Vaatteet

Itsellä on ollut toi XXL käytössä jokusen tovin. Mulle (186/90) toi on kyl isohko, mut mä joudunkin ostelee vaateita pitkän selän ehdoilla.

Joo XXL oli mulle sopiva niin hupparissa kuin aluspaidassakin

tnts - 9:34, 5.12.2013 » Joo XXL oli mulle sopiva niin hupparissa kuin aluspaidassakin
Itellä toi huppari L:nä, ja melkein vois olla yks koko isompi.. Sanosin et pikku-antille XL on liian pieni...

Cool! Hyvä tietää! Nää on kyllä kryptisiä nää kokojutut, kun mun töissä käyttämäni kauluspaidat on 40/M, valtaosa muista vaatteista L ja tää sit XXL. :smiley: Mut hienoa saada neuvoja, nyt voi vähän keveämmin mielin tilata…

Joo, ja merino sit kutistuu pesussa. Ja paljonko, riippuu lämpötilasta. Et isosta saa pienemmän, mut omalla vastuulla, toki…

Minulla on tuosta käytössä koko M. Strategiset mitat 189/80, enkä isompaa ottaisi.

Pitääkin tilata toinen kun noita taas saa, lyömätön vaate tuohon hintaan.

Kellään käytössä Raphan Pro Team -takkia. Oon revetä liitoksistani kun tipun S:n ja M:n väliin, tekis mieli kokeilla ennen tilaamista. Ja just loppu S oranssista väristä… Kai tähän vois kaikki Raphan jersey/takkimiehet heittää omat kiristyskontribuutionsa? Pelkästään lenkeille, ei tarvi olla poseystävällinen.

En kyseistä rotsia omista mutta oon myös tuumaillut kyseisen takin ostoa. On google-tutkiskelun perusteella TOdella race-fit.

e: toisin sanoen itselleni ottaisin M ja L välillä L:än.

Mun puolesta saakin olla racefitti, mutta alle pitäis kuitenkin jotain mahtua. Voisko joku ottaa erän Raphaa LBS:ään jotta vois kokeilla ja tilata kympin halvemmalla netistä. Ai ei tää ookaan sukkisfoorumi. He he. M vois olla mun koko mutta mun rintakehän mitta on 4cm vähemmän kuin M:n suosituksessa… Hnngh.

kid_scientifik - 15:42, 29.11.2013 » kysytääs josko jollain olis kokemusta raphan talvibibsoneista - deep vs. normal? tulossa lenkkikäyttöön ympäri (suomen) talven. riittäisköhän perustalvimalli vai vaatiiko syväversion? mitenköhän kokojen kanssa? kesäisemmät 3/4-versiot on ällät ja mieluummin naftit kuin reilut. onkohan noissa päälletulevissa toppauksettomissa otettu tuollainen käyttö suoraan huomioon kokomerkinnöissä vai pitääkö ottaa kokoa isommat? jos joku tietäis edes jotain, niin ois aika kiva.
winter tights vedetty bibsien ylle ja tuntuu kireältä mutta sopivalta. valitsin koon M joka on leveyden puolesta hyvä mutta myös pituus riittävä. tuli vasta tänään et jos keskiviikkona asiasta enemmän..
accro - 11:55, 5.12.2013 » Kellään käytössä Raphan Pro Team -takkia. Oon revetä liitoksistani kun tipun S:n ja M:n väliin, tekis mieli kokeilla ennen tilaamista. Ja just loppu S oranssista väristä... Kai tähän vois kaikki Raphan jersey/takkimiehet heittää omat kiristyskontribuutionsa? Pelkästään lenkeille, ei tarvi olla poseystävällinen.
Pro Team Jacketin L-koko on selkeästi tiukemmin istuva ja edestä lyhyempi kuin L-koon Classic- tai Country Jersey. Hihapituutta on kuitenkin aika mukavasti. Ottaisin saman koon kuin muistakin Raphan tuotteista, jos tight race fit on siis se mitä haluaa.
kid_scientifik - 15:42, 29.11.2013 » kysytääs josko jollain olis kokemusta raphan talvibibsoneista - deep vs. normal? tulossa lenkkikäyttöön ympäri (suomen) talven. riittäisköhän perustalvimalli vai vaatiiko syväversion? mitenköhän kokojen kanssa? kesäisemmät 3/4-versiot on ällät ja mieluummin naftit kuin reilut. onkohan noissa päälletulevissa toppauksettomissa otettu tuollainen käyttö suoraan huomioon kokomerkinnöissä vai pitääkö ottaa kokoa isommat? jos joku tietäis edes jotain, niin ois aika kiva.
Deep winterit eivät ole niin venyvät kuin Classic winterit, tuulenpitävistä etupaneeleista johtuen. Farkut mulla 34, Classicit L, Deepeistä ottaisin XL. Oikeaan talviajoon suosittelen kuitenkin [Pearl Izumi Elite Amfib bibtightsejä](http://www.competitivecyclist.com/pearl-izumi-amfib-bib-tight-mens), siedettävä ulkonäkö ja ovat aivan eri planeetalta lämpimyyden ja tuulensuojauksen suhteen kuin Raphan Deep Winterit. Gorenkin talvibibsit on paremmat. Talvibibsit on heikoin lenkki Raphan mallistossa IMO, mut mitäs ne talvesta siellä tietäisikään.

Kiitos cog. Ohuet kerrokset alla on varmaan ainoa mahis ton takin kanssa. S:ssä on vaan ikävän tiukan oloinen kaula-aukko. Ehkä mä vaan tilaan ja itken sitten.

