Lahen Nousut & Tuho Lauantaina 9.6

onko yöpaikkaa tarjolla

Mun yksiöön ei kovin montaa mahdu mutta kyllähän sopu sijaa antaa, pyörät partsille ja sillee.
Siinä vieressä on Launeen perhepuisto missä randoiluyöpyminenkin onnistuu ja mun luo pääsee suihQ&kack jos ei kaikki halukkaat mahdu sisään asti nukkumaan.

Parvekkeelle pyörät ja turkulaiset.

kolme pehmeää alustaa tarjolla idyllisessä Puu-Paavolassa (lue: keskustassa) mikäli tarvetta. ei partsia mutta pyörät mahtunee sisään

Käyn tossa vkl aikana ottamassa osotteet ja vähän dataa ylös mäistä niin voitte sitten spekuttaa millä välityksellä kannattaa lähteä, jos semmonen arpominen on ollut mielessä.

Eliccäs, päivitellään nyt sen verran että mäkiä olis nyt neljä kiikarissa.
Kärpäsenmäki (Hämeenlinnantie Läntisen hautausmaan kohdille asti) ei oo jyrkkä mutta 1km pituinen, joka aamu loputtomalta tuntuva mukava nousu.
Kankaankatu joka nousee samaiselle hautausmaalle mutta toisesta suunnasta on vaan ~300m mutta nousua saman verran joten: jyrkkä.
Lahden ghetto elikkäs Liipola. (Päivitän myähemmin)
Männistönrinteenkatu ~600m tasasen tappavaa kiemuraa

Hirveesti ei oo kuulunut onko tulijoita että Tommi varmaan ajaa nää yksin :smiley: Jos tiedät olevasi tulossa, laita jotain infoa niin tiedän sit ihmetellä safkoja :slight_smile:

Ajetaaks nää aika-ajona?
Alustava hep, riippuen vähän remontista ja sukulaisista.

Riippuen osallistuja määrästä mut esim kolmen kuskin lähdöillä, voittaja finaaliin.
Saa vähän kirittää sit :slight_smile:

Tää ois kyllä kiinnostava häppeninki, mutta ei millään saa sumplittua aikataulua niin että ehtis, ku pitää melkeen samaan aikaan olla aivan muualla.
Vähän olisin odottanut kiveriönkatua jommastakummasta suunnasta tai sitten ei niin jyrkkää, mutta yllättävän hajottavaa jännittävillä tuuli- ja ääniolosuhteilla siunattua tunnelikatua listalle.

Toivottavasti näistä saadaan tuloksia näkyville, niin voi käydä sitten kokeilemassa toiste itsekseen olisiko reisi riittänyt yhtään mihinkään.

Alunperin teema ajatuksissani oli nimenomaan ajattaa ne ärsyttävimmät mäen joita itekkin oon joutunut sahaamaan ja tähän ois kuulunut mun edellinen kotiosote Kiveriönkatu. Se on kuitenkin melko vilkkaasti liikennöity ja 50m välein on talo jonka pihasta on auton keula edessä niin noi muut vaihtoehdot tuntu turvallisuuden näkökulmasta paremmilta. Ja se on myös toidella puolella kaupunkia näihin muihin nähden niin tein yksinkertasemman reitin. Mut kyllä se jossain vaiheessa vielä tulee kuvioihin mukaan jos kiinnostusta löytyy :slight_smile: Toivottavasti pääset toisella kertaa sit!

Juuh voisin ny ilmottautua mutten sitovasti.

Tulossa ollaan todellaki. Jos kuski pysyy kasassa vielä muutaman työpäivän verran. Toivon myöskin henkilön: … osallistumista ja varaan paikan yhteislähtöön

perjantaina ois legendaarinen duunipaikan fikseillä hesasta lahteen, pitäsköhän jäädä kokemaan tälläinen lauantaiks

En jaksanut google mapseista lahden jokaista katua googlata, enkä tosin tiedä onko miten paha verrattuna muihin, mut helsinki-mäntyharju - välille osuu siinä 140 tietä mukaillen aika helvetin kovaa menevä alamäki, joka varmaan ylämäkenä on myös helvetin raaka. Oli miten oli, jo sen perusteella ja ottaen huomioon, etten juurikaan ole ajanut lahden mäkiä kuin alaspäin, hapottaa osallistujien puolesta jo valmiiksi.

mun pitäs olla heti 19 jälkee hesalassa, en varmaa kerkee näihin kekkereihin :–(

ensson - 9:07, 6.6.2018 » Eliccäs, päivitellään nyt sen verran että mäkiä olis nyt neljä kiikarissa. Kärpäsenmäki (Hämeenlinnantie Läntisen hautausmaan kohdille asti) ei oo jyrkkä mutta 1km pituinen, joka aamu loputtomalta tuntuva mukava nousu....
Meneekö tämä vanhan raviradan/bmx-radan ohi? Se ainakin on niinkin loivaksi mäeksi harvinaisen ..ttumainen.
kmw - 13:23, 6.6.2018 »
ensson - 9:07, 6.6.2018 » Eliccäs, päivitellään nyt sen verran että mäkiä olis nyt neljä kiikarissa. Kärpäsenmäki (Hämeenlinnantie Läntisen hautausmaan kohdille asti) ei oo jyrkkä mutta 1km pituinen, joka aamu loputtomalta tuntuva mukava nousu....
Meneekö tämä vanhan raviradan/bmx-radan ohi? Se ainakin on niinkin loivaksi mäeksi harvinaisen ..ttumainen.
Juurikin tämä mäki. Ite oon siitä nyt töihin ajanut reilu 4v joten mielelläni esittelen sitä muillekkin.

Pikkasen muutoksia, laitoin kokoontumisen klo 13 Launeen perhepuistoon mutta jos junalla tulette niin ilmotatte vaan niin odotellaan. Yritetään klo14 olla Liipolassa ekaa starttia alottamassa. Päivitän himassa alotuspostaukseen karttalinkkiä jne mut alustavasti tähän etten unohda:
Autolla saapuvat löytävät parkkipaikan Launeen minigolf radan vierestä ja junalla tulevat laskettelevat 4min mäkeä alas. Paikalliset kömpivät mistä kömpivätkään.

li-sam - 13:19, 6.6.2018 » mun pitäs olla heti 19 jälkee hesalassa, en varmaa kerkee näihin kekkereihin :--(
Jos kahdelta startataan niin saattasit ehtiäkkin. Mut paha sanoo kuin monta lähtöä per mäki on :D Säästellään ne ruoka- ja kaljahommad enemmänki kisan jälkeen et hyvällä säkällä kerkeisit reidet punasena junaan.
eetum - 13:01, 6.6.2018 » perjantaina ois legendaarinen duunipaikan fikseillä hesasta lahteen, pitäsköhän jäädä kokemaan tälläinen lauantaiks
Kyllä mä sanosin et pitäs