P: Uuvatti2

800$ + toimitus. Siihen sitten toki couplerit lisäksi. Ennen hyvinä aikoina oli noin 600$ rungot.

Morjens. crysmileemoji

scphnt - 10:19, 10.11.2016 » 800$ + toimitus. Siihen sitten toki couplerit lisäksi. Ennen hyvinä aikoina oli noin 600$ rungot.
Jos jälki on hyvää ja ulos tulee tasalaatusia raameja niin ei ole kyllä ollenkaan hinnalla pilattu tämä.

Projektissa kiinakuitu kohtaa kiinatitsun, toki on myös make America great again osaa Enven, Kingin ja Thomsonin muodossa.

Vertailuksi vielä Tritonin ja Wittsonin hinnat vastaavalle rungolle: 2250€ ja 3489€.

titaani tilaamissormeni tärisee

siisti proju! eteenpäin on tultu 1.0:sta

Kiva seurata prokkista ja ti on upea materiaali, vaikka olenkin jäävi sitä sanomaan. Mitä titskua waltly muuten käyttää?

Mitä muiden valmistajien hintoihin tulee, niin webissä olevat numerot eivät kerro koko totuutta. Kysyn Wittsonilta runkoa ja sain sovittua hinnaksi 1500€+omakustanteiset sliderit/dropit ym.

artpow - 14:05, 10.11.2016 » Kiva seurata prokkista ja ti on upea materiaali, vaikka olenkin jäävi sitä sanomaan. Mitä titskua waltly muuten käyttää? Mitä muiden valmistajien hintoihin tulee, niin webissä olevat numerot eivät kerro koko totuutta. Kysyn Wittsonilta runkoa ja sain sovittua hinnaksi 1500€+omakustanteiset sliderit/dropit ym.
Ainakin vallun sivuilla lukee seuraavanlaisesti: "All of our tubing is seamless 3Al-2.5V titanium alloy, the best suited for bicycle frames. Main tubes are available straight gauge or double butted, with round or hydroformed shaped cross sections."

Tuo wittsonin hinta oli ihan sähköpostilla kysytty tarjous, ehkä hommista ei ollut puutetta.
Oman runkoni putket on tuota streittii, koska oon lukenu ettei buttedista oo niin hyötyy titskussa ja waltlykin sitä mieluummin käyttää.

Mihin olit ajatellut kiinakuitua käyttää? Tyylikäs projekti!

Siisti projekti mutta vaikea lukita olettaen että ryövärillä on putkitongit mukana.

Eh, ei se satulaputkesta mihinkään lähde.

Lähtee vaan puolet.

Tohon ku ois pyytäny eteen hitsatuksi sellasen siiven ku rossinissaki ja siihen reikä ni ois voinu heittää vaijerin siitä läpi U lukolle.

hotstuff

Kiinakuituu on kiekoissa ja satulassa (SLR titaaniversio odottaa uuvatti ykkösessä vaihtoa jos en tykkää).

Toki jos rupeis hassuttelee niin kiinakuituu löytyis myös satulatolpan kiristimen ja 25.4 tangon muodossa. Siihen vielä Factory 5 kammet latticen kanssa ja alibabasta kuitustemmi + satulatolppa niin oltais jo hyvissä lähtökohdissa.

josbanse - 17:42, 10.11.2016 » Tohon ku ois pyytäny eteen hitsatuksi sellasen siiven ku rossinissaki ja siihen reikä ni ois voinu heittää vaijerin siitä läpi U lukolle.
Luin tän pari kertaa että mitä vittua nyt taas ja sit tajusin. Nyt naureskelen :D

Onks tää kasassa jo?

Onhan se.

Aikaa meni vähän kun piti tilata Extreme fluoroa englannista, ettei kierteet jämähdä couplereista. Eilen sain ketjun postissa, niin saattoi laittaa lopullisesti kasaan. Tilasin myös Orlolta keulan isommalla rengastilalla, niin saa talveksi eteen dynamon, levyjarrut ja 47mm nastat.

6.38kg tuossa kokoonpanossa. Painoa voisi pudotella kevyemmillä polkimilla, keulalla ja vaihtamalla nuo 32mm Paselat 28mm Conteihin.

Kerrassaan mainio!

Oho, mitenkäs oonkaan missaanut tämän projektin aiemmin. Mahtava laitos, meneekö tuo sinne perusmatkalaukkuun tai sen mittoihin nyt?