P: "Isä, minä haluan kiinteävälitteisen pyörän"

Ei noita penskoja voi laittaa kasaamaan pyöriä jo pelkästään siitä että on turvallisempaa ja edullisempaa tehdä nuo itse. Toki kaikkea ketjujen pesemistä, “tuo sitä, anna tuo” on ihan kivaa tekemistä lapsellekin. Ja mitä tuohon kulupuoleen tulee niin osallistuu sitten tekemällä kaikkea extrahommaa varsinkin näin kesällä.

Harrastushan tämä on ja ihan kiva että tuo sankari tykkää näistä pyöristä.

^

…ja tehty.

Ps. Kyllä mä aina muistutan hankintoja kinutessa, että “onhan sulla omaakin rahaa, mitä hammaskeiju on tuonu”… Jotenki tuntuu, että menny rahan arvo hiukan perille jo ekaluokkalaiselle, eikä oo tarvinnu uutta barbia ostaa edes joka vuos synttärilahjaks :slight_smile:

Hyvin oot karzan nyt ketjun ytimessä.

Todella mainio pyörä.

ite oisin kyllä mieltä että jos junioria kiinnostaa joku millä tahansa kriteerillä järkevä harrastaminen niin se on todennäköisesti kuitenkin se halvin vaihtoehto.

Eiköhän se laittaminen tuu tutuksi sitten pyörän ylläpidon merkeissä, kasaamisesta aloittaminen vähän iso pala. Aika usein on tällä foorumilla suositeltu aikuisillekin kompliitista aloittamista, niin “pääsee ajamaan” eikä “turhaudu kasaamisen venyessä”.

Itse kieli tukevasti poskessa kritisoisin sitä, että kun fiksiä pyytää, niin sinkulan saa :slight_smile:

RTZ - 10:41, 20.6.2017 » Eiköhän se laittaminen tuu tutuksi sitten pyörän ylläpidon merkeissä, kasaamisesta aloittaminen vähän iso pala. Aika usein on tällä foorumilla suositeltu aikuisillekin kompliitista aloittamista, niin "pääsee ajamaan" eikä "turhaudu kasaamisen venyessä". Itse kieli tukevasti poskessa kritisoisin sitä, että kun fiksiä pyytää, niin sinkulan saa :)
Juu :-). Sovittiin että ajaa pyörää vähän tutuksi ja vaihdetaan sitten kiinteäksi, eli varmaan viikon päästä :D

Tämä on hyvä juttu :slight_smile:

Tangonpäätytulpat. Hyvä meno!

http://www.classiclightweights.co.uk/builders/shrubb-vines-builders.html

spacer - 1:35, 21.6.2017 »
"Isä, minä haluankin härkästä palpaa tiäksää? Lyhyt perä ja jäykkä ahead eikä mikään böijjaava quillipaska also crabonforkki (low rake) ja nämä polkimet vois vaihtaa mash approved ataceihin.

Niijoo ja jos oot menossa käymää motonetis niin
tota skidasin gatorin kankaalle"

Ruhaha

Ja bönth… siis limupussi tankoon + voinx jäädä HOYOLLE yöks?

:----D

Nyt saatiin tyttö samalle tontille pyörän kanssa ja tehtiin viime viilaukset, kuten vapari mäkeen ja kiinteä tilalle. Eipä tuo moittinut. Lisäsin muutaman kuvan samalla ekaan postaukseen.

Näyttää vähän lyhkäseltä kuskilleen?

no ei kyl näytä vaa just sopivalta. hauskaa. paljonx kuskilla pituutta?

Penkki jäi vähän eteen, joka pitää korjata.

Kuskilla mittaa sellaiset 150cm.

Kunnon meno. Meno kunnon.