KOF 2018 someskaba

josbanse - 10:11, 26.7.2018 » Voi kai tossa olla ylimääräne riisuttava paita toisen päällä jos naiset tai miksei miehetkin halua liikaa ihoa paljastaa?
Emme rajoita vaatteiden määrä, paidan kokoa, laatua tai näköä.

Tarkoitus ei ole kilpailla siitä, kellä on valkoisin masu. Tuo paidan riisuminen vaatii hyvää tasapainoa ja kehonhallintaa kun hetken aikaa joutuu olemaan sokkona paidan mennessä pään yli. Jos kuitenkin osaat jo hetken tasapainoilla ilman käsiä, se on tosi helppo oppia. Jos sokkona oleminen on ongelma, huomaa että paidan neuloksesta paistaa yleensä aurinko läpi ja saat silti silmille kiintopisteen. Myös paidan riisumisen tekniikka kannattaa miettiä sillä helmasta nostaminen on usein helpompaa kuin kauluksesta vetäminen.

Kysymys kuuluukin, missä viipyy Josban video?!

normaali - 10:23, 26.7.2018 »
josbanse - 10:11, 26.7.2018 » Voi kai tossa olla ylimääräne riisuttava paita toisen päällä jos naiset tai miksei miehetkin halua liikaa ihoa paljastaa?
Emme rajoita vaatteiden määrä, paidan kokoa, laatua tai näköä. Tarkoitus ei ole kilpailla siitä, kellä on valkoisin masu. Tuo paidan riisuminen vaatii hyvää tasapainoa ja kehonhallintaa kun hetken aikaa joutuu olemaan sokkona paidan mennessä pään yli. Jos kuitenkin osaat jo hetken tasapainoilla ilman käsiä, se on tosi helppo oppia. Jos sokkona oleminen on ongelma, huomaa että paidan neuloksesta paistaa yleensä aurinko läpi ja saat silti silmille kiintopisteen. Myös paidan riisumisen tekniikka kannattaa miettiä sillä helmasta nostaminen on usein helpompaa kuin kauluksesta vetäminen. Kysymys kuuluukin, missä viipyy Josban video?!
Ikävä tuottaa pettymys mut en osaa tasapainoilla ilman käsiä :D

Harjoittelemaan

nyt on sekin päivä nähty, et KOFeilla on Instatili!

Muistatteko vielä silloin kun fixed gear elämäntapa voi hyvin?

Härkänen äiä

Todella kovaa kuvaa Pablolta.

no huh huh

herranjumala!

Velobia on luvannut lähteä sponssaan someskabaa ja palkinto on luvassa parhaalle suoritukselle ja parhaalle yritykselle. Kuten aikaisemmin luvattu, palkinnot jaetaan äänestyksen perusteella.

Ääni Pablon videolle, jäätävää menoa!

King of Fixed 2018 = Pablo.

ansaitusti.

vihdoinkin.

pablito huh miten raikas

..... - 16:19, 28.7.2018 » Härkänen äiä
Oon sitä mieltä että tän topin voi sulkea.

No nyt. Pitäs yrittää nostaa rimaa.

Kävin reenaamas ja sain ekaa kertaa takeperoset onnistumaa. Viel pitää vähä hioo ennen ku kehtaa videon postata.

Tahtoisin nähdä videon jossa paidan riisuttuaan henkilö aja takaperinympyrän ja sen aikana poimii paidan maasta ja pukee sen takaisin päälleen.

Eiku reenaamaan.

Nyt on kyllä pieteetillä vedetty t-paita pään yli pois päältä.

Hienosti lippis pysyy mukana.