Jopo

Oisko kellään ylimääräisenä vanhaa ketjusuojusta? Sitä kulmikkaan mallista.

Entä löytyykö keltään ylimääräisiä 22" Jopon lokasuojia tai onko jollain kokemusta isompien “mummislokareiden” leikkelystä ja ja taivuttelusta?

Tahi Tampereelta 22" Jopon etukiekkoa. Santtua joskus ahdistelin sen varastossa lojuvasta kyseisestä, muttei näitä Helsingin reissuja näköjään liian tiuhaan tuu.

Olisin kiitollinen tiedosta, joka johtaisi Jopon alkuperäisen kumilistan tai vastaavan löytämiseen. Kyseessä siis se kuminen tiiviste joka kiinnitetään viistoputken yläpuolelle.

Tuohon minijopoon pitäisi löytää myös alkuperäinen tai sen oloinen ketjusuoja. Voi olla hankalampi operaatio ellen sitten itse väännä sitä pellistä.

Mul on yks sellanen kumisuoja ylimääräsenä. Tervetuloo hakemaan poies.

http://personal.inet.fi/koti/kotikoti/jopodrop.jpg

Mua jotenkin myös pervosti kiihottaa ajatus isojoposta aerrospoukeilla ja täysillä hiilariosilla. Sillä joku torstai velolle ajamaan niiden cch reisihirmujen sekaan.

Tietääkö joku mistä saa Jopoon ulko-(harmaa) ja sisäkumeja? Oon kierrellyt ympäri Espoota ilman menestystä. Sellon pyörässä oli yksi(1) sisäkumi, ei muuta… Mielellään Tapiola-Leppävaara-Helsingin keskusta-akselilla
Alkaa nakertaa kun on hienot ilmat ja fixistä puuttuu takakiekko ja joposta kumit.
Vai otanko törkeesti naapurin pyörästä :stuck_out_tongue:

Kiitos :slight_smile:

Edit: 22"

negaatio - 10:36, 18.5.2010 » Mua jotenkin myös pervosti kiihottaa ajatus isojoposta aerrospoukeilla ja täysillä hiilariosilla. Sillä joku torstai velolle ajamaan niiden cch reisihirmujen sekaan.
Graeme Obreen tapaan?

http://www.pedrodelgado.com/perico/consejos/bicicleta/Graeme_Obree.jpg

IsoJopo

Noit harmaita kumeja ei saa tilattua tällä hetkellä johtuen nokian renkaiden yrityssaneerauksesta. “Tulee jos tulee vielä joskus.” Sisureiks menee ihan perus 22 tuumaset.

Leonard - 15:42, 18.5.2010 » Tietääkö joku mistä saa Jopoon ulko-(harmaa) ja sisäkumeja? Oon kierrellyt ympäri Espoota ilman menestystä. Sellon pyörässä oli yksi(1) sisäkumi, ei muuta... Mielellään Tapiola-Leppävaara-Helsingin keskusta-akselilla Alkaa nakertaa kun on hienot ilmat ja fixistä puuttuu takakiekko ja joposta kumit. Vai otanko törkeesti naapurin pyörästä :P Kiitos :) Edit: 22"
[Motonetistä.](http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=38-2108)

Ei Helkama Jopo, mutta Pojo kuitenkin.

http://img707.imageshack.us/img707/4232/18052010064.jpg

Itse ostin nämä kumit Motonetistä. Oli halpaa… Sisureita löytyy myös.

Edit. pitäsköhän lukee noita muidenkin vastauksia ennen kun alkaa päteen.

Noniin ja poniprojekti senkun edistyy (kiitos kalle haka-avaimen lainasta). Nyt vaan iski sellanen ongelma että millä helvetillä saan kammet pujotettua ulos keskiöstä? Sheldon yms. muut netissä olevat resurssit eivät myöskään antaneet mitään ratkaisua joten nyt joutuu kysymään täältä jos joku vois vähän valottaa.

Ongelma on siis se että kammet pitäis pujottaa ulos keskiöstä muutta reikä josta sen pitäisi mahtua on sen verran pieni etten saa kampia “käännettyä” just niin paljon että saisin pujotettua ne ulos sieltä. Tässäpä kuva joka toivottavasti selventäisi tilannetta.

http://dl.dropbox.com/u/425760/pyora/1-pc-kampi-tunturi-poni.jpg

Tuksu auta mua!

Sun pitää irroittaa keskiön kupit ensin. Ne on joko kierteellä tai prässättynä kiinni.

Jepa, aika hyvin ovat ruostuneet kiinni :expressionless:

Jopoissa noi on kierteillä kiinni. Jos ne on prässätty niin sit pitäs kyl pujottamalla lähtee.

Ite oon yhen prässätyn purkanu osiks ja onnistunu vieläpä kokoamisessa. Ja ei, ainakaan kaikista prässätyistä ei mee pujottamalla läpi

Näkyykö kuppien ulkoreunassa mitään pientäkään koloa? Jos näkyy, on kierteet.

Tuurna, vasara, lämpöä ja kärsivällisyyttä.

Ne molemmat kupit aukee ns. taaksepäin polkemisen suuntaan.

-Olli

Kilkuttelin tuossa paria Ponia paloiksi ja tuli kysymys:
millä tuon ohjainlaakerin saa auki, pyöreä osa jossa kolot kyljessä. Ei siis tasaisia kohtia kiintoavaimelle/jakarille. Haka-avaimella en saa kunnon otetta noista koloista. Kemikaalia on tuutattu kierteitä avaamaan. Onko tuohon joku oma työkalunsa? Jollakulla Turussa lainata? : )

Itseasiassa toinenkin kysymys, sama kuin matu187:lla tuossa yllä. Ei lähde kampi ulos, mutta ei löydy koloja kupin naputtamiseen. Eikös noissa jopoponikombeissa pitäisi olla kierteiset kupit? Jos on prässätyt kupit, ei oikein ole tilaa kuppien takomiseen ulos. Prässikuppisia olen ennenkin purkanut, mutta niistä on saanut kammet irti irroittamatta kuppeja.

Torniossa Torikadun ja Satamakadun kulmassa on näyteikkunassa kaupan yksi valkoinen Kuntojopo.