Pyöräpooloa Helsingissä

Tänään jo 17:30! Tulee pimee jo sen verran aikaisin että alotellaankin ajoissa.

Aurinkoinen päivä tiedossa, joten pooloa pelataan. Osa saapuu vasta klo. 13, joten hyvin ehtii vielä valmistautua.

Huomenna (21.4.) alkaa poolokausi. Samoilla vakiovuoroilla mennään tästä eteenpäin kohti poolokesää 2019.

Uudet lajista kiinnostuneet erittäin lämpimästi tervetulleita! Paikalle löytää aloitusviestissä olevan karttalinkin avulla. Pyöriä ja mailoja saa lainata.

Nähdään huomenna!

Tänään iltasella pooloja jälleen, tulkaahan sankoin joukoin paikalle kaikki hupsukat <3

Tänään kausi auki Pasilan häkillä noin 18.30 alkaen, tervetuloa!

Helsingistä on pallot loppu, niin tilataas vähän lisää Roger BikePololta. Jos tarvitset lapoja, varsia tai muuta tarviketta, niin laitetaan samaan tilaukseen ja jaetaan postikulut. Tilaus lähtee viikon päästä sunnuntaina (19.7.).

Allekirjoittanut järkkää tilauksen, joten laita yksityisviestillä tarkat tiedot siitä mitä tarvitset. Maksuohjeet ja loppusummat tulee myöhemmin. Noudot kätevimmin häkiltä pelien yhteydessä.

Tänään taas! Ei pitäis enää sataa.

Onko kellään Hesoissa (tai koska muutkin varmaan tämän lukee, niin muualla), niin poolomailaa varten kovetettua muoviputkea? Kaikki muu löytyy paitsi sitä hiton putkea.

Pasilan pyöräpajalla on vanhoja mailoja siellä pienessä sivuhuoneessa (vasemmalla suoraan sisäänkäynnin jälkeen) sieltä voi hakea vaikka koko mailan

Kiitti vinkistä!

1 Like

Hellou! Näillä näkymin sunnuntaina pooloa keskuspuiston häkillä klo 14 —> mailoja ja palloja löytyy, alkuun pääsee millä pyörällä tahansa. Koitetaan saada pikkupelit aikaseksi ja pitää hauska iltapäivä! :+1:

4 Likes

Tänään taas klo 19:00 viimeistään alotellaan. Mailoja ja palloja löytyy!

1 Like

Kiitos peleistä kaikille! Oli superhauskaa, uusia pelaajia, ja kaunis kesäsää. Koitetaahan saada taas pelit aikaseks, @artpow:ille voi laittaa viestiä. Hän on parempi näissä kirjoittelu asioissa :v:

3 Likes

Ihanaa, että Helsingissäkin saa tätä herkkua ja iloittelua!

Love poolo!

6 Likes

Tänään taas pelaillaan 19:00—>

1 Like

Huomenna perjantaina juhannus pelailua klo 18 eteenpäin →

1 Like

Huomenna tiistaina olisi aikomus taas pelailla klo 18->

1 Like

Tänään klo 18 pelataan jälleen, tervetuloa kiinnostuneet, uudet ja kaikki!

Viime sunnuntaina päästiin kuuden pelaajan voimin pelaamaan keskuspuiston häkillä!

Huomenna tiistaina pelaillaan taas klo 18.30 eteenpäin. Kaikki kiinnostuneet on tervetulleita kokeilemaan ja fiilistelemään! Välineitä pyöristä mailoihin saa lainata, joten et tarvitse mukaasi mitään välineitä.

Jos paikka ei ole tuttu, niin voidaan tavata kuuden aikoihin pyöräpajan edessä ja lähteä siitä yhdessä. Kenttä on pajaa lähellä.

6 Likes

Huomenna sunnuntaina pelailua häkillä klo 12 eteenpäin. Siirtymä kentälle pyöräpajalta siinä klo 12 pintaan. Pyöriä ja välineitä pääsee kokeilemaan. Myös omalla pyörällä kikkailu on tietty mahdollista. Tuu hengailemaan, tiirailemaan ja ehkä jopa pelailemaan meidän kanssa! Ensikertalais- ja aloittelijaystävälliset meiningit.

1 Like