Vaatteet

Uniqlo: Men's hoodies & sweatshirts | Fleeces & zip up hoodies | UNIQLO EU

American Giantia on ainakin internetseissä hehkuteltu laadukkaana, mutta ei (vielä) omakohtaista kokemusta.

maza- - 13:02, 9.5.2016 » Mistä hyviä swetareita. Siis collegepaitoja. Plainina, ei logoja yms.
Reigning Champ.

Onko Enduran Urban Shell Jacketin valmistus lopetettu? (sadetakki, ei sofshell) Tuntuu olevan kiven alla eikä löydy Enduran sivuilta.

Nimim. Joudunko nyt ostamaan Raphaa?

LBS:ssä arvelivat noin kuukausi takaperin, että olisi vain Euroopassa out of stock tällä hetkellä, ja myöhemmin tulisi taas tarjolle. Mutta jos Enduran sivuiltakaan ei löydy niin olisiko sitten tullut tiensä päähän.

mindw - 12:40, 13.5.2016 » Nimim. Joudunko nyt ostamaan Raphaa?
:(
thericochet - 15:16, 21.4.2016 » Nyt kun täällä puhutaan hatuista niin tuleeko kenellekkään mieleen sellasta, mielellään mustaa, ajolakkia joka mahtuu päähän kun hattukoko on n 60-61cm. Ne onesizefitsallit joita oon sovittanut on järjestään pieniä.
Tähän nyt nopea closure, eli niinkun täällä joku mainitsikin niin KRNKY XL/62 toimii.

e. se joku oli siis jäsen mazaisti. Kiitti siitä.

https://puncheur.rapha.cc/wp-content/uploads/2016/05/Rapha-Herman-Miller-Hooks-and-Caps-1-smaller2-2048x1000.jpg

Fiilis aika marimekko

Erehdyin tossa eilen testailemaan POCin AVIP rain jacketia, Race Day jacketia eikun olikin Fondo Splash jacketia ja Octal-kypärää.
Tais tulla kalliiksi se testailu, oli meinaan sen verran jumal_kamaa, että menee hankintalistalle kaikki.

mä nyt laitan tän tähän jos vaikka muuttaisit mielesi

kypärien audi tt

Ostinpa pitkästä aikaa uudet farkut viimen vuoden lopulla. Ovat 100 % puuvillaa, joten olivat uusina vähän jäykät, mutta käytössä ovat muovaantuneet aivan hyviksi. Mutta huomaa kyllä sen, että keinokuiduton kangas kuluu nopeammin. Onneksi on mazaistilta saatuja revenneitä farkkuja, että voi ommella paikkaa tuonne haaruksiin. Eikä sillä, puoli vuotta olleet päivittäisessä käytössä, joten eipä ihme, että alkaa kangas repeillä.

Eiks tommoset paikat oo aika pyllystä satulassa?

yllättävää kyllä ei noita oikeastaan huomaa.

FF - 20:56, 15.5.2016 » mä nyt laitan tän tähän jos vaikka muuttaisit mielesi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/51/12/85/51128599a4ee09b86d6a4e9d01e86297.jpg [i]kypärien audi tt[/i]
Kypärä just hyvä!

Mut noi lasit on kauheet.

…jatkot jossain kypäräspesifissä langassa.

mrman - 15:37, 18.5.2016 » https://www.xxl.fi/mam/celum/celum_assets/9160249737246_1070168_Cayenne_1_jpg.jpg Boa tarttu mukaan XXL:n avajaisista. Oos tästä kokemuksia?
madutin - 15:40, 18.5.2016 » Hyvä rotsi ja sopii melkeen ympärivuotiseen käyttöön kun Suomen kesä ja talvi nyt on mitä on.
Ite vedin syksyn ja talven Enduran Urbaanilla soft-shellillä, ja ton Haglöfsin boan ostin lähinnä sen ohuuden takia. Väittivät kans että se hengittääkin.

Raphan korjauspalvelu kokeiltu. Aikalailla tasan kuukausi kesti postittamisesta siihen, että vaatteet tuli korjattuina takas ja ainoa kustannus oli omat postikulut Suomesta englantiin, reilu kymppi. Laittoivat kaatuessa reikääntyneeseen takkiin ja bibseihin vaan paikat reikien päälle eivätkä vaihtaneet koko vahingoittunutta osaa kankaasta eli selkeesti noi korjatuilta näyttää, mutta ei paista pahasti silmään kun paikkakangas on kuitenkin samaa kuin alkuperäinenkin. Paikatut vaatteet oli pakattu söpöön repair service -musetteen ja mukana tuli käsinkirjotettu lappu korjaajalta, tällä kertaa ei ollu sama Hamish kuin kaikissa muissa nettiarvioissa ja joka vastaili maileihin, eli onneks sillä on joku toinenkin kaveri siellä ompelukoneen ääressä.

Vaikee kyllä keksiä perusteluita muunmerkkisten pyöräilykamppeiden ostamiselle kun toikin nyt näköjään toimii hienosti sillon jos sattuu ja tapahtuu.

Oon metsästellyt uusia farkkuja jo tovin tässä: kirpparit ja erilaiset vaateliikkeet koluttu perusteellisesti.
Specseillä korkea vyötärö, tosikapeet lahkeet, hyvä määrä stretsiä ja jonkinlaiset taskut ei paljon vaihtoehtoja jäänyt.

Mimmien puolelta järjestään käynyt etsimässä ja nyt löysin nämä ja vielä 20% alennuksella!

Saa nährä miten kestävät, mutta pirun mukavat ovat päällä. Perus-commuterit pikkasen liian väljiä olleet omaan makuun.

EDIT: ja ei hävetä mimmien farkut.

Mä käytin tyttöjen Dieseleitä ties kuinka monta vuotta, mutta sitten menivät lisäämään kyseiseen malliin turhan paljon koristekikkailuja. Mulla vaan ihan eri vaatimukset, enkä todellakaan fillarikäyttöön niitä koskaan ostanut.

Joo, ei noissakaan timantteja ja hörhelöitä sentään oo.
Mut jotenkin pidän itse pyöräilystä tyköistuvilla housuilla. Ja ei kovin kalliit ollu, jos nyt kestävät.

Mutta tuntuu siltä, että nuo erikoispyöräilybyysat, jotka on myös usein erikoiskalliita, ei aina välttämättä oo niin hyviä ja kestäviäkään.