Firewatch - yleinen retki-twitter

Raatteen tie tykitetty täysii päästä päähän että ehdin portille lounaalle. Oli muuten hyvä pätkä. Raatteen tielle pääsy sen sijaan oli todella rankkaa irtokivistä latupohjaa.

Kutostietä etelään. Hotelli Hanhi ja Simo Hovarin keskus fiilistelty. Muuten sama mesta kun viisitoista vuotta sitten, paitsi että armaadalta saadut mankelit oli maalattu rando-oransseiksi ja haravoihin nojailun sijasta legioonalaiset pelas pokemonia.

Oispa ollu pokemon legioona-aikaan, ois ainakin ollu aikaa pelata.

Wow, olitko legioonassa (ja kuinka pitkään)? Salut sille. Vaikutti nimittäin aika kiusaamiselta legioonalaisille kehitetty työ silloin kun itse olin tuolla.

eikö lapinjärvi = legioona?

Mun aikana (01-02) Lapinjärven sivarit jaettiin kolmeen porukkaan:

  1. vakisivarit, eli ne, joiden palveluspaikka on lappari (keittö- & toimistohenkilökunta, lääkäri, raksajehut ym.)
  2. koulutusjaksonsa suorittavat sivart, jotka lähtevät jakson loputtua tai paikan saatuaan muualle
  3. legioona, eli ne, jotka eivät saa palveluspaikkaa ja suorittavat palveluksensa lapinjärvellä muun puutteessa

Käsittääkseni legioonan hommat oli aika pitkälle näennäishommia, etteivät muka olisi siellä tyhjän panttina. Ajatus 12 kuukauden mittaisesta haravointijaksosta oli kyllä aika kova yllyke löytää joku muu mesta…

tutam - 22:14, 22.7.2016 » Mun aikana (01-02) Lapinjärven sivarit jaettiin kolmeen porukkaan: 1. vakisivarit, eli ne, joiden palveluspaikka on lappari (keittö- & toimistohenkilökunta, lääkäri, raksajehut ym.) 2. koulutusjaksonsa suorittavat sivart, jotka lähtevät jakson loputtua tai paikan saatuaan muualle 3. legioona, eli ne, jotka eivät saa palveluspaikkaa ja suorittavat palveluksensa lapinjärvellä muun puutteessa Käsittääkseni legioonan hommat oli aika pitkälle näennäishommia, etteivät muka olisi siellä tyhjän panttina. Ajatus 12 kuukauden mittaisesta haravointijaksosta oli kyllä aika kova yllyke löytää joku muu mesta...
Hmm, meitin aikaan kaikkia siellä olevia sanottiin legioonalaisiksi (tämä vuonna 2007). Tai sit mun muisti tekee totaaliset tepposet. Olihan se neljä viikkoakin siellä jo aikamoista peukalonpyörittelyä, onneks oli sentään läppäri millä pelata freeciviä.

Retkitwitter: Grindailin soraa naapurikunnan puolelle ja kävin nuotioilee laavulla, joka oli pykätty keskelle mettää joten siellä oli tuhat miljoonaa itikkaa.

mäkin muistan että legioona oli ne jotka jäi sinne… koulutus tyyppi sano ettei kannata jäädä, kaikista tulee alkkiksia tai narkkareita :slight_smile:

Oispa ollu läppäri tai ees älypuhelin kun itse olin lapinjärvellä. No tein musaa gameboyllä siinä olleella chiptunes softalla. Hyviä aikoja ne

Kävin poimimassa vatut puuron päälle, sit kaffia huiviin ja kohti suurta tuntematonta.

makko - 22:24, 22.7.2016 » Hmm, meitin aikaan kaikkia siellä olevia sanottiin legioonalaisiksi (tämä vuonna 2007). Tai sit mun muisti tekee totaaliset tepposet.
Veikkaisin, että Lapparin kaltaisessa paikassa slangi muuttuu tavallistakin nopeammin, koska vaihtuvuus on niin suurta. (Miten se meni, eikö saapumiseriä ole kaksi kuukaudessa?) En ihmettelisi, jos parissa vuodessa käsitteiden kuten "legioona" merkitys olisi muuttunut. Tai siis, kaikesta päätellen juuri niin on käynytkin, mikä on jännää. #sivariretkitwitter

Eilen palasin retkeltä ja tänään taas huvittaisi lähteä…

Globalisaatio nähty, eli thaimaalaisia marjanpoimijoita. Mustikoita on joten ehkä tulee hyvä reissu. Äsken kaksi koiraa juoksi pihasta perään, onneksi oli pieni alamäki siinä kohtaa.

Viikonlopun mikroseikkailusta kotiuduttu.
Tän vuoden yhdistetyt rando- ja bikepackingkilsat kilahti just yli kahden tonnin.

Vieläkö Nuuksiossa on tilaa?

Mökiltä mökille touring muutti luonnettaan, kun en malttanut pysähtyä leireilemään matkan varrelle. Heinävesi-Tuusniemi-Kaavi-Juankoski-Rautavaara-Sotkamo 268km. Nyt perillä sauna lämpiää ja olut maistuu.

Herääminen jossain Sipoossa. Eilen Tutamilta ostettu laavukangas testattu ja aivan hyväksi todettu. Samalla myös eka riippumatossa vietetty yö, olihan moinen jo vuosia kaapissa toimettomana odotellut. Pääsin eilen liikkeelle vasta kun satoi jo, mut kaikki män hyvin vaikka yöllisen rankkasateen uhka leijuikin forecan ennustuksissa. Kohta sumppia ja puuroa

Juniorin kanssa overnighterilla Nuuksiossa. Tilaa on.

https://www.instagram.com/p/BIdKFPMAAF2/media?size=l

Welho !!! Rajan pojat etsii sinua :slight_smile:

Welho oli kyl vihreällä pyörällä liikenteessä.

Odie - 9:49, 30.7.2016 » Welho oli kyl vihreällä pyörällä liikenteessä.
Joku viher-punasokea silminnäkijä :)