soma wolverine "adopts more modern standards"

jiima - 13:22, 28.10.2016 »
kyttyra - 12:36, 28.10.2016 » Konassa on ulkonäkö ja speksit aika kohdillaan joten ei tarvi sijoittaa kun 300 egua napadynamoon ja laite on valmis matkaan. Edit eikun hetki . Tossa taitaa olla 1 1/8 emäputki. Kaikki: pilalla :(
Pahoittelut päivän pilaamisesta. Oma ongelmani on, etten vielä näihin harrastusvuosiin ole saanut ajettua yhtäkään ohjainlaakeria hajalle. Jopa Surlyn paskeissa on kestänyt Cane Creekit moitteetta. Pahinta on, etten edes tiedä, onko emäputkea, saati ruotoa/yms rotsattu. Lienen ajanut väärin.
Noh, sekä napadynamon hinta- että 1 1/8 -emäputkikommmenttini olivat ironisia (viitaten tiettyjen käyttäjien suoranaiseen vihaan eriäitä ratkaisuja ja standardeja kohtaan).

Minulla ei ole mitään suoria emäputkia vastaan, parhaassa pyörässänikin on suora emäputki.

En myöskään oo saanut yhtään ohjainlaakeria paskaks, ja cane creekkejäkin mulla on/on ollut ainakin kolmessa pyörässä. Vain yhdessä tapered.

Onko kukaan onnistunut valjastamaan ahman potentiaalia siististi coolisti?

Oon odottanu et täältä löytyis jotain päräyttävää next level shittii mut on näkynyt lähinnä vaan jotain setämiesten hybridejä. Hukattua potentiaalia?

mitä tässä yhteydessä tarkoittaa

kaukomieli - 13:43, 28.10.2016 » siististi coolisti?
jos avaat vähän niin katotaan mitä löytyy

oma kasaukseni edustaa mielestäni vahvasti setäretkeily-järkimies-kategoriassa mutta on niitä räyheitä off road buildejakin netti täynnä.
tämä lanka taitaa olla yksi netin parhaita paikkoja bongailla erilaisia kokoonpanoja kultaisesta keskitiestä ääripäihin ja kaikkea siltä väliltä.

56 sivua pohdintaa ja kuvia

siis 55 sivua jäbän pohdintaa ja 1 kuvia

Must lisamin fiksiahma riisenillä oli sen verran potentiaalia tuhlaava, et ansaitsee siististi cool statuksen.

http://www.somafab.com/wp-content/uploads/2011/06/bside-colorado-trail-andrew-wracher-900.jpg

Tollasen kasaan jos kyllästyn randohassutteluun. Eikä noi maisematkaan liiaksi kiristä. Potentiaali todistettu jälleen.

No vaikka jotain hihnavetopotentiaalijuttuja ois kiva nähdä enemmän.

Tai en tiiä, ehkä mun odotukset on hypen takia nousseet hinnan lailla kovin korkealle.

Sen sijaan noissa teidän konissanne ja spessuissanne on rujosti slouppia ja unicrownit, mitäs vaihtoehtoja ne sitten muka ovat.

kaukomieli - 15:05, 28.10.2016 » No vaikka jotain hihnavetopotentiaalijuttuja ois kiva nähdä enemmän. Tai en tiiä, ehkä mun odotukset on hypen takia nousseet hinnan lailla kovin korkealle.
asiasta paremmin tietävät voisivat kertoa kuinka fiksua on speksata hihnavetoa reissulle vantaa-etelä-napa-vantaa ketjun sijasta mutta siis onhan hihnabuildeja sivuttu iha pari sivua sitten tässäkin langassa.

gooleta “soma wolverine belt drive” ja johan tulee hittejä.

EIkös noita hihnoja ole jengi ajellut poikki siinä missä ketjujakin - etenkin maastossa. Himalaya-retkelle laittaisin ihan ketjun.

Hihnassa osat vaan rarempia ja moninkertasesti kalliimpia, mikä toki on myös ihan siistiäkin jos semmosta arvostaa.

kyttyra - 12:36, 28.10.2016 » Edit eikun hetki . Tossa [Konassa] taitaa olla 1 1/8 emäputki.
Miten voi olla? Kaikki muut bulkkivalmistajathan ovat jo vuosia olleet vallitsevassa 44 mm emäputkistandardissa mukana.
Lumikko - 15:51, 28.10.2016 »
kyttyra - 12:36, 28.10.2016 » Edit eikun hetki . Tossa [Konassa] taitaa olla 1 1/8 emäputki.
Miten voi olla? Kaikki muut bulkkivalmistajathan ovat jo vuosia olleet vallitsevassa 44 mm emäputkistandardissa mukana.
ot:2015 normimallissa oli (ei ollu vielä ltd mallia), mutta tulivat järkiinsä. Kyseessä on kuitenkin touring/adventure pyörä...tosin toi ltd:n voimansiirto on vähän ristiriidassa.
FF - 15:38, 28.10.2016 » asiasta paremmin tietävät voisivat kertoa kuinka fiksua on speksata hihnavetoa reissulle vantaa-etelä-napa-vantaa ketjun sijasta
No jos tällä tielle lähdetään niin eikö maailmanvalloituspyörä kannattaisi speksata sen verran vakiintuneilla, jopa vanhahkoilla, standardeilla niin että varaosia vois mahdollisesti löytyä sit jostain syrjäseuduiltakin mihkä dhl ei kuljeta. Eli ei ehkä mitään tapered juttui tms. moderneja hömpötyksiä. (en edes tiedä ahman standardeista)

Jos itellä ois varaa ja tarvetta speksata ahma niin lähtisin ehkä hihnaveto/rohloff -kelkkaan.

Mut tossa hihnavetojutussa oli kans vähän sellanen taka-ajatus ettei tarvis kattella niin paljon vaihtajia.

Jatkakaa.

no siis näkeehän sen jo kuvista ettei ahmassa ole tapered-keulaa, mutta jos itse lähtisin tästä nyt etelä-navalle niin rohloff ois varmaan omakin valinta siihen. hihna taas ei tulisi kuuloonkaan juurikin siitä syystä että jos jokin menee vituiksi niin hihnavetoon liittyvien asioiden korvaaminen reissussa ois lienee aika hankalaa ellei mahdotonta.

niin ja siis rohlohan ei vaadi hihnavetoa, sitä voi käyttää ihan ketjullakin mikä lienee järkevintä sivistyksen ulkopuolella. :slight_smile:

FF - 19:41, 28.10.2016 » no siis näkeehän sen jo kuvista ettei ahmassa ole tapered-keulaa, mutta jos itse lähtisin tästä nyt etelä-navalle niin rohloff ois varmaan omakin valinta siihen. hihna taas ei tulisi kuuloonkaan juurikin siitä syystä että jos jokin menee vituiksi niin hihnavetoon liittyvien asioiden korvaaminen reissussa ois lienee aika hankalaa ellei mahdotonta. niin ja siis [i]rohlohan ei vaadi hihnavetoa[/i], sitä voi käyttää ihan ketjullakin mikä lienee järkevintä sivistyksen ulkopuolella. :)
y u no pinion?!?

Juu juu tiedetään ettei rohlo vaadi hihnaa enkä sellaista haluaiskaan mihkään suuren seikkailun pyörään em. syistä.

kaukomieli - 19:33, 28.10.2016 » No jos tällä tielle lähdetään niin eikö maailmanvalloituspyörä kannattaisi speksata sen verran vakiintuneilla, jopa vanhahkoilla, standardeilla niin että varaosia vois mahdollisesti löytyä sit jostain syrjäseuduiltakin mihkä dhl ei kuljeta.
Varahihnalla varmaan pärjää pitkälle ja toisaalta jos nyt tulee hätätilanne, niin voihan sen nyt ketjulla korvata satunnaisessa maailmankolkassa, jos nyt jotain sopivia takarattaita löytyy.

Istutaan backaksessa, oranssilla seinällä totuuksia.

E: toki ahma nojaa backaksen seinään.

negaatio - 14:23, 28.10.2016 » http://www.somafab.com/wp-content/uploads/2011/06/bside-colorado-trail-andrew-wracher-900.jpg
Ihsn hauska eolverine pomppukepillä, mut ite laittasin kyllä taaksekin joustoo.