [s]pm.[/s] ÄMKK ketju vaikka tai joku muu paikka mistä me kaikki nähään?