Talvibibseistä: harvat merkit tekee talvibibsejä Suomen talveen. Tuulikalvot puuttuu sieltä mihin pakkastuuli todellakin iskee ja muutenkin tuntuu, ettei alle nollan kannata enää lähteä koettamaan. Amfibit on ostoslistalla, hiplailun perusteella ne todella suojaa eikä vaan peitä.

tnts - 22:39, 27.11.2013 »
pikku-antti - 22:29, 27.11.2013 »
tnts - 22:17, 27.11.2013 » [img}softshelltakki.jpg
Kiinnostaa. Kerro sit toki millanen on?
http://www.evanscycles.com/product_image/image/81d/15a/21a/73681/large/endura-urban-soft-shell-jacket.jpg Kyseessä on siis [Endura Urban Softshell](http://www.evanscycles.com/products/endura/urban-soft-shell-jacket-ec037561), joita tuli just Fillarikellariin lisää. Ensi tuntuma on kyllä hyvä ja takki on varsinkin mulle varsin slim fit, mut noille kepimmille normaali. Tänään hain takin just ennen älläreitä ja ajoin kisan se päällä 5°C:ssa alla vain On-Onen 160g merino base layer. Seisoskellessa startissa tuli vähän vilpoinen, mut ajossa tuntui kyllä tosi passelilta tähän keliin. Oikeastaan vastaa hyvin vanhaa anttilan softshelliäni, mut leikkaus on pyöräilyspesifimpi pitkällä pyrstöllä ja matalammalla etusella. Hihat on varsin tiukat, joten bodarit älkää vaivautuko. Hihansuissa ei ole kiristyksiä, mut meillä on jo kahteen vastaavaan takkiin ommeltu jälkiasennusresorit ranteita suojaamaan.
Pitää jatkaa arvioo, kun tänään pari asiaa ärsytti. Hihat on niin tiukat, että kahdella 200g-merinolla ja meitsin naruilla meni niin tiukaksi, et -7°C kuiva pakkasilma puhalsi suoraan luihin, kun ilmaa ei oikein jäänyt väliin. Toisekseen korkea kaulus kun oli ylös asti kiinni ja kaulaa suojaamassa painoi ärsyttävästi leukaan, jos luiskahti alas.

e: eilen hihansuihin laitettiin 10 cm resorit, jotka suojaa hyvin ranteet. talvihanskoja ei tartte kiristää tarralla, kun hihansuu menee niin hyvin hanskan varteen nyt.

Mites tollaset anorakit toimii ajossa? Hyvin? Entä onko paksumpaa ikävä pukea päälle?
Mistä hyvä hyvään hintaan?

http://www.2trendy.dk/images/dickies-142-kirk-camouflage-939-profil.jpg
Dickies Kirk, 80€ ei tunnu pahalta, uhka vai mahdollisuus?

E:Iso kuva, etsin pienemmän…kolmas kerta toden sanoi.

kaikki takit joiden hihat ei toimi yksiin kaikenlaisten hanskojen kanssa vakiona pitäis kieltää.

SWRVEn milwaykee kiinnostaisi. Mites noiden koot? Onko koossa odotettavissa yllätystä normaalisti ostettujen paitojen/takkien suhteen. Äijällä kokoa 170/74, eikä hirveitä tykkejä. Entäs housut…normaalilla farkkukoolla vai suuntaan vai toiseen?

Nim. vaatekaapin uudistus

^Ite oon 175/~70 ja M-kokoinen Milwaukee. Pituus täydellinen ja tilavuuden puolesta alle mahtuu kerroksia olematta säkki. Housut menee farkkukoolla mutta kyllä ne vähän tilavammilta tuntuu kuin saman koon commuterit, esim.

dpstyles - 17:00, 12.12.2013 » SWRVEn milwaykee kiinnostaisi. Mites noiden koot? Onko koossa odotettavissa yllätystä normaalisti ostettujen paitojen/takkien suhteen. Äijällä kokoa 170/74, eikä hirveitä tykkejä. Entäs housut....normaalilla farkkukoolla vai suuntaan vai toiseen? Nim. vaatekaapin uudistus
No, Swrven pöksyt ainakin on mun mielestä tru to size. Mulla on muutamat, koska oon todennut passeleiks, eli: skinny fit 3/4's (knickers) cottons W32" winter softshell trousers W33/L34" (olis pitäny varmaan tilaa 36" lahkeella silloin joskus, kun kuitenkin jouduin lahkeita jatkamaan sen tuuman mitä niissä oli varaa) lightweight WWR 3/4's shorts W32" mid weight WWR trousers W32/L36"

Mutta: mahtuvuuteen vaikuttaa myös se, että noissa kahdessa ensimmäisessä vyötärö joustaa jnk verran (edellisessä koska stretchii, ja jälkimmäiset koska softshelliä). Sen sijaan noi kahdet jälkimmäiset ei jousta vyötäröltä: niissä on vyötärön kohdalle ommeltu (vahvikkeeks?) jotain joustamatonta kangasta. Lahkeet…no, mun reidet on jotain 57 cm max ni ei oo ongelmaa. Lahkeensuut vois noissa olla inan kapeemmatkin.

Kiitokset. Kyllä mä luulen et olen S miehiä tämänkin suhteen. Lähetellään sit takaisin jos ei natsaakaan. Alwaysridingilla tää vissiin oli helppoakin